Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende o konuda düşünceliyim benim günümün dolmasına 1 hafta var ama genede günüm dolupta o kadar bekleyipte sezeryana girmek kötü olur. ben epidural normal doğum istiyorumcemrecim bizim oğlanların geleceği yok sanırım senin günün pzt geçmiş olacak dimi? doktor ne kadar bekleyelim dedi?benim doktorum hiç çatı muayenesinden bahsetmedi şimdiye kadar sordum doğumda bakılır dedi o yüzden rahatım nasıl olsa doğumun olacağı gün görmeyen kalmayacak...bir yandan da artık tahammülüm de kalmadı doğsun istiyorum zamanı geçince bebeğe de zararı oluyor dönüp dolaşıp sonuç sezeryan olacaksa şimdi olsun ,hbrli olsun, boş yere zaman geçirmeyelim yaa
cemrecim bizim oğlanların geleceği yok sanırım senin günün pzt geçmiş olacak dimi? doktor ne kadar bekleyelim dedi?benim doktorum hiç çatı muayenesinden bahsetmedi şimdiye kadar sordum doğumda bakılır dedi o yüzden rahatım nasıl olsa doğumun olacağı gün görmeyen kalmayacak...bir yandan da artık tahammülüm de kalmadı doğsun istiyorum zamanı geçince bebeğe de zararı oluyor dönüp dolaşıp sonuç sezeryan olacaksa şimdi olsun ,hbrli olsun, boş yere zaman geçirmeyelim yaa
EZGİCİM sen hiç konuşmaa unuttun gittin biziii :dilcikar:
şaka bır yana dunyanın en guzel melegıylee berabersınn ee bızde tabıkı sızın mutlulugunuzlaa mutlu oluyoruzz ama arada bır kendınızden haberler var bıze mrk edıyoruz ınankı.. bızede dua edıyorsun deılmı arkadaşım.. buna en cok bızlerın ıhtıyacı var sanırım şu aralar. :uhm:
19 gun oldumu yaaa off nasıl geçmış zaman.. epey buyumuşturr senın bebiş kokla annesi bizim yerimizede..
çatı muayenesi ben olmuştum onceden ama bu hamılelıkle ılgılı bırsey deıldı acaba şımdı farklımı olur dıye merakım ve tedırgınlıgım..
p tesı olucam anşatırım sızedee a.s.
evet pazartesi 40 haftamız dolmuş vede bitmiş oluyor tam gunu o gun yani..
bakalım o gunun akşamına randevu aldım ben 19,00 a o zaate kalmam belkı erkenden gıderım :))) sırnaşık şey
doktor bana eger gununde dogmazsa 41. haftanın sonuna kadar beklıyebılırız o zamanda dogmazsa sunı sancı yada sezeryanla alırız dedı. 8 ıle 17 haziran arası yanı bu tarhılerde :uhm:
Oh Be Dünya Varmiş Bebeğim Yanimda çok şükür Minicik Elleriyle Bana Dokunmasi çok Tatli Göğsümde Uyumasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...
karamsarcım nasılsın bebişin meleğin nasıl ???
emzirirken eldivenlerini çıkarıyormusun sende o minicik elleriyle göğsümü kavramaya çalışması benimde çok hoşuma gidiyor... ısırasım geldi yine iyimi :) ama olmuyo