günlerdir meraktan öldüm, bileniniz varsa yardım eder misiniz lütfeenn???

feministic

God's timing is always perfect.Trust in Him!
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
1.065
705
arkadaslar yardım edebilen varsa cok memnun olcam,

sat 12 ocak ve 14 ocak'ta kan testi yaptırdım 5,31 cıktı. 5 ve üstü hamilelik deniyor teorik olarak ama bana cok düşük gibi geldi cok umutlanmak istemiyordum. 14 ocakta tekrar yaptırdım bu sefer 0,55 cıktı. ama hala adet olmadım yani en az 11 gün ve hatta benim hesaplarıma göre 13 günlük bi gecikme var.

yalnız şöyle de bir durum var arkadaslar, bu ay düzenim cok değişmişti, dr kontrolünde cok sıkı bi perhiz yapmak zorunda kaldım sağlık sorunları nedeniyle ve bu zaman zarfında hep 6 gün süren adetim lekenmelerle beraber 13 gün kadar sürdü. yani düzenim biraz bozulmuştu. zaten normal gecikme diyorum kendime.

sonra bi de diyorum ki ama su 0,55 cıkan testi yaptırmadan önce hastanede desk te duran adam iki gündür hormon makinelerimiz bozuktu bi soralım falan dedi. şimdi acaba arızalı da yanlış mı cıktı, belki o 5 yükselmişti de onlar göremediler mi diye de düşünüyorum.

cok uzattım ama kafam cok karısık. böyle bişey yasayan var mı. gidebilirsem bugun hastaneye gidicem ama calıstıgım icin kesin diil.

sizce hiç ihtimal var mı???

bi fikir noooluuurr

neden kimse cevap vermiyor :KK43::KK43::KK43:

cok mu karısık yazdım, hiç başına gelen yok mu?

kan sonuçlarından anlamıyorum sen doktora git emin olamazsan başka doktorada git allah gönlüne göre versin hayırlısı

X