soruma cevap veren yok mu ?
ama okumamıssın, çiğnenecek yaznmıyor zaten..gayet iyi açıklama yapılmış.bende ilk kez deniyorum
Kendi denediğim ve sonuç aldığım bir yöntemi paylaşmak isterim.
Ciddi şekilde kronik faranjit rahatsızlığım vardı.Ne zaman saçım ıslak kalsa ne zaman soğuk içsem boğazım hemen ağrımaya başlar sesim kısılır hatta ateşlenirdim sonunda antibiyotik kullanmak zorunda kalırdım.Bir tanıdığım bana bir formül söyledi ve artık ne olursa olsun asla boğazım ağrımıyor.
Formül şu:
Aktardan "Günlük sakızı" alıyorsunuz.Günlük ağacı çamgillerden bir ağaç olup sakızı da çam sakızı gibi.
Bu sakızları gün içinde aklınıza geldikçe ağzınızda eritiyorsunuz acı bir suyu çıkıyor o suyu yutuyorsunuz.Ve bir hafta 15 gün buna devam edin devam ettikçe nasıl oradaki iltihabın söküldüğünü göreceksiniz.İyi yanı ise artık tekrar etmemesi oraya yerleşmiş rahatsızlıktan kurtulmuş oluyorsunuz.
Günlük sakızının 100 gr. ı 1-2 ytl arası oldukça fazla oluyor zaten bütün aile kullanabilirsiniz.
ama alt taraflarda bı ark demıs gunde bı kez mı cıgnenıyor dıgerı tadı cok kotu demıs gunluk yutuluyosa tadı nasıl alınıyo anlamadım ben de kafam karstıgı ıcın sordum
bak yukarıdaki alıntıda yutuluyor demiyor ok
okudum cnm sagol :) gecenlerde yaptım zaten ve de acayıp acı o suyu varya ıgrenc bı daha da atmadım agzıma :)
he he banada ilk çok kötü geldi ama şifa niyetine dedim bikaç devam ettim gerçekten ilaçlardan daha etkili olduğunu anladım..bikaç ısrarla devam edince tadınada alışıyorsun çam tadı gibi tat oluşuyo alışkanlıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?