günlük muhabbet katılmak isteyen buyursun..

sebg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
451
1
selam kızlar muhabbet etmek için açtım bu konuyu çünkü arkadaşlarımla konuşmak istiyorum ama konularını dagıttıgım için böyle bir sayfa açtım madmaze88 umarım sayfayı görüp buraya gelirsin :KK70::KK70::KK70::KK70:

benimde bugüm hiç birşey yapasım yok kahvaltı sofrası bana bakıyor ben pc ye bakıyorum::emir_bebek:

benimde bugüm hiç birşey yapasım yok kahvaltı sofrası bana bakıyor ben pc ye bakıyorum::emir_bebek:

iyi o zaman biliyom cooooook zorrrr ama topla lennnnn o kahvalti sofrasini önceeee:KK57::95::129::129::129::129::129::129::129::129::129:

selam kızlarrrrrrrrr:KK76:
selamm canım
selam tatlimmm:KK3::KK19:

aferin bak gözüme girdin hadi o zaman arkadas olabiliriz bak,gec olmus ama güc olmamais:KK1::KK53::KK19:

bugünlerde bir halsizlik var üstümde nedendir bilmiyorum :KK53:
neyse tanışalım arkadaşlar ben başlatıyorum,, ben bursadan 30 yaşında 2 erkek annesi bir hatunum:KK49:
bol bol geyikler olması temennimle açılışı yapalım diyorum:KK52:

selamm canım

bugünlerde bir halsizlik var üstümde nedendir bilmiyorum :KK53:
neyse tanışalım arkadaşlar ben başlatıyorum,, ben bursadan 30 yaşında 2 erkek annesi bir hatunum:KK49:
bol bol geyikler olması temennimle açılışı yapalım diyorum:KK52:

bende elemenyadan 27 yasinda esiyle ayrilmis ama birlesme yolunda yürüyen bazende duran:KK1:

cocuksuz:emir_bebek::KK19: bi hatunum kilo vermeye calisiyorum dün basladim :KK53::KK53:

hayirdir 3 cocuk mu geliyooooo halsizlik?:KK30:

bende elemenyadan 27 yasinda esiyle ayrilmis ama birlesme yolunda yürüyen bazende duran:KK1:

cocuksuz:emir_bebek::KK19: bi hatunum kilo vermeye calisiyorum dün basladim :KK53::KK53:

hayirdir 3 cocuk mu geliyooooo halsizlik?:KK30:

birbirinizi çok seviyorsunuzki kopamıyorsunuz demektir,,inşallah birleşirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun canım..
dün başladın tamam bundan sonra takibindeyim 3 beyaz dan uzak duracaksın önce,, birde ekmekten sözmü:KK57:
3üncüden sonra bkaırköye yatarım artık:))

Son düzenleme:
birbirinizi çok seviyorsunuzki kopamıyorsunuz demektir,,inşallah birleşirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun canım..
dün başladın tamam bundan sonra takibindeyim 3 beyaz dan uzak duracaksın önce,, birde ekmekten sözmü:KK57:
3üncüden sonra bkaırköye yatarım artık:))

kizzz ben zati sekeri biraktim cayda,kahvede zati kullanmiyordum,,,birde su yag i kesmeliyim yaaaa

ve tuzuda fazla tüketmek zorunda degilim,sebzeleri tuzsuzda yiyebiliyorum.

ama anam ekmekten yani beyaz ekmek demek istiyon demiiiii:KK52:

yoksa 0 ekmek mi:KK53:

hahaha olsun Allah iki yavruna anali babali hayirli evlat olmayi nasip etsin,amin:nazar:

kizzz ben zati sekeri biraktim cayda,kahvede zati kullanmiyordum,,,birde su yag i kesmeliyim yaaaa

ve tuzuda fazla tüketmek zorunda degilim,sebzeleri tuzsuzda yiyebiliyorum.

ama anam ekmekten yani beyaz ekmek demek istiyon demiiiii:KK52:

yoksa 0 ekmek mi:KK53:

hahaha olsun Allah iki yavruna anali babali hayirli evlat olmayi nasip etsin,amin:nazar:

yok kız okadar acımasız değilim beyaz ekmek yasak diyorum:))
ama sen zaten başlamışsın tuzsuzlara şekersiz tatlara..
önce sağlık versin rabbim kiloda yakışıyor anam kadına
banada birazcuk kilo olsa hiç fena olmaz hani şöyle 5 kilo daha alabilsem:KK36:

hee yawww hic ekmeksizde olmaz kiiiiii:KK52:

al anam al sana verem kilolarimdan:KK43:

senin boyun ve kilon kac:KK39:

ahhh bu kilolarrrrr

ben de formumu korumaya çalışıyorum ama:KK17:

X