- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
17.06.2022 adetimin 5. Gündeyim. Normalde 7 gün sonra başlanıyor ama benim döngüm cok kisa (21-22) gün olduğu için şimdiden başlıyorum. Zaten bitti sayilir.
1. Gün orta boy soğan ince kabuklarini soyup 1.5 su bardağı klorsuz suda 5 dk kaynattıktan sonra ilik olunca içtim. Tok karnina. Akşam da aynısını yapacağım.
2. GÜN. sabah ve akşam içtim
Kasık ağrılarım var belirgin.
3. GÜN. sabah içtim akşam icemedim.
4. Sabah içtim . Bulantim oldu
5. 1 kez içtim gün içinde soğandan gerçekten tiksindim
6. 1 kez içebildim. Mide hassasiyeti yapti galiba
7. Günde 1 kez sabah icebildim. Akşam icemedim. Bugün yumurtlama günüm. Belirgin akıntım ve kasık ağrım var. Soğan kürü içtim içelim genelde ağrım vardı belirgin. Bugün ekstra bulantim var.
*Göğüslerimden şeffaf sıvı geldiğini fark ettim. galiba bu kür prolaktinimi yükseltti o yüzden 7.; günde bırakıyorum...
1. Gün orta boy soğan ince kabuklarini soyup 1.5 su bardağı klorsuz suda 5 dk kaynattıktan sonra ilik olunca içtim. Tok karnina. Akşam da aynısını yapacağım.
2. GÜN. sabah ve akşam içtim
Kasık ağrılarım var belirgin.
3. GÜN. sabah içtim akşam icemedim.
4. Sabah içtim . Bulantim oldu
5. 1 kez içtim gün içinde soğandan gerçekten tiksindim
6. 1 kez içebildim. Mide hassasiyeti yapti galiba
7. Günde 1 kez sabah icebildim. Akşam icemedim. Bugün yumurtlama günüm. Belirgin akıntım ve kasık ağrım var. Soğan kürü içtim içelim genelde ağrım vardı belirgin. Bugün ekstra bulantim var.
*Göğüslerimden şeffaf sıvı geldiğini fark ettim. galiba bu kür prolaktinimi yükseltti o yüzden 7.; günde bırakıyorum...
Son düzenleme: