Günlük ( Geyik Versiyonu) ......

Hepimizin Dünya Kadınlar Günü kutlu olsuuuuun!!!

Kafamı bozma GÜNLÜK, alır senin harflerini teker teker yolarım, üstüne kahve dökerim, kara tencerenin altına altlık yaparım... :mymeka:
Bu gün çok sinirliyim, çok. Ve de ayriyyeten agresifim. kötükedihüso

Hayır yani, sen ne demek istiyorsun, illa bi sebebi mi olması lazım?
Sebepsiz işte oooluuum, sinirim bu gün. Çok üzgünüm çoook

Evi toparlarken kafamı oğlanın dolaba çarptım, alnım şişti. Teke boynuzu gibi bi şişlik çıktı. Çürük patlıcandan bile daha çürük...

Ne yani şimdi suçlusu ben miyim, ne işi var o dolabın orda? Onu oraya hangi akılsız koydu? :kızgın:
Hem sana ne günlük!!!
İster kafamı çarparım, ister keser, "kelle paça" yaparım, alemin derdi, seni mi gerdi? yasakkelime

Benim oğlan da aksi gibi, ayağımın altında dolanıp duruyo.
"Yahu biraz rahat ver çocuk, tuvalete bari gidiyim"...
Ayrıca biz senin göbeğini nereye atmıştık ki doğduğunda? Ne biliyim işte konuyla alakası yok ,ama aklıma geldi.. CADIARZU

Öfff ööffff!! Bugün barut gibiyim, tek kelime edeyim deme günlük.
Bi kibrit çakar, hem kendimi, hem seni yakarım. kötükedihüso

Hem, ben niye şair doğmadım, niye Obama'nın karısı oladım, niye niye Mars'a çıkmadım, niye kursa yazılmadım, uyanınca niye sağdan kalkmadım, niye seni kaplamadım niyeeee????

Benden bu kadar günlük, artık bi müddet gözüm görmesin seni... :eek:klava::eek:klava::eek:klava:

pek muhterem sevgili günnükçüm
yine işteydim hava soğuktu ısınmakta problemler yaşıyordum telefonlar durmadan çalıyor çalıyor çalıyor çalıyordu gece de geç yatınca uykusuzluktan ölmek üzere telefonlara bakıyordum
amaaan pazartesi işte gıcık bi günnn ne yazıyım ki hadi be sende cevap verme bana
sen ne bilirsin..

Off günlük of..Ben şimdi benim alttaki gomşuyu nabayım söle bana..Acaba gece 3 te bende mi süpürge acsam :uhm:
Ya da sabah 7-8 gibi mi acsem acep :uhm:
Nabayım söle banaaa

off günlük off sende olmasan kıme dert yanam
cok öfkelıyım bugun cohhh krız benı teğet geçmedı resmen içimı deldı geçtı 2 haftada aldımz maaşlarımızı 2ayda bıkez alır olduk :nazar:
bıde bu yetmezmış gıbım kendını bılmezler sinir edıy benı:mymeka:
söle gunluk senı mı yakam kendımı mı
neden ben patron olmadım nedden işe bıgunde 10da gelemedım hala uykum var mirmirmirmir
hadı gunluk yıter ben gıdem gayrı işimın basına

slm günlük şincik sana böle yazınca lise günlerime geri döndüm ben ne olurdu hep öğrenci kalaydım :KK43:( karanlık puslu bi hava ve pazartesi sendromu ... zati aşkımla tel de konuşmaktan geç yatmışım zati uykum var sıkıcı ve çekilmez bi gün yani. evde olupta uyumanın hayallerindeyim şimdi

Offf günlük offffff
1 tatil günüm var onda da bütün gün temizlik yaparım geçirdim.
Offf ki ne offff
Haksızlık yaaaaa çok yorgun hissediyorum kendimi her yerim tutulmuşkaydirigubbakcemile
Zati şu telefonlarda susmuyo zıırrrr zırrrrrrrrrrrrr üffffffffffffffffff-tatlicadiarzu-
Acilen toparlanmalıyım hemen tatile çıkmayalım:jeyyar:

Bugün çok yoğunum ama bu yoğunlukta bile
kuaföre gidip fön çektirdim.
Valla kendine bakcan kardeşim.

muhterem günlük...bugün geçen gittiğim iş görüşmesinden eğitime çağırdılar ama kadını hiç sevmedim ısınamadım...eğitim ne abi ya:sm_confused: şart mı..olmazsa olmaz mı..gitmesek nolurrrr.....

2 saat kafamı ütülediler..bide anadolu yakası..tee karşısı git babam git.2 saat yol.
kafam ambele oldu günlük.
az önce geldim de tv ye baktım yaprak dökümüm başlamış.şimci ona bakacam kusura bamyabenneyaptımki
ii gecelermirmirmirmir

oyy günlüğümmm..
Yorucu bır aksamın ardından ve hoslasmadıgım bı mısafırın ardından sana yazıyorumm.
Yaw günlük garının biri senın kocana ismiyle hıtap etse hoş mu yaww..:1shok:
Ben onun kocacıgına ismiyle hıtap edıyor muyumm
Bana geldıler butun aksam böle soldan soldann..:kızgın:
Panıkatak oluyom garıyı gördükçeeee...
delikafadulden

günlükmüsün nesin dur bi kendime geleyim:kızgın: sabah sabah daha yeni tahliye olmuşum zaten aha büleyim:bbo: hemen karşıma dikilip yaz bana deme sana şimdi tam yazarım sanakötükedihüso

bekle biraz kendime geleyim daha kahvultumu bile yapmadımcokacimcoook

günlük bir yere gitme bugün gelecem sanamirmirmirmir

üzülme ben 15 gün den sonra damdan düşmüş eşek gibi hissediyorum kendimikafamçokkarıştı

sana anlatacak çok şeyim var aslında:teselli:

hadi canım benim görüşürüz:nazar:

gunluk nasilsin ,benim icimde bi huzur ,sankim kalbim pir pir ediy,niyemi?sardunyam tahliye oldu,delikafaduldenAllah bidaha dusurmesin:Saruboceq:bu aksam mapusa veda,kkya merhabapartisi yapacazda,frengimidir,mirengimidir ne illetse az once kendim yapam dedim,kizima gosterdim yatti yerlere gulmekten,neden dersin gunluk:uhm:harika oldu ilk defa yapmama ragmen,ya beni kiskaniiiy,yada ..........yok yok kesin beni kiskaniy.:1closedeyes:..neyse daha kiyafet bakacam aksam icin,yarin parti hikayemle gelirim anacim,simdi beni mesgul etme ,isim var ,hadi nas nas:mymeka:

Ay seni gördüğüm ne iyi oldu günlük...:teselli:
Bugün canım sıkkın biraz...
Hayır çok çok sıkkın canım...-tatlicadiarzu-
Biri var beni deli ediyo...:mymeka:
Kim mi?:uhm:

O kendini biliyor...........
laelaelaelaelae

Canım günlük seni çok yalnız gördüm...
Arkadaş olmaya geldim...

Bugün hava güzeldi ya, temizlik yapayım dedim...
Bir güzel temizliğimi yaptım, kızımda çok uslu durdu hiç sesi çıkmadı...
Derken içeri girdim ilk gözüme çarpan televizyon ekranının tam ortasında bir sakız:mymeka: Ben onu ablaya verdim demez migamyoncuiremsu
Neyse sakızı aldım, ekranı tekrar sildim...
Esas şaheseri görmemişim meğer...
Bu seferde duvarın orta yerine renkli kalemlerle bir güzel çizmiz yaramaz...:1shok:
Onu da çamaşır duyu ile çıkarayım dedim... Ay çıkmıyor...
Eşimin 6 lira verip aldığı boyalar çıkıyor. Benim aldığım 1 liralık bayolar çıkmıyor:kızgın:
Birde adama kızmıştım, şuncacık çocuk için o kadar pahalı boya alınırmı diyekötükedihüso
Off Allahım sil sil zor çıkardım...
Ah damla ah, küçük olmasan sorardım ben sana:eek:klava:

Selammm günlükkk..
Boğün bek geyifsizüm heriii..
Uykumda var ama uyumakda istemiyom
aslında yatmak istiyom ama yatasım yokk..
yani uyuyasım var ama yataga gidesim yokk..-tatlicadiarzu-amaaann ne istedüğümü bende bilmiyomm..
bosver en iyisi heriii..
:bbo:

kusura bakma anacim bi kac gundur ugriyamadim sana,
napiyim ben yogun bi kadinim,ay bugun discide randevum var,hic istemiyom be,sanki gari agzimin icini yontuyo,elimin tersiyle bi vuracam,salak gari,havada guzel gibi gitsem gezsem ama cocuklar olmuycak anacim ,gecen onlarla gittim yani carsinin ortasinda(YANGIN VAAAAAAAAAAAAAAAR)diye bagirasim geldi,,birakacam cocuklari adama,ben gezecem,oooooooh bide bi yerde kahvemi ictimmi deyme keyfime,:kahve:bide kendime ciciler aldimmi,bide makyaj zippirtisi aldimmi,cok daha gozel olacakta,adam zaten bana calisiyo ,zavalliiiiiiiim:roflol:neyse canikom ben kacayim ,daha sporumu yapacaaam,beni mesgul etme,gorusuruk canim,baaaaaaaaaaayşakkıdı

merhabaaaa günlük...
kafamda binbir türlü tilki dolanıyoooo.. nıye miiiii
çünkü kaynanammmmmm gelecekmiişşşş....
kaynanayıı napmaaaaallıııı.. kaynar kazana atmalııııııı
kötükedihüso
geliyorlar bana yıne soldan soldannnn

merhaba gunluk,nasilsiiinmirmirmirmir
:nazar:ay beni hic sorma,ben hala uyuyom yaaamirmirmirmir,hep kk yuzunden gece 3te yattim,ve 6da oglum kaldirdi tabilaelaelaelaelaene akla hizmet takilirsin burda sanki bise var:1closedeyes:ya gunluk bi zahmet gelip benim oglusu baksan 2 dakkacikta ben topu devirip uyasam,noluuuuuuuuuuuuuur,,benim cok uykum vaaaaaarmirmirmirmir:nazar:

sevgili günlük sana söz verdim ama bir türlü kısmet olmadı...

15 gün aradan sonra tam kendimi toplamaya başlamış sana dönecektim, hazırladığım konuyu açacaktım ki üşüdüm be günlük hem de çok üşüdüm...

hala üşüyorum.....

merhaba günlük..
cook canım sıkkıınnnn...
cook hemdee..
ben annemı cok özledim biliyor musun?
senağlama

X