- 21 Aralık 2007
- 29
- 12
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gulba canım bende de faranjit var.boğazım hem ağrıyo hem de dediğin gibi sürekli bir geniz akıntısı var geçmiyor.Günlük sakızı 1 haftadır kullanıyorum azaldı gibi ama daha akıntı var.15 günün dolmasını bekliyorum. İnşallah geçerse sonucu size bildiririm.Sabırla bekliyorum.....
a.s.canım sagol ben ve annem kış geldimi bizde geniz akıntısı faranjit hiç bitmez. kaloriferin üzerine koyduğumuz suyla içerek rahatlamaya çalışırız . hiç duymamıştım bu sakızı anneme müjde vermeliyim aktardan en kısa zamanda alıcam . :dance:Kendi denediğim ve sonuç aldığım bir yöntemi paylaşmak isterim.
Ciddi şekilde kronik faranjit rahatsızlığım vardı.Ne zaman saçım ıslak kalsa ne zaman soğuk içsem boğazım hemen ağrımaya başlar sesim kısılır hatta ateşlenirdim sonunda antibiyotik kullanmak zorunda kalırdım.Bir tanıdığım bana bir formül söyledi ve artık ne olursa olsun asla boğazım ağrımıyor.
Formül şu:
Aktardan "Günlük sakızı" alıyorsunuz.Günlük ağacı çamgillerden bir ağaç olup sakızı da çam sakızı gibi.
Bu sakızları gün içinde aklınıza geldikçe ağzınızda eritiyorsunuz acı bir suyu çıkıyor o suyu yutuyorsunuz.Ve bir hafta 15 gün buna devam edin devam ettikçe nasıl oradaki iltihabın söküldüğünü göreceksiniz.İyi yanı ise artık tekrar etmemesi oraya yerleşmiş rahatsızlıktan kurtulmuş oluyorsunuz.
Günlük sakızının 100 gr. ı 1-2 ytl arası oldukça fazla oluyor zaten bütün aile kullanabilirsiniz.
cüvcüv bugun basladım bende günlük sakızına bakalım sonuç ne olacak ama tadı bir tuhaf ya ne acıyo diyosunuz kızlar acı degilde tadı tuzu yok tadsız bırsey bu ya acaba bana yanlış birseymi verdiler ( nasıl anlatarım sekli iri ufaklı limon tuzuna benzer birsey) birsey ufff ya
Evet canım, şekli öyle.Tadı da hani fındık bozuktur da acı bir tadı vardır genizde dilde kalan, onun gibi. Biber acısı gibi değil yani, acı fındık...