'Güneydoğu'daki operasyonlar, insani felakete yol açtı'

Kullanıcı adı seçme noktasında sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Faşist kız, ölü hayranı, son klavye samurayı felan.

Bir savaşı bitirmenin yolu "hurraa" nadalarıyla saldırıp herkesi kılıçtan geçirmek mi? F-16'larla dalrımak mı? Yararıları sokak ortasında ölüme terk etmek mi? Köyleri basmak mı? Duvarlara "türkün önünde eğileceksiniz" yazmak mı? Çocukları sırtından vurmak mı? Ekmeğini taştan çıkaran insanları açağılamaka, küçük düşürmek, dövmek mi? Tomalarla ezmek mi? Devletin yeteneği bu mu?
Böyle gelen barışa senden başka hangi kalp sevinebilir? Buna barış denir mi? Annesini öldürdüğünüz çocuk hesabını sormaz mı? Kurşuna dizilen çocuğun ablası "barışınızla birlikte cehenneme gidin" demez mi?
Eğer bildiğiniz tek yöntem bu ise, toprakları Işid'e bırakıp terk edin. Çünkü onlarda en az sizin kadar barbar. Onlarda öldürmeyi iyi biliyor.

Ah, ne acı değil mi bilgisayar başından "eceli gelen ölecek ama dünya karanlık" derken sakız çiğnemek.

Elbette herkes ölür. Fakat bir kesim yatağında, diğerleri ise sokak ortasında. Sen karışma, insanlar nasıl öleceklerine kendileri karar versin.

Ne yani, ameliyat esnasında, araba, iş kazalarında meydana gelen ölümleri azaltmaya çalışmayacağız mı? Onlarda olmasın. İnsanlar aptal bir iş güvenlikçisinin tedbirsizliği yüzünden ömür boyu yatağa mahkum kalmasın. Ben bunuda savunuyorum.

Tembelim demiyorda, dünya kötü uğraşmanın anlamı yok diyor.
Ne güzel kaçış yolu bulmuşsun kendine.
Masum çocuğu acı gerçekler pek bir sarsmış. Bu yüzden her ölüm meşrudur kafasını yaşıyor.

İnsanlar "normalleştirmediği" için batı ülkelerinde iş ve araba kazaları, doktor hataları vb oranı az.
Yani daha iyisi mümkün. Dünya Tc'de gördüğün karanlıktan, vahşetten ibaret değil.
En azından buna dur diyebilen, "hiçbir ölümüm bahanesi olamaz" diye naralar atıp ellerinden geleni yapan, en kötü ihtimal bilgisayar başındada olsa destekleyenler var. Ve bu insanlar gerçektende istatistikler ile barış,refah ortamını inşa ettiklerini kanıtlıyorlar.

Son olarak, Dilek Doğan'ın senin tarafından "zavallı sivil" yakıştırmasıyla desteklenmeye ihtiyacı yok. Onun dağ gibi destekçileri, adalet uğruna savaşmayı göze olan yoldaşları var.

Son düzenleme:
Kusura bakma ama cok gülüyorum

Ne yazmaya ugrasiyorsun ki . Kible geç ben oyle yapiyorum

Sitemizin bu bölümüne uygun çok sözler var.
Hızlı koşmayın çabuk yorulursunuz, yüksekten uçmayın irtifa kaybedersiniz. Üsluplara dikkat edin cımbız yersiniz.

Yeterli fikir alışverişi olmuş, herkes aydınlanma yaşamış, kapatalımda fikirler uçup gitmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…