- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
- 18
- Konu Sahibi nightingale62
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh cam da siliyosun hee az da olsa7ayda hic silmedin mi
Ben de gecensene mart, agustos bi de evvelsi hafta yani 11 ayda 3 kere silmişim ama ilkinde tasinma temizligiydi diger camlari aile üyeleri silmişti ehe ihi. bunyeme bu temizlikagir gelmisti eve dönmüştümkendimi korona oldum sanipmegerse temizlik gazisiolmusum
![]()
Neyi yaaa
enerji gelirse. pislikten ölüyordu camlar. mermerler. utancimdan sildim yani. :/ ama cokhasta oldum sonraOhh cam da siliyosun hee az da olsa![]()
Ben de utancimdan silecem sonundaenerji gelirse. pislikten ölüyordu camlar. mermerler. utancimdan sildim yani. :/ ama cokhasta oldum sonra
Etiketimi sadece , buradan devam edelim diye. Ağzına sağlıkNeyi yaaabütün sayfayı baştan sona okudum ama neyi görecektim
![]()
Ay yaa o kadar pislendi demek. Bizim camlar illa siliniyor canım çok geçmedenenerji gelirse. pislikten ölüyordu camlar. mermerler. utancimdan sildim yani. :/ ama cokhasta oldum sonra
:)Ben de utancimdan silecem sonunda![]()
Kııızz yakaladım seni burdasınBen de utancimdan silecem sonunda![]()
Tamam burdan devam edelim sıkıntı yokEtiketimi sadece , buradan devam edelim diye. Ağzına sağlık
Ay yaa o kadar pislendi demek. Bizim camlar illa siliniyor canım çok geçmeden
:)
Hoş geldin ballı kabak
Yaaa hoş geldin kizzzz
Holbulduk canımHoş geldin ballı kabak![]()
Hoşbulduuukkk kuzum yakaladım seniYaaa hoş geldin kizzzz![]()
şu mesajdan sora yaptıklarım;Okuduysan şuan , hadi birlikte yapalım![]()
Kendime motive kaynagi olacak beni durtukleyecek bi sayfa buldum kuzu yeni hem daha iyi olur boyle is yapmak dedim sen de katilHolbulduk canım
Hoşbulduuukkk kuzum yakaladım seni![]()
Katıldımmmm bileeemmmKendime motive kaynagi olacak beni durtukleyecek bi sayfa buldum kuzu yeni hem daha iyi olur boyle is yapmak dedim sen de katil![]()
AslansinKatıldımmmm bileeemmm
O zaman ben de yazıyom yatana kadar buzdolabı boşaltılıp silinecek düzgünce yerleştirilecek dışı, üstü silinecek fırın tepsileri silinecek.
Ahahhahaah iş yarına kalmaz inşaAllahAslansin![]()
Kalmaz kalmaz sen yaparsinAhahhahaah iş yarına kalmaz inşaAllah![]()
Bak şimdi bir espiri yazıcam "saç"malanmaz taranır..biraz saçmaladım da mesajı sildim![]()