- 24 Ağustos 2009
- 4.625
- 1.121
-
- Konu Sahibi fataldanger
Hergün peeling yapılmaz tahriş olur yüzünüz..sabah rutininiz yüzünüzü jelle yıkayın yüzünüz nemliysen hyalüronik asit sürün 10 dakika sonra C vitamininizi sürün ve son olarak yaz kış güneş korumanızı sürün akşam rutininiz yüzünüzü yıkadınız jelle ve ya enzim peeling ile cildiniz asitlere alışıksa yüksek değil düşük asit ile başlayın enzim peeling kullanın mesela oranları düşük oluyor onların sonra hyalüronik asit serumunuz gözaltı kremi ve gece kreminizi sürüp bitirinSelam arkadaşlar. Ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Açıkçası cilt bakımı konusunda pek uzman değilim veya gerçekten temeli sağlam bilgilerim yok fakat günlük cilt bakım rutinim şu şekilde: Her akşam peeling yapıyorum, peelingle gözenekler açıldıktan sonra da yüz yıkama jeli uyguluyorum. Sizce her gün peeling yapmak zararlı olabilir mi? Bu konuda bilginiz var mı acaba?
Peki yüz yıkama jeli her gün sabah akşam kullanılır mı sizce?Hergün peeling yapılmaz.
Haftada bir yapın , cildinizi tahriş edersiniz.
Peki yüz yıkama jelini sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanmak uygun mu sizce? Benim amacım cildimi olabildiğince temiz tutmak ve yaşlanmasını geciktirmek. Bunun için nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Kendimce böyle bir rutin oluşturdum.Hergün peeling yapılmaz tahriş olur yüzünüz..sabah rutininiz yüzünüzü jelle yıkayın yüzünüz nemliysen hyalüronik asit sürün 10 dakika sonra C vitamininizi sürün ve son olarak yaz kış güneş korumanızı sürün akşam rutininiz yüzünüzü yıkadınız jelle ve ya enzim peeling ile cildiniz asitlere alışıksa yüksek değil düşük asit ile başlayın enzim peeling kullanın mesela oranları düşük oluyor onların sonra hyalüronik asit serumunuz gözaltı kremi ve gece kreminizi sürüp bitirin
Yüz yıkama jeli iyi hoş da benim cildimi çok kurutuyor, sonra nemlendiriyorum. Her gün güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin bence, güneş ışınlarının zararlı maddelerinden koruyor ve yaşlanmayı önlüyor. Bide yatmadan yüzünüzü gül suyuyla silebilirsiniz.Peki yüz yıkama jelini sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanmak uygun mu sizce? Benim amacım cildimi olabildiğince temiz tutmak ve yaşlanmasını geciktirmek. Bunun için nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Kendimce böyle bir rutin oluşturdum.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorumYüz yıkama jeli iyi hoş da benim cildimi çok kurutuyor, sonra nemlendiriyorum. Her gün güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin bence, güneş ışınlarının zararlı maddelerinden koruyor ve yaşlanmayı önlüyor. Bide yatmadan yüzünüzü gül suyuyla silebilirsiniz.
Ne demekTavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorumpeki tavsiye edebileceğiniz bir güneş kremi var mı, yüzü böyle yağlı yağlı göstermeyen?
Baktım. Fiyatı da çok uygunmuş. Sanırım alacağım. Tekrardan çok teşekkür ederim. Bazı güneş kremleri yüzde yağlı yağlı duruyor, sırf o görüntü yüzünden kullanamıyorum. Eğer procsinin kremi öyle durmazsa baş tacım olacak demektir.Ne demek
Procsinin her türlüsünu kullanabilirsiniz bence,iyice yaydıktan sonra yağlı bir görünüm olmuyor ve diğerlerine göre daha uygun fiyatlı.
Bende henüz yeni başladım. Bu sebeple daha az ürün ve daha basit bakımla cildimi alıştırmaya çalışıyorum. Henüz çift aşamalı temizlik yapmıyorum ama yakın zamanda geçicem. Celenes'in yüz yıkama jeli ile cildimi temizliyorum. Ziaja tonik sürüyorum sonra niacinamide ve arbutin serum kullanıyorum. En son nemlendirici spreyi sıkıyorum o kadar. Haftada 1 kil maskesi yeterli gelebiliyor bana. Peeling bence de sürekli yapmamalısın. Yüzündeki sorunlara uygun asit veya serumlar kullanmaya başlayabilirsin.Selam arkadaşlar. Ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Açıkçası cilt bakımı konusunda pek uzman değilim veya gerçekten temeli sağlam bilgilerim yok fakat günlük cilt bakım rutinim şu şekilde: Her akşam peeling yapıyorum, peelingle gözenekler açıldıktan sonra da yüz yıkama jeli uyguluyorum. Sizce her gün peeling yapmak zararlı olabilir mi? Bu konuda bilginiz var mı acaba?
Eğer cildiniz çok kuruysa sabah sadece jelsiz sadece yüzünüze su çarparak yıkayabilirsiniz..ben bu şekilde sabah ve akşam yüzümü yıkıyorum ve çok memnunum(jelle)Peki yüz yıkama jelini sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanmak uygun mu sizce? Benim amacım cildimi olabildiğince temiz tutmak ve yaşlanmasını geciktirmek. Bunun için nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Kendimce böyle bir rutin oluşturdum.
Serum ve krem kullanmıyorum. Yaşım 30.Eğer cildiniz çok kuruysa sabah sadece jelsiz sadece yüzünüze su çarparak yıkayabilirsiniz..ben bu şekilde sabah ve akşam yüzümü yıkıyorum ve çok memnunum(jelle)
Günde iki kezden çok zaten yıkamamanız gerek.
Serum kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangi serumları?
Krem mutlaka kullanmanız gerek yaşınız kaç?
Serum mutlaka kullanmanız gerekSerum ve krem kullanmıyorum. Yaşım 30.
Ah bu saydıklarınızın hepsi çok para gerektiriyor, nasıl alabilirim bilmiyorum. Çalışmıyorum çünkü.Serum mutlaka kullanmanız gerek
Ginseng serum sadece gece
Peptit serum sadece gece
Hyalüronik asit serum
Arbutin serum
C vitamin serum en düşük oranıyla başlamanız gerek sabah
Retinol hem serum hem krem (sadece geceleri sabah yaz kış olmak üzere güneş koruması ve retinolün en düşük oranıyla başlamanız gerek
Aha bha en düşük oranla sadece geceleri (cildiniz asitlere alışıksa hafta da 3-4 kere alışık değilse haftada sadece bir gece olarak başlayın)
Serumlar neden önemli derseniz cildimizin en alt tabakasına kadar inip tamir ederler kremler ise yüzeysel tamir ederler
Gözaltı kremi ve gece gündüz kreminizle kapanışı yapabilirsiniz
Doa kozmetik en uygunu ona bir bakın derimAh bu saydıklarınızın hepsi çok para gerektiriyor, nasıl alabilirim bilmiyorum. Çalışmıyorum çünkü.
Ürünleri etkili mi? Bir de siz şimdi şimdiye kadar bunları kullanmaya başlamış olmam gerektiğini söyleyince kötü hissettim, cildimi genç tutmak için çok mu geç kalmışım sizce? Cilt yaşlanmadan almalıydım önemlerimi. Uzun süre üzülürüm ben buna şimdi.Doa kozmetik en uygunu ona bir bakın derim
Ürünleri etkili..ben hep bakım yapardım ..geç kalmış sayılmazsınız biran evvel başlamanız gerekÜrünleri etkili mi? Bir de siz şimdi şimdiye kadar bunları kullanmaya başlamış olmam gerektiğini söyleyince kötü hissettim, cildimi genç tutmak için çok mu geç kalmışım sizce? Cilt yaşlanmadan almalıydım önemlerimi. Uzun süre üzülürüm ben buna şimdi.
Tamam, çok teşekkür ediyorum. Bildiğim kadarıyla doa kozmetik sadece internet üzerinden satış yapıyor.Ürünleri etkili..ben hep bakım yapardım ..geç kalmış sayılmazsınız biran evvel başlamanız gerek
Evet kendi sitesi de var trendyol da da varlarTamam, çok teşekkür ediyorum. Bildiğim kadarıyla doa kozmetik sadece internet üzerinden satış yapıyor.