Canım bu devamlı değil ama 2 haftada bir belki olabilir.bana göre ağır oldu.saç bakımı amaçlı.yapıyorum.hem uzasın hem gürleşsin diye...
Not ettiklerinizi ne için yapıyorsunuz.anlamadım.yanlış bir şey mi yaptınız sivilce olduNot ettiğim herşeyi yaptım artı çıkmaya başlayan sivilcelerime fucicort krem sürdüm
İçine kantaron yağı çörek otu yağı ekledim krem kıvamında yaptım.sanırım ilk yapışım olduğu için beceremedim...Nasıl yapıyorsun açıklar misin
Not ettiklerinizi ne için yapıyorsunuz.anlamadım.yanlış bir şey mi yaptınız sivilce oldu
Anladım canım .kolay gelsin size.evet ben de herkese fayda olsun diye yapıyorum kullanıyorum sonra yazıyorum...Yapacaklarını buraya yazıyorum ki ve olsun hem faydalanmak isteyenler faydalanan
Herhangi bisey yaptım da ondan dolayı sivilcelenem olmadı sanırım stresten zor bi dönemden geciyorum
Canım sizin durumunuzu çok iyi anlıyorum.çünkü sitede genelde kime yazdıysam kimdir nedir satıcı mı vs.bakarım.üzüldüm size de isterseniz özele de yazarsınız bana çok iyiş dinlerim..inanın her yere yazamıyorum.kendi açtığım sayfa var isterseniz bakın.link veriyorum.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-turlu-tecrubelerimizi-paylasalim.880357/çok şey var sizi de bekleriz :)O kadar yikigim ki Su aralar beynim çok yorgun kendime bakamıyorum doğru düzgün ne saçık cildime maske ne el ayak bakimi vs
Biraz da kafa dağıtmak için bana biseyler onerebilir misiniz
Canım sizin durumunuzu çok iyi anlıyorum.çünkü sitede genelde kime yazdıysam kimdir nedir satıcı mı vs.bakarım.üzüldüm size de isterseniz özele de yazarsınız bana çok iyiş dinlerim..inanın her yere yazamıyorum.kendi açtığım sayfa var isterseniz bakın.link veriyorum.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-turlu-tecrubelerimizi-paylasalim.880357/çok şey var sizi de bekleriz :)
Canım sağ olunuz emek verdiniz teşekkürler.evet sayfaya yazdım saç bakım vs.var.bakarsınız :)Teşekkür ederim tatlım sayfana bakicam
Bu arada selülit kremi sormuştun ya bana kayısı çekirdeğinin içini cikariyosun rendeliyosun sonra corekotu yağıyla karıştırıyorsun duzenli kullanimla etkisini gosteriyomus biraz zamab aliyomus ama
Bende her dıştan sonra sıcak su tutuyorum
Canım sağ olunuz emek verdiniz teşekkürler.evet sayfaya yazdım saç bakım vs.var.bakarsınız :)
Canım anladım zaten :)Sıcak su yazmışım soğuk olcakti o pardon
restorex kullanıyorum.ama içine ilk sayfamda yazdıklarımı koyuyorum.halis gül suyu ya doa dan ya rosense den alınız.kuru saça yağ bakımları en iyisidir onu da yazdım barcelonaya eklemeler yaparak yapıyorum.şifalar olsun...Uğraştım uğraştım resim yukleyemedim
restorex şampuan kullanmaya başladım bu aralar
Kullanan var mi
Sac bakımıyla basim dertte
Cevabınızı gerekli yere ilettim ama sanırım zor geldi.hak veriyorum.bazıları inanın yapamıyor.yine de teşekkürler...Teşekkür ederim tatlım sayfana bakicam
Bu arada selülit kremi sormuştun ya bana kayısı çekirdeğinin içini cikariyosun rendeliyosun sonra corekotu yağıyla karıştırıyorsun duzenli kullanimla etkisini gosteriyomus biraz zamab aliyomus ama
Bende her dıştan sonra sıcak su tutuyorum
restorex kullanıyorum.ama içine ilk sayfamda yazdıklarımı koyuyorum.halis gül suyu ya doa dan ya rosense den alınız.kuru saça yağ bakımları en iyisidir onu da yazdım barcelonaya eklemeler yaparak yapıyorum.şifalar olsun...