- Konu Sahibi Butterfly9020
-
merhaba kızlar sizlere danışmak istediğim bişey var
malum hepimiz çeyiz alışverişi derdindeyiz
sorum şu günlük takım olarak 6 kişilk alsam yeter mi acaba
zaten 12 kişilik karacadan misafir için takım aldım
kahvaltı için plastik saplı olan takımlardan 6 kişilik bi takımım da var
güblük kullanmak için de 12 kişilik mi olmalı?
birde bu cuma günü bim e böyle bir takım gelecek kalitesi nasıldır sizce?
6 kişilik tabi o 2 takım mı alsam napsam kafam karıştı:44::44:
bi yardım ediverin:13:
Merhabalar çeyiz hazırlığı içerisinde olanlardan biride benim,
Bende ilk önce karacanın 12 kişilik aldım. Günlükte daha uygun birşey alırım diyordum. Fakat korkmazın çatal kaşıkları halamdan hediye geldi. O yüzden karacanınkileri günlük olarak kullanacağım. Plastik saplılar benim hoşuma gtmedi. Sanki dayanıksızmış gibi duruyor. Bilemiyorum tabi.. Kullanan birine sormak lazım.
Güle güle kullan diyorum şimdiden
Merhabalar çeyiz hazırlığı içerisinde olanlardan biride benim,
Bende ilk önce karacanın 12 kişilik aldım. Günlükte daha uygun birşey alırım diyordum. Fakat korkmazın çatal kaşıkları halamdan hediye geldi. O yüzden karacanınkileri günlük olarak kullanacağım. Plastik saplılar benim hoşuma gtmedi. Sanki dayanıksızmış gibi duruyor. Bilemiyorum tabi.. Kullanan birine sormak lazım.
Güle güle kullan diyorum şimdiden
ben altı kişilik almıştım. misafirlere zaten mutlaka misafir takımındakini kullanıyorum. 6 kişilk aslında az geliyor. heleki sık sık bulşık yıkamıyorsan.
bilemedim ki şimdi ben ne kadar zamanda bulaşık yıkarım ama sonuçta makinede bekleyecektir.
aslında mantıklı tüm misafire 12 kişilk takımımı kullansam
eşimle sadece 6 kişilk bize yeter heralde
bilemedim ki şimdi ben ne kadar zamanda bulaşık yıkarım ama sonuçta makinede bekleyecektir.
aslında mantıklı tüm misafire 12 kişilk takımımı kullansam
eşimle sadece 6 kişilk bize yeter heralde
ya bazıları tabak takımını da çatal takımını da çıkarmıyor yıpranmasın diye. kullanmadıktan sonra anlamı yok bence. her misafire çıkarıyorum. yeni evliyim hem, onlar daha şık oluyor. misafire bi şekilde yetiyr yanide kendin içinde 6 lık az olabiliyor. 5 lık alıp ekstra kaşık da labilirsin. ama o zaman kepçn falanda ayrı olcak
kızlar peki bu bim e gelecek takımın kalitesi nasıldır marka yazmıyordu ama iyimidir sizce?
diğer konuya biraz daha yorum gelsin karar vericem artık
vala ben misafir için emsdandan aldım..gunluk de kırmızı renkli çatal bıcaklardan aldım..
onları kahvaltıda da kullanacagım...gunluk için o kadar para verip bir suru parcalı bişey almaya gerek yok..
olcuye gelince misafir için aldıgın çatal bıcagın servis setini cıkar canım..kepcesidir kasıgıdır falan..onları kullanırsın diye dusunuyorum..ben oyle yapacam cunku..misafire aldıysam catal bıcagını aldım ..onları sus diye bekletirim ama diğer buyuk parcaları kulanırım diye dusunuyorum..o yuzden bana dert degil yani 6 kişilik gunluk yeter..
canım ben de aynen senin almayı düşündüğün şekilde aldım:) 5 yıl önce aldığım kütahya 12 kişilik çkb takımım yemek takımıma uymayınca onu günlük kullanıcam bide aryıldızdan aldım misafir için 12 kişilik. kahvaltı takımımı da uzun zaman önce aldığımdan onada uygun yeşil 6 kişilik çkb aldım
yorumun için teşekkür ederim valla çok iyi geldi bu:)
misafir için olan takımın servis setini kullanmak mantıklı misafir napcak ki onu dimi
çok mantıklı galiba 6 kişilik alıcam
belki bir takım kaşık alırım sadece
geri dönüşümkutusu izmirdeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?