- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
- Konu Sahibi nightingale62
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh cam da siliyosun hee az da olsa7ayda hic silmedin mi
Ben de gecensene mart, agustos bi de evvelsi hafta yani 11 ayda 3 kere silmişim ama ilkinde tasinma temizligiydi diger camlari aile üyeleri silmişti ehe ihi. bunyeme bu temizlikagir gelmisti eve dönmüştümkendimi korona oldum sanip megerse temizlik gazisiolmusum
Neyi yaaa bütün sayfayı baştan sona okudum ama neyi görecektim
enerji gelirse. pislikten ölüyordu camlar. mermerler. utancimdan sildim yani. :/ ama cokhasta oldum sonraOhh cam da siliyosun hee az da olsa
Ben de utancimdan silecem sonundaenerji gelirse. pislikten ölüyordu camlar. mermerler. utancimdan sildim yani. :/ ama cokhasta oldum sonra
Etiketimi sadece , buradan devam edelim diye. Ağzına sağlıkNeyi yaaa bütün sayfayı baştan sona okudum ama neyi görecektim
Ay yaa o kadar pislendi demek. Bizim camlar illa siliniyor canım çok geçmedenenerji gelirse. pislikten ölüyordu camlar. mermerler. utancimdan sildim yani. :/ ama cokhasta oldum sonra
:)Ben de utancimdan silecem sonunda
Kııızz yakaladım seni burdasınBen de utancimdan silecem sonunda
Tamam burdan devam edelim sıkıntı yokEtiketimi sadece , buradan devam edelim diye. Ağzına sağlık
Ay yaa o kadar pislendi demek. Bizim camlar illa siliniyor canım çok geçmeden
:)
Hoş geldin ballı kabak
Yaaa hoş geldin kizzzz
Holbulduk canımHoş geldin ballı kabak
Hoşbulduuukkk kuzum yakaladım seniYaaa hoş geldin kizzzz
şu mesajdan sora yaptıklarım;Okuduysan şuan , hadi birlikte yapalım
Kendime motive kaynagi olacak beni durtukleyecek bi sayfa buldum kuzu yeni hem daha iyi olur boyle is yapmak dedim sen de katilHolbulduk canım
Hoşbulduuukkk kuzum yakaladım seni
Katıldımmmm bileeemmmKendime motive kaynagi olacak beni durtukleyecek bi sayfa buldum kuzu yeni hem daha iyi olur boyle is yapmak dedim sen de katil
AslansinKatıldımmmm bileeemmm
O zaman ben de yazıyom yatana kadar buzdolabı boşaltılıp silinecek düzgünce yerleştirilecek dışı, üstü silinecek fırın tepsileri silinecek.
Ahahhahaah iş yarına kalmaz inşaAllahAslansin
Kalmaz kalmaz sen yaparsinAhahhahaah iş yarına kalmaz inşaAllah
Bak şimdi bir espiri yazıcam "saç"malanmaz taranırkabul ediyorum çok kötüydü..biraz saçmaladım da mesajı sildim