günlük çatal bıçak takımı

Butterfly9020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
3.720
163
163
Aydın
merhaba kızlar sizlere danışmak istediğim bişey var
malum hepimiz çeyiz alışverişi derdindeyiz
sorum şu günlük takım olarak 6 kişilk alsam yeter mi acaba
zaten 12 kişilik karacadan misafir için takım aldım
kahvaltı için plastik saplı olan takımlardan 6 kişilik bi takımım da var
güblük kullanmak için de 12 kişilik mi olmalı?
birde bu cuma günü bim e böyle bir takım gelecek kalitesi nasıldır sizce?
6 kişilik tabi o 2 takım mı alsam napsam kafam karıştı:44::44:
bi yardım ediverin:13:

Merhabalar çeyiz hazırlığı içerisinde olanlardan biride benim,

Bende ilk önce karacanın 12 kişilik aldım. Günlükte daha uygun birşey alırım diyordum. Fakat korkmazın çatal kaşıkları halamdan hediye geldi. O yüzden karacanınkileri günlük olarak kullanacağım. Plastik saplılar benim hoşuma gtmedi. Sanki dayanıksızmış gibi duruyor. Bilemiyorum tabi.. Kullanan birine sormak lazım.

Güle güle kullan diyorum şimdiden

ben altı kişilik almıştım. misafirlere zaten mutlaka misafir takımındakini kullanıyorum. 6 kişilk aslında az geliyor. heleki sık sık bulşık yıkamıyorsan.

bende plastik saplıları beğenmiyorum. hem tutması bi tuhaf gibi hem hijyenik değil gibi. ben almamıştım.

Canım kolay gelsin. Bir ay önce bende senin gibi düşünüp duruyordum. Çatal kaşık çok kullanılıyor. Makina da biriktirme olayı oluyo bi de. O yüzden ben takım aldım. Misafir takımım hisardı. Günlük çkb takımımı emsandan aldım. 86 parça 320 tl aldım.

teşekkür ederim canım
karacanınkiler misafire olacak kesin plastıik saplıları yalnızca kahvaltıya kullıcam normal akşam yemeğinde kullanamam zaten bende.
eşimle ailelerimizden uzakta yaşayacağz
ama mesela düşünüyorum şimdi mutfakta herşeyi kaşıkla ölçüyoruz falan devamlı kaşık lazım oluyor
o yüzden 12 kişilk daha iyi olur gibi geliyor
öte yandan düşünüyorum sadece kaşık için koca takım mı alıcam?
6 kişilik bi takım alsam ayrıcada başka bi 6 kişilk sadece kaşık alsam mutfakta kullanmaya nasıl olur ki?

ben altı kişilik almıştım. misafirlere zaten mutlaka misafir takımındakini kullanıyorum. 6 kişilk aslında az geliyor. heleki sık sık bulşık yıkamıyorsan.

bilemedim ki şimdi ben ne kadar zamanda bulaşık yıkarım ama sonuçta makinede bekleyecektir.
aslında mantıklı tüm misafire 12 kişilk takımımı kullansam
eşimle sadece 6 kişilk bize yeter heralde

kızlar peki bu bim e gelecek takımın kalitesi nasıldır marka yazmıyordu ama iyimidir sizce?
diğer konuya biraz daha yorum gelsin karar vericem artık

bilemedim ki şimdi ben ne kadar zamanda bulaşık yıkarım ama sonuçta makinede bekleyecektir.

ya bazıları tabak takımını da çatal takımını da çıkarmıyor yıpranmasın diye. kullanmadıktan sonra anlamı yok bence. her misafire çıkarıyorum. yeni evliyim hem, onlar daha şık oluyor. misafire bi şekilde yetiyr yanide kendin içinde 6 lık az olabiliyor. 5 lık alıp ekstra kaşık da labilirsin. ama o zaman kepçn falanda ayrı olcak

ya bazıları tabak takımını da çatal takımını da çıkarmıyor yıpranmasın diye. kullanmadıktan sonra anlamı yok bence. her misafire çıkarıyorum. yeni evliyim hem, onlar daha şık oluyor. misafire bi şekilde yetiyr yanide kendin içinde 6 lık az olabiliyor. 5 lık alıp ekstra kaşık da labilirsin. ama o zaman kepçn falanda ayrı olcak. hepsi tam takım olsun diosan set al. yoksa altılık alıp birde ekstra kaşık alabilirsin . istanbuldaysan mercan var eminöününde. benim aldığım altılı takımın kaşığıda ayrı satılıyordu misal. b en almadım param sınırlıydı

o da doğru bak
bu arda tebrik ederim,mutluluklar dilerim sana
kepçenin falan farklı olması çok da sorun olur mu ya
tecrübelisin bulmuşken sorayım

vala ben misafir için emsdandan aldım..gunluk de kırmızı renkli çatal bıcaklardan aldım..
onları kahvaltıda da kullanacagım...gunluk için o kadar para verip bir suru parcalı bişey almaya gerek yok..
olcuye gelince misafir için aldıgın çatal bıcagın servis setini cıkar canım..kepcesidir kasıgıdır falan..onları kullanırsın diye dusunuyorum..ben oyle yapacam cunku..misafire aldıysam catal bıcagını aldım ..onları sus diye bekletirim ama diğer buyuk parcaları kulanırım diye dusunuyorum..o yuzden bana dert degil yani 6 kişilik gunluk yeter..

4 aylık evliyim bende günlüğe 6 kişilik almıştım

ama gün aşırı bulaşık makinesini açtığım zamanlarda bi bakıyorum kullanmaya kaşık çatal kalmamış oluyor ...

en iyisi 12 kişilik al bence :)

banada annem iki takım al demişti ama ben gittim 6 kişilik bir takım aldım..

şimdilik kullanıyorum daha sonra 12 kişilik bi takım alırım ama diye düşünüyorum

canım ben de aynen senin almayı düşündüğün şekilde aldım:) 5 yıl önce aldığım kütahya 12 kişilik çkb takımım yemek takımıma uymayınca onu günlük kullanıcam bide aryıldızdan aldım misafir için 12 kişilik. kahvaltı takımımı da uzun zaman önce aldığımdan onada uygun yeşil 6 kişilik çkb aldım

yorumun için teşekkür ederim valla çok iyi geldi bu:)
misafir için olan takımın servis setini kullanmak mantıklı misafir napcak ki onu dimi
çok mantıklı galiba 6 kişilik alıcam
belki bir takım kaşık alırım sadece

geri dönüşümkutusu izmirdeyim ben

senin ev zaten catal bıcaktan tencereden tavadan gecilmeyecek

rica ederim canım..bu benim şahsi fikrim..
bu olay herkesin cevresine gore degişir aslında..
ben sadece o takımı esimle kullanırım..
2 kişi de misafir gelse diğerini çıkarırım..yani çıkaracagım
o yuzden gunluk 6 kişilik yeter yaa..
ama yetmiyorsa aynı takımın bir ikincisini daha alırsın nolcak yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…