günlük kıyafetler

Jut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
340
4
Mrblar ben bu giyim kuşam işinden hiç anlamıyorum.. Alışverişe çıkıyorum ama hep abuk sabuk seyler alıyorum bana günlük dışarda giyebilieceğim çokda abartılı olmayan kıyafet kombineleri konusunda fikir verebilirseniz çok mutlu olurum gerçekten.. Yani şunu üste bunu alta buna açık saç gider buna toplu buna su takıyı tak vs gibi ayrıntılı olablrse gerçekten sevinirim. İnternetten araştırıyorum ama hep marka kıyafetler ve ben zaten o kadar cesur değilim kıyafet kullanırken.. yinede yardımcı olabilirsneiz sevinirim:eek:

Boyun,kilon,saç rengin,vücut tipin,yaşın...Bunlar da önemli kıstaslar.zemuszemus

1.60 boyum var 57 klym üst tarafın ince alt kısmım dolgun omzlarım genş 23 yasındaym bide saçlarım boynumda falan.. beyaz tenlym

1.60 boyum var 57 klym üst tarafın ince alt kısmım dolgun omzlarım genş 23 yasındaym bide saçlarım boynumda falan.. beyaz tenlym

Yaz mevsimi malum.Koyu renkli kısa şortlardan giyebilirsin.Üstüne salaş bir tişört ve kemer kullanabilirsin.Sandaletle tamamlayabilirsin bu kombini.Omuzların geniş olduğu için yüzücü tarzı atletler de yakışır.Beyaz tenli olduğun için özellikle pastel tonlar sana çok yakışacaktır.Moda zaten. :KK66:
Bu kombin hoşuna gitmediyse floral desenli elbiseleri giyebilirsin.Göğüsler küçükse fırfırlı bluzları tercih edip dekolteni daha güzelleştirebilirsin.Boyunu daha uzun göstermek için boyuna çizgili elbiseleri tercih edebilirsin.Tayt,üzerine bir tunik gayet rahat olur.Babetle tamamlarsın.
Zaten herkes 7 'den 70'e bunları giyiyor. :KK70: Ben çok takıp takıştırmayı sevmem,kibar bir kolye,çok göze batmayan bir küpe tercihimdir.Saat bile kullanmam,sıkıntılıyım.

Sakın tayt giyme o kadar sıradanlaştı ki artık rüküşlüğün adı oldu.Tunik bacak boyunu kısa gösterir.Kısa şort da üst bacağının kalınlığını ortaya çıkarır.Dikkati üst tarafına çekecek kolye,göğüsaltından kemer,göğüs dekoltesi,askılı dar body ,flar,üst renkli desenli alt sade,boru paça siyah kot pantolon olabilir.Topuklu ayakkabı da her daim kurtarıcıdır.

X