Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günlük Ayak Bakımı İçin Kullandığınız Kremler,Losyonlar?
- Konu Sahibi orchidea
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Eylül 2007
- 1.074
- 1
- 158
topuk sertliği ile benim başım dertte ne denediysem olmadı..yani kalıcı çözümü bulamamıştım. fakat şimdi neutrogena ayak bakım kremi kullanıyorum. çok memnunum.
kesinlikle tavsiye ederim.
ayrıca ayda bir kere ılık suya arap sabunu koyarsanız ve yarım saat sonra elinizle ovalarsanız ayağınızdaki ölü deri kaybolacaktır.
a.s.
ayrıca ayda bir kere ılık suya arap sabunu koyarsanız ve yarım saat sonra elinizle ovalarsanız ayağınızdaki ölü deri kaybolacaktır.
a.s.
topuk sertliği ile benim başım dertte ne denediysem olmadı..yani kalıcı çözümü bulamamıştım. fakat şimdi neutrogena ayak bakım kremi kullanıyorum. çok memnunum.
a.s.
kremi eczanedenmi aldın markettenmi ?
- 5 Eylül 2007
- 1.074
- 1
- 158
- 29 Haziran 2010
- 1.007
- 13
- 68
a.s.
neutrogena nın el kremini de çok öneriyolardı ama benim elimden 1saatte emilip gidiyo:bbo:
lapitak denicem bakalım
Ayaklarımı çok seviyorum! Ama hergün yorgun argın işten gelince güzel bir bakımı da hak ediyorlar doğrusu.. Her gece ılık suyla sabunlayıp duruluyorum.. Kullandığım ürün ise Neutrogena Ayak Bakım Kremi.. Yıllardır kullanırım, çok da memnunum.. Üstünü de strech film sarıp, pamuklu çorabımı giyip yatarım. Sabah kalktığımdaysa yumuşacık ve pürüzsüz ayaklar! :))