• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Gunlerdir aklimi karistiran ruya :((

bananarepublic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
109
12
98
Seneler evvelki sevgilimi gordum ruyamda kizlar 2 gun once . suan kendisi nisanli.ruyam şöyleydi eski sevgilimin annesiyle yasadigu evinde yengem ve kuzenim yardimci olarak calisiyormus benimde ne sebeple bilmiyorum oraya gitmem gerekiyo.yengem ve kuzenim mutfaklarindalar ben oturma odalarina gidiyorum(normalde oturma odalari altkatlaarinda degil ust katta ama benim ruyamda altkattaydi)neyse oturma odasinda yerde birkac tane kupe kolye vardi sonra bir bakiyorum bir cercevenin icinde eski sevgilim nisan fotografi var ama sevgilimin arkasi donuk sadece nisanlisinin yuzunu goruyorum kız baya guluyordu eski sevgilimin ise arkasi donuktu.sonra yukari kata cikiyorum eski sevgilimin odasinin kapisi aralikti bakiyorum nisanlisiyla uyuyolar ama yine sadece nisanlisini gordum kendisnin yuzunu goremedim.bu sekilde uyandim ve ger ekten cok etkilendim.yorumlayabilecek varsa yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler

Bir takim negatif durumlar kulaginiza gelecek ve siz bunlardan haberdar olacaksiniz. Eski sevgiliniz mutlu degil..

Back
X