Günlük hayatta peruk kullanan var mı

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.253
436
34
Kızlar boya yapmaktan saçlarım çok yıprandı ve azaldı. Saçlarım toplanasına dek ipek taban peruk almayı düşünüyorum. Okulda çalışıyorum belli olur mu? Araştırdım en doğalı ipek taban gerçek saç peruk 1 yıl kullanmayı düşünüyorum. Öneriniz var mı

Hiç fikrim yok şimdi internetten baktım resimlerde sanki yine de bir tık belli oluyor gibi eğer şapka veya fular kullanırsanız daha iyi olur

Ben kaynak kullanıyorum memnunum hiç onu düşündünüz mü ?

1000042511.jpg

Kızlar boya yapmaktan saçlarım çok yıprandı ve azaldı. Saçlarım toplanasına dek ipek taban peruk almayı düşünüyorum. Okulda çalışıyorum belli olur mu? Araştırdım en doğalı ipek taban gerçek saç peruk 1 yıl kullanmayı düşünüyorum. Öneriniz var mı
Boya saçı yıpratmaz. Suçluyu yanlış yerde arıyorsunuz. Boya dediğiniz şey açıcı ise ayrı mesele.

Saçı asıl yıpratan kullandığınız şampuanlar, uyguladığınız kimyasallar, ısı ve bakım yapmamaktır.

Peruk kullanmadım saçın ne tenk boyutu ne ona göre saç şekillendirme veya kesim yapıp öyle kullanabilirsin saçların kendine gelene kadar bakım yapmalısın biberiye suyu kürü çok görüyorum bu ara saçı hızlı uzatıyormuş direk saç köklerine başına masaj yapmaktq kan akışını hızlandırıyor saç maskeleriyle de sacını parlatabilirsin benim halam ,
badem yağı+ argan yağı+ E vitamini ampül ve hint yağı ve siyah sarımsak yağı karıştırıyodu pet şişeye banyoya girmeden komple sürüyoru streçliyordu saçını 1-2 saat bekletiyordu ve halamın saç ortasında ciddi dökülmeler kellik vardı saç çıktı kadında uzadı parlamaya başladı saçları bildiğin keçe gibi olmuştu saçları düzeldi sadece fikir olarak yazmak istedim bence peruk belli olur ama zevk meselesi yakışan bulursan tak tabi

benim arkadasim bir yerle anlasti . iyice incelen - açıcidan duzlestirmektem kestaneye dönen saçını sifirdan kestirip (yanlis aktarmak istemem -emin değilim ama sanki icinde vitamin olan) igneli roller gibi bir seyle duzenli bakim yapip , yaglar kullanip hic ısı ve boya vs olmadan kullanip saçı nihayet saglikla cikinca birakacakti perugu. dünyanın parasini verdi gercek sactan yapilsin dogal olsun diye. peruk bir geldi travesti perugundan farksiz. ustelik saca sabitlenmesi falan da cok zor. basindayken dikkat etmek gerekiyor. o perukla bas edemeyince vazgecti kestirmekten.
bence sen de önce git bir merkeze peruklari incele, dokun et falan. sonra karar verirsin. sakin internetten siparis etme

Saça sabitlemek falan çok uzun iş gibi duruyor, ben de bir ara merak saldım ama günlük hayatta çok kullanışlı değil sanki. Ne bileyim sahneye falan çıkan biri olsam 2 3 saatliğine kullanılabilir ama günlük hoşuma gitmedi düşüncesi, o yüzden vazgeçtim.

Bilmiyorum çok kararsızım iyi marka şampuan aldım onları kullanıyorum ama böyle çok doğal perukları görünce mantıklı geldi

Saça sabitlemek falan çok uzun iş gibi duruyor, ben de bir ara merak saldım ama günlük hayatta çok kullanışlı değil sanki. Ne bileyim sahneye falan çıkan biri olsam 2 3 saatliğine kullanılabilir ama günlük hoşuma gitmedi düşüncesi, o yüzden vazgeçtim.
Tül peruk değil ipek taban peruk diye geçiyor

benim arkadasim bir yerle anlasti . iyice incelen - açıcidan duzlestirmektem kestaneye dönen saçını sifirdan kestirip (yanlis aktarmak istemem -emin değilim ama sanki icinde vitamin olan) igneli roller gibi bir seyle duzenli bakim yapip , yaglar kullanip hic ısı ve boya vs olmadan kullanip saçı nihayet saglikla cikinca birakacakti perugu. dünyanın parasini verdi gercek sactan yapilsin dogal olsun diye. peruk bir geldi travesti perugundan farksiz. ustelik saca sabitlenmesi falan da cok zor. basindayken dikkat etmek gerekiyor. o perukla bas edemeyince vazgecti kestirmekten.
bence sen de önce git bir merkeze peruklari incele, dokun et falan. sonra karar verirsin. sakin internetten siparis etme
Travesti peruğu... :KK70: gülmekten karnım ağrıdı ya

X