Günlük bakım

merhaba

gerçekten h.cevizi yağ cilt beyazlatıyormu
birde hangi marka alıncakkkk

kesinlikle beyazlatıyo ben de bi beyaz cilt hayranıyım kullanıyorum da
marka öneremem ama şöyle ip ucu vereyim katı beyaz renkte elini değdirir değdirmez eriyen kıvamda olacak gerçi şimdi hava sıcak benimki bile şeffaflaşıp erimeye yüz tutmuş güvendiğin bi aktardan alabilirsin

makyaj yapımımla başlamak istiyorum
önce şunu belirteyim evet kapalı bi bayanım ama asla birileri bende makyaj olduğunu anlamaz no make up make up yapıyorum eğer bunu eleştirecek birisi bu yazımı okursa onu usulca dışarı davet ediyorum

gelelim yazıma
sivilce tedavisi gördüğümü yazmıştım iki krem kullanıyorum demiştim bunlardan biri yağlı gibi diğeri kuruyo ciltte ben de bu kuruyanı genelde dışarı çıkarken sürüyorum
sivilce kremim kuruduktan sonra üstüne maybelline bb cream concealer uyguluyorum mac siyah göz kalemimle kirpik diplerimi dolduruyorum ama asla kalem varmış gibi durmuyo sadece kirpiklerim daha dolgun duruyo kirpiklerimi kıvırıyorum göz içime açık lila renkli veya açık gri kalem uyguluyorum bu kalemler de varmış gibi durmuyo sadece gözlerimi daha iri gösteriyo aslında ten rengi bi kalem almak istiyorum renkli kullanmak istemiyorum göz içime göz makyajımda son olarak göz pınarımı açık renkli bi farla aydınlatıyorum bi tane kaş kalemi almıştım ama kaşlarıma soğuk tonlu kaçtı rengi ama muhteşem kontur yapabiliyorum onunla burnuma inciletme konturu yapıp concealerımla üstünü aydınlatıyorum sonra niveanın lip balmı ile dudaklarıma pıt pıt hareketler yapıyorum öyyyle kalıp gibi sürmüyorum ve bu kadar zaten artık yaz geliyo güneşli havalar hakim hep güneş gözlüğü kullanıyorum

gelelim makyajımı nasıl temizliyorum sorusuna
önce saf su ile yüzümü ıslatıyorum ardından clean&clearın temizleyicisini ellerime yaydıktan sonra tüm yüzümü yıkıyorum göz makyajımdaki siyah kalem tam çıkmadığından beyaz vazelini bi makyaj temizleme pedine alıp onu da çıkarıyorum işlem tamam :))

ve şimdi sıra ev temizliğinde
ilk önce salondan başlamıştım camları annemin aldığı özel cam silme bezleri var ya onunla siliyorum harika oluyo biz en üst katta oturduğumuzdan duvarlarda aşırı yağıştan oluşan küçük küçük siyah lekeler vardı loc diye bi genel temizleyici var ondan spreyli bi şişeye bi miktar koydum üzerine su doldurdum ve lekelere sıktım bi süre beklettikten sonra sildim ve kolayca çıktı
masa sehpa gibi yüzeyleri silerken yine spreyli bi şişeye yüzey temizleyici ve su koydum onu sıkıp sildim normalde silikonlu spreylerden kullanıyorum ama o kalmadığından bu formülü kullanıyorum hem odaya parfüm etkisi veriyo temizlik kokuyo
koltukları da koltuk temizleme bezleri var ya özel üretilen onlarla sildim
bizim kristal top top avizemiz var onuda loc lu su sıkıp cam silme beziyle sildim yeni gibi oldu
mutfakta tezgahın altını boşalttım bi miktar su döküp çamaşır suyu ile fırçaladım havalandrıp eşyaları silip yerleştirdim
şimdilik extra belirtmek istediklerim bunlar aklıma başka gelen olursa yazarım
sorularınız varsa da cevaplarım

kişisel gelişime gelecek olursak uzun zamandır 4-6 yaş çocuk eğitimi kursundan eğitim alıyodum bitirdim ve bugün sertfikam geldi

okunacak kitabım kalmadı kitap alışverişi yapmalıyım
bu arda babulde ölüm istanbulda aşk kitabını okuyan var mı onu almıştım beni hiç sarmadı yaa

ruhsal gelişime gelirsek de
bilen biliyo yenilerde boşanmış biriyim evlilik sürecinde özgüvenim karşı taraf tarafından çok ezilmeye çalışıldı bunu yeni yeni atmaya başladım tabi bazen dibe de vuruyorum
kendimi hep iyi görmeye ve bazı şeylere sevk etmeye çalışıyorum böylelikle başarı elde ediyor ve güvenimi tatmin ediyorum
şunu çok iyi biliyorum ki ben istedikten sonra şu dünyada yapamıcam şey yok tabi içimde bi korku heyecan oluyo :))
dibe vurduğum zamanlarda ise dünyadaki en beceriksiz insan gibi hissediyorum kendimi...

kesinlikle beyazlatıyo ben de bi beyaz cilt hayranıyım kullanıyorum da
marka öneremem ama şöyle ip ucu vereyim katı beyaz renkte elini değdirir değdirmez eriyen kıvamda olacak gerçi şimdi hava sıcak benimki bile şeffaflaşıp erimeye yüz tutmuş güvendiğin bi aktardan alabilirsin

günaydın canım

denicemmm

ruhsal gelişime gelirsek de
bilen biliyo yenilerde boşanmış biriyim evlilik sürecinde özgüvenim karşı taraf tarafından çok ezilmeye çalışıldı bunu yeni yeni atmaya başladım tabi bazen dibe de vuruyorum
kendimi hep iyi görmeye ve bazı şeylere sevk etmeye çalışıyorum böylelikle başarı elde ediyor ve güvenimi tatmin ediyorum
şunu çok iyi biliyorum ki ben istedikten sonra şu dünyada yapamıcam şey yok tabi içimde bi korku heyecan oluyo :))
dibe vurduğum zamanlarda ise dünyadaki en beceriksiz insan gibi hissediyorum kendimi...

cnm bence kendini fazla dinlenme anın tadına var
bende sendenimmmmmm
hayat o kadar güzel ki

evet insan çıkmaza giriyorr
dün burda (işte) yaşadğım bir olaydan sonra
iş arkadaşımın eşi hiç bir şeyi yokken ani fenalaşma sonucu vefat etti

hergününe şükür eder uyan
elinde olanlara şükür etki
olmayanlarıda vardır bir hayır de geççç

cnm bence kendini fazla dinlenme anın tadına var
bende sendenimmmmmm
hayat o kadar güzel ki

evet insan çıkmaza giriyorr
dün burda (işte) yaşadğım bir olaydan sonra
iş arkadaşımın eşi hiç bir şeyi yokken ani fenalaşma sonucu vefat etti

hergününe şükür eder uyan
elinde olanlara şükür etki
olmayanlarıda vardır bir hayır de geççç

bende sendenim derken tatlım??

Senin ne kadar oldu boşanalı şimdi nasılsın

bizim zaten elle tutulur bir evlilik değildi klışe olacak çocuk için sabır ediyordummmm

sonra kendi çekti gitti

resmi olarak 2 yıla yaklaşıyorrr boşanmak istemedi tehditler savurdu çocukla tehdit etti beni

bende al çocuğunu da dedim sendne hayır görmedim çocuğundan mı görcem dedim (onda o g..yoktu çocuğa bakacak)

baktı ben ciddiyim en son aradı kendi anlaşmalı boşanalım diye boşandık

hayatımda verdiğim en doğru karar

evet çocuk olunca zorluk oluyorr ama hepsini hakkından geliyorum

rabbim yardım ediyor tabi ailem herzaman arkamdaaa

sen neden boşandınnnnn çocuk varmı

bizim zaten elle tutulur bir evlilik değildi klışe olacak çocuk için sabır ediyordummmm

sonra kendi çekti gitti

resmi olarak 2 yıla yaklaşıyorrr boşanmak istemedi tehditler savurdu çocukla tehdit etti beni

bende al çocuğunu da dedim sendne hayır görmedim çocuğundan mı görcem dedim (onda o g..yoktu çocuğa bakacak)

baktı ben ciddiyim en son aradı kendi anlaşmalı boşanalım diye boşandık

hayatımda verdiğim en doğru karar

evet çocuk olunca zorluk oluyorr ama hepsini hakkından geliyorum

rabbim yardım ediyor tabi ailem herzaman arkamdaaa

sen neden boşandınnnnn çocuk varmı

Bu eylülde ayrıldım şubatta herşey bitti boşanma gerçekleşti ailesi aramıza girdi o gerizekalı da pısırık çıktı çocuk yok çok şükür

Ah kızlar vah kızlar başıma gelene bakın
Benim o girdap gibi süreçte kendimi şımartmak için hep istediğimi yapmaya çalıştım. Evlilik çok sıkıntılı geçti malum çok zayıflamıştım boşandıktan sonra biraz kilo aldım almak da istedim çünkü çok kurumuştum fakat ben bi kilo almışım şu an bel altı kilo fazlam var acil diyete başlıyorum önerilere açığım

Diyetle ilgili araştırma yapıyorum elimde bikaç bilgi var net belirlediğimde hepsini sizinle paylaşıcam

bildiklerimi ve uygulamayı düşündüğüm şeylerini paylaşmak istiyorum
önce menümü paylaşayım
yoğurt yağ yaktığı için yoğurt menüsü bana uygun geldi araştırmalarım sonucu da bu menüyü buldum
Kahvaltı: bi kase yağsız yoğurt veya ev yoğurdu şekersiz çay
Ara öğün: bi meyve
Öğlen yemeği :bi kase sebze çorbası bi kase yoğurt
Ara öğün : bi bardak çay meyveli yoğurt veya içine meyve doğranmış yoğurt
Akşam yemeği: sebze çorbası 3-4 kaşık yağsız sebze yemeği bi kase yoğurt
Ara öğün 3 tane kuru erik (ben bunu elimdeki ürünlerle değiştirebilirim) bi bardak şekersiz çay

kahvaltıdan önce bi çay bardağı suya 1 çay kaşığı tarçın koyup içicem her gün sporumu yapıcam en az 1.5 2 litre su içicem suyumun içine de sirke koyucam

benim bel kemiğimin arkasında o kadar zayıflamama rağmen gitmeyen bi yağmıdır nedir bişi var onu da sardım daha çok terlesin de erisin dye bu bölgeye de her gün vicks merhemi sürücem

eveeett şimdilik listem bu :))

selam kızlar yoğunluktan dolayı bi müddet giremedim ama kendimi de hiç ihmal etmedim merak etmeyin :))
iki yeni favorim oldu bu aralar
ramazanda birine iftar davetine gitmiştim ev sahibi ersağ ürünleri satıyomuş öylesine bakim dedim normalde bu tarz ürünleri pek sevmem ama hem türk malı hem bitkisel diye göz atmak istedim biri diş macunu biliyosunuz diş macunlarının içinde köpürmesini sağlayan florür var ve bu florür çakraların kapanmasına sebep oluyo ama bu aldığım diş macununda florürü yok gönül rahatlığıyla kullanıyorum bittikçe de alırım diğeri tüy azaltıcı losyon ikisini de çok sevdim

bildiklerimi ve uygulamayı düşündüğüm şeylerini paylaşmak istiyorum
önce menümü paylaşayım
yoğurt yağ yaktığı için yoğurt menüsü bana uygun geldi araştırmalarım sonucu da bu menüyü buldum
Kahvaltı: bi kase yağsız yoğurt veya ev yoğurdu şekersiz çay
Ara öğün: bi meyve
Öğlen yemeği :bi kase sebze çorbası bi kase yoğurt
Ara öğün : bi bardak çay meyveli yoğurt veya içine meyve doğranmış yoğurt
Akşam yemeği: sebze çorbası 3-4 kaşık yağsız sebze yemeği bi kase yoğurt
Ara öğün 3 tane kuru erik (ben bunu elimdeki ürünlerle değiştirebilirim) bi bardak şekersiz çay

kahvaltıdan önce bi çay bardağı suya 1 çay kaşığı tarçın koyup içicem her gün sporumu yapıcam en az 1.5 2 litre su içicem suyumun içine de sirke koyucam

benim bel kemiğimin arkasında o kadar zayıflamama rağmen gitmeyen bi yağmıdır nedir bişi var onu da sardım daha çok terlesin de erisin dye bu bölgeye de her gün vicks merhemi sürücem

eveeett şimdilik listem bu :))
Liste güzel

X