Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi denediğim ve sonuç aldığım bir yöntemi paylaşmak isterim.
Ciddi şekilde kronik faranjit rahatsızlığım vardı.Ne zaman saçım ıslak kalsa ne zaman soğuk içsem boğazım hemen ağrımaya başlar sesim kısılır hatta ateşlenirdim sonunda antibiyotik kullanmak zorunda kalırdım.Bir tanıdığım bana bir formül söyledi ve artık ne olursa olsun asla boğazım ağrımıyor.
Formül şu:
Aktardan "Günlük sakızı" alıyorsunuz.Günlük ağacı çamgillerden bir ağaç olup sakızı da çam sakızı gibi.
Bu sakızları gün içinde aklınıza geldikçe ağzınızda eritiyorsunuz acı bir suyu çıkıyor o suyu yutuyorsunuz.Ve bir hafta 15 gün buna devam edin devam ettikçe nasıl oradaki iltihabın söküldüğünü göreceksiniz.İyi yanı ise artık tekrar etmemesi oraya yerleşmiş rahatsızlıktan kurtulmuş oluyorsunuz.
Günlük sakızının 100 gr. ı 1-2 ytl arası oldukça fazla oluyor zaten bütün aile kullanabilirsiniz.
nasıl oldun şimdi canım.iyileşme varmı?
çok uğraş istiyor bu hastalık ben bunu anladım.geçmiş olsun cümlemize canım.Allah başka dert vermesin.
Çok geçmiş olsun ben de aynı dertten muzdaribimAmin inşallah canım bende daha faranjit olduğu tespit edilmedi ama yıllardır geçmeyen bir gıcıktan ne beklenir ki bakalım artık.
Allah sağlıklı ömürler versin cümlemize...
Çok geçmiş olsun ben de aynı dertten muzdaribim
Bal zerdecal zencefil üçlüsünü öneririm o gıcık dediginiz bogaziniza takılan balgam ( yani ben öyle biliyorum ben de aynı sorun var )
Bunu yiyin bi tatlı kaşığı 3 ogün falan 2 de olur
Çok iyi geliyor ama tabi kesin çözüm diyemicem kronik çünkü
Ama giciginiz geçince tekrar gıcık kapmamaniz için bogazinizla pek ilgilenmeyin. Yani pek anlatamadim ama hanibogazimizda gıcık olunca 'ıhı ıhııı ' gibi bi ses çıkartırızya onu yapmayin yoksa daha çok artıyor