Günlük ( Geyik Versiyonu) ......

ahada günlükçü geldi hanım kaydirigubbakcemile2

sefgili günlük , haftaya sefgili olması muhtemel erkek arkadaşa posta koyarak , ne halin varsa gör senle mi uğraşiçim diye artislik yapmak suretiyle tepik atarak başladım..nolcak bu halim diye dşünüp duruyim o saaten bu yana..
herkezmi kötü olur yaf , herkez mi manyak kaydirigubbakcemile
bi benim milletin akıllısı sankim..

miriba gunluk,

yukardaki arkadasa soylermisin,asagidaki arkadas sana ,aferin iyi yaptin diyo de,cabukkaydirigubbakcemile5

gelelim bana,ben gene uykusuzummirmirmirmirbasim agriyoooof be unluk ben ne zaman 1de kalkacam yaaaanasini sattimin dunyasi,belki bugun oglumu okula biraktiktan sonra bi carsi turu yaparsam,kendime gelirimkaydirigubbakcemile2ama carsiya giris parali,bedeve degil yane,dur bi benimkine diyim,giris parasi versin,hadi gorusuruk

güynük denen meymenetsiz ,
şu üstteki üyeye süle , tişkür ettim..iyi halt yedimin resmi sanırsam bu :1closedeyes:
sabahtan beri bele midemden yukarı doğru bi acımtırak tat var dün aksam yediğim 3/4 tencere yaprak dolması ve üstüne yediğim 2 magnumla alakalı olabilir mi?
sanmıyorum gerçi..
istemim çalışmak bgün.
eve gidip uyumak istiyim.
yada yok yok , koltuga uzanıp battaniyeyi burnuma kadar çekip film izlemek istiym ama tek başıma..
kimse olmasın ortalıkta.
sessiz.
huzurlu..
işallah 7 ay sonra bu hayalerime havuşmuş olicim..
hadi gömdüm -tatlicadiarzu-

meraba gunluk,ya benim basim bugunde agriyo yaaa,uuuf uuuf,ama ben biliyom nedenini,uykusuzluk ve aclik,aclik derken canim hic bise yemek istemiyo,yanlizca cay ve cay,kac gundur cayla yasiyom,esim kiziyo,nallari dikecen diyo ama,yok yok bana bise olmaz ben guclu kariyam dimeay cayim bitmis,gidip yapam cayimi,sonra gorusuruk gunluk,beni ozle anacim,baaay

merhaba günlük..
suan offsayt durumdayım..
kaynana denen karıyı ve kocasını gönderttim nıhayett..
ama ben bitik ve çökük haldeyim..
sanırım ıyı deılım..

merhaba günlük..
suan offsayt durumdayım..
kaynana denen karıyı ve kocasını gönderttim nıhayett..
ama ben bitik ve çökük haldeyim..
sanırım ıyı deılım..

naniknanik naniknanik kaydirigubbakcemile3

gözün aydın yafruuuuu
bayram var bayrammmm

nan sallayacağına gitte karnını doyur seksüü kadınnnn :icecream:

gunluk kusura bakma rhatsiz ettim emme,gorunce dayanamadim,kosu halinde yaziyorum,,,delikafadulden

su ANK06 denen gaciya soyle ugrasmasin benimle,ikizlerimle gelirsem oraya gorur anyayi konyayi,kiskanmasin beni soyle ona:mymeka:

bide OZEBUS41 gaciyada soyleki gozu aydin,annesine bendende selam soylesinyerimseniben

günlük söle o ikizlerin sahiplerine gelirsem oraya gösteririm ben ona :mymeka:

selam günlük
nasılsın iyimisin?beni soracak olursan ben çok iyiyim
bebegimde iyi ..ellerinden öper sırnaşık şey
karnımın içinde acıkıp duruyor onun yüzünden tam 3 kilo aldım -tatlicadiarzu-
o gelsin hesabını soracam bana kilo aldırmak neymiş görsün:jeyyar:
neyse günlük efendi başka zamanlarda görüşmek umuduyla
anana babana selam söyle kardeşine bacına dayına teyzene..benden bukadar

gunluk kusura bakma rhatsiz ettim emme,gorunce dayanamadim,kosu halinde yaziyorum,,,delikafadulden

bide OZEBUS41 gaciyada soyleki gozu aydin,annesine bendende selam soylesinyerimseniben

sende o seksü goca garuya söle mesaj alındı günlük...:jeyyar:

Anam bu nasil günlükmüs merak ettim .. Bi bakim dedim ..
Günlük günlükkk heyy uyuma bee ...
Bise anlatiyoz $urda ...

Bugün benim icin cok güzel bir gündü ... iyi de neden gün bitmis gibi anlatiyom ..
Gün haylaa devam ediyo ..
ilk kez araba kullandim ... Süper bisi yahuu ... delikafadulden
Nerde kullandin diye bakiyon saf saf ... fisfisfis
Ehliyet aliyorum be yaa .. Ne unutkansin .. 2 aya yakindir calisiyorum..
Yazili sinavimi kazandim .. Simdi sira direksiyonda... ONu da aldik mi ...

Ver elini pariss ... ispanya ... kafamçokkarıştı Ne diyom ben yaa .. sırnaşık şey
Günlük sus beni yoldan cikarma ... kötükedihüso
Havalar da öle güzel ki ... Sizin orda havalar nasil günlükcüm ... Aman bee ben de seni adam yerine koydum soru soruyom .. kaydirigubbakcemile3

Yasadigim zor günlerden sonra hic bu kadar mutlu olacagimi düsünmüyordum ..
Günesin sicakligi ... Ötüsen kuslarr .. :asigim:

Yasamak coookk güzelll ... hihoyyyt

Sen de tik yok günlükkk ... Ehliyetimi alinca seni bindirmiycem arabaya :dilcikar: ona göree ... lülülülülülü

gunluk noruyon,iyimisin.
ya gunluk sana bisi dicem amme kimseye deme,getir kulagini,ben varya ben sali gunu bise yaptim,aman Allahim:1shok:dogrumu yaptiiiiiiim yanlismi yaptiiiim bilmiyomlaelaelaelaelaehakkimda hayirlisi olsun bakem,:1rolleyes:kimseye soyleme varyaaaaaaaaaaa:mymeka:ben zaten soyliyecem sonradan,ama cimcik degil sonradan:jeyyarooof oooof rahatlik bitarafima batti heralde,,galiba ben biraz salagim gunluk,evet evet ben harbi salagimdelikafaduldenseksi salaklardan,

gunluk ,ben geldim gene,,,delikafadulden
hava cok guzel dedim cocuklari hayvanat bahcesine goturem,:icecream:anam onlardan cok ben yoruldum,kafamçokkarıştıanam bahcenin cafesine kapaliydi,bi oturup cayimida icemedim,sinir oldum yaaa,neymis yumurta bayramiymis,basliyim sizin bayraminiza ,banane tavukmuyuz biz:roflol:,neyse anca attim kendimi eve yikadim usagimi uyuyo bende bari evimde cayimi icem dedim ,aaaa kimseye soyleme ama bi ara oglumu bindirme bahanesi ile salincaga bindim,kaydirigubbakcemile3aaah kimseler olmiycakti soyle bide uzun atlama yapacaktim ammaaa,,,neyse ben gidiyim ,yemek yapacam dahalaelaelaelaelae,oooooh gunluk orda bitarafini tutup oturacagina yardima gelsene,ne bicim arkadassin sen beee,:mymeka:

şşşş günlük bana bak senin ağzını burnunu kırarım
nie diye soracak olursan sorma ağzını bile açmaa
azıcık deşarz olam gel burayaaakaydirigubbakcemile2

Naber günnük kardeş
Beni soracak olursan malum havalar ısınıyor artık bende bu havalar ile hop oturup hop kalkıyorum hihoyyyt

Aslında canım acayip sıkkın sebebi eşim çok perişan geldi,sabah kahvaltısı bilem yapmadan çıkmıştı evden.Tam bitti bitiyor dediği işi olmamış ve çok büyük bir hayalkırıklığı içinde geldi senağlama
Onu öyle perişan görünce ben iyi kalpli Polyanna hemen ona destek verdim karnını doyurdum,sevdim okşadım,accuk kendine getirdim :icecream:
Amme yinede eskisi gibi değil,ama ona sevgi gösterilerimde devam ediyorum.:jeyyar:

günlük
şu an için aklıma gelen bişiy yok.
niye geldin diyecek olursan..CADIARZU
mesaj sayımı yükseltiyorum da ondan şeyettim...
kaydirigubbakcemile3

selamun aleyküm günlük
napıon halin keyfin nasıl beni soracak olursan yine aynı aptal bi hafta sonundan sonra yine geldik işe.
aman hep aynı iş güç maddi anlamda sıkışığım canım sıkılıyor,daralıyorum
seninde canını sıktım dimi canın çıksın emi:) kapa sayfayı dellendirme beni.
kalk çay getir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…