Günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz.? bişey önerirmisiniz?

Aynen çocuklarıma vakit ayiriyorum onlarla eglenmesini gezmesini seviyorum sonra evim her zaman düzenli toplu olmalı yani temizlik yapıyorum sonra alışveriş sonra eş sonra da kendime vakit ayırmaya çalışıyorum tabi bu biraz zor oluyo kendim en son kalıyorum :))

Surekli yuzume gozume bir seyler surup bakim yapmakla vakit gecirmeye calisiyorum. Belgesel izliyorum. Zeytinyagli yemekler deniyorum. Gunduz ramazan dolayisiyla disari cikamiyorum gezmek istemiyor canim.
Yani suan hersey cok siradan.

Uyku............ Uyku.......... Koca geliyo dizi izlenip yatılıyo.

Orgu oruyorum lif yapiyorum ev hanimi mod on. Tv deki dizileri izliyorum. Whatsappta arkadas gruplarimla konusuyorum. Manitayla konusuyorum. Arada arkadaslarla bulusuyorum manitayla bulusuyorum. Temizlik yapiyorum. Kiyafet yikiyorum asiyorum katliyorum. Yemek yapiyorum. Simdilik boyle ins atraksiyonlu bi tatil gecicirim. Soyle bol gezmeli eglenmeli party hard gibi

Al eline bir soru bankası öylesine Ygs hazırlan:))

Namaz kılarak kuran okuyarak kitap okuyarak dizi yemek hopp akşam oldu..

kitap okumak..ve yeni bir şeyler öğrenmek..
kpss ye hazırlanıyorum.ve sınava yarayışlı şeyler öğrenmek..
senin de hem hayatına anlam katacak hem de geliştiriecek kitaplar okumanı tavsiye ederim.

edit:şu an okuduğum kitaplar
doğan cüceloğlu:savaşçı
reşat nuri:son sığınak

sabah kalk borusu gıyın suslen ıse gıt, kahvaltı faslı, bıraz calıs, oglen molası, çay faslı, akşama kadar calısmaya devam, servıse bın , eve gıt, yemek varsa camasır bulasık, ısler bıtınce otur tv yada fılm ızle, uykun gelınce yat, ertesı gun aynen devam ...
haftasonları arada anne baba zıyaretı arada ufak gunluk gezmeler...
hayat boyle ıste

Uyumak. .
yemek yemek. .
yemek yapmak. .
Temizlik. .
yemek. .
net tv kitap. .
kocişimle takılırız..
monoton ama mutlu.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…