Pudra, Fondöten, Kapatıcılar günlük makyaj için öneriler

xxyyxxyyx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
205
1
Kızlar günlük makyajım maybeline affinitione fondaten ve rimel rujdan oluşuyor yasim gereği(17) fondaten değil de kapatici ve bb krem kullanmak istiyorum kapatici önerisi olan var mi acaba bir de yüzüm çok solgun cansiz ne yapmalıyım :KK43:

Kızlar günlük makyajım maybeline affinitione fondaten ve rimel rujdan oluşuyor yasim gereği(17) fondaten değil de kapatici ve bb krem kullanmak istiyorum kapatici önerisi olan var mi acaba bir de yüzüm çok solgun cansiz ne yapmalıyım :KK43:

bence bu yaşta fondaten kullanma çok erken. ara sıra bir düğün bayram olursa kullanırsın. illa kullanacam dersen garnie bb krem tavsiye ederim. cildinin solgun görünmesi kansızlığından olabilir beslenmene dikkat et. pekmez falan iç.

pure beauty bb kremi tavsiye ederim, güzel ve hafif.

bence bu yaşta fondaten kullanma çok erken. ara sıra bir düğün bayram olursa kullanırsın. illa kullanacam dersen garnie bb krem tavsiye ederim. cildinin solgun görünmesi kansızlığından olabilir beslenmene dikkat et. pekmez falan iç.

pure beauty bb kremi tavsiye ederim, güzel ve hafif.

Kansizligim yok canım bb kremin de kapatici özelliği pek yok o yüzden ayrıca kapatici istiyorum

Bence fondaten kullanmayı bırak garnier bb kreme başla henüz gençsin cildine zarar verebilir fondaten,bende bb krem kullanıyorum başka hiç bişeye ihtiyacım olmuyor cildin hem nem ihtiyacını karşılıyor hem renk eşitliyor hem de canlılık kazanırıyor,öneririm :)

bb de missha ve laura mercier gerçekten başarılı.
içerik olarak da fondötenden oldukça farklılar, o yüzden bb daha az zararlı bir seçim olacaktır cildin için. changing arkadşın dediği gibi pure water ve jasmine watera da bakabilirsin, seveni çoktur.

fakat bblerle ilgili söyle de bir gerçek var ki, bb piyasası yükseldikçe pek çok markanın aslında bb özelliğinde olmayan bbleri ile karşılaşıyoruz. bu yüzden ben özellikle kore markalarını tavsiye ediyorum.

kapatıcı dersen ben max factor stick seviyorum, partik ve güzel örtüyor, yanlız ağır bir formül olduğunu kabul etmek lazım, sivilce izleri için düşünüyorsan tavsiye edebilirim, göz altları için düşünüyorsan daha likit formda ürünlere bak, yaşın genç, çok yorma göz altlarını. likit olarak mac ve the balma bakabilirsin.

yüzüne canlılık katmak için allık öneririm, ten rengini bilmediğim için yorum yapamayacağım, ama genel olarak doğal dursun diyorsan simli olmayan krem allıklara ve mat toz allıklara bakabilirsin, muhtemelen şeftali tonları doğal duracaktır veya açık pastel pembeler.

X