*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Spo yapmak ne demek ki? :26:

Benim de üyeliğim var ama sadece dizileri incelemek ve indirmek için giriyorum. :)
Bazen konuları okuyorum.

evet tam adı öyle şiddetle tavsiye ederim ben 9ve 10.bölümün çevirisini bekliyorum:18:
biri ghost mu dedi
mutlaka ama mutlaka izleyin bence biran önce başlayın

bu avatar avatar tanıyorum ben bi yerden

nasıl gidiyo lie to mee

evet ya asya fanatiklerlerinde putlocker mi ne linki var o oradan izleyince kaliteli oluyor.Ben genelde ilk bölümü izliyorum tutarsa indiriyorum
Şimdi diziye başlayacağımda 49days a mı başlasam acaba İris'e mi:26:

Lie To Me'yi gerçekten çok sevdim ben. :))
Ama herkese göre değil galiba.
Nasıl boys over flowers'ı saçma bulduğu halde izlemeye devam edenler varsa ben de bu çerezlik diziden vazgeçemez haldeyim.
4 bölüm bitti gerçi daha. Başroldeki adama yine ve yeniden aşık oldum.
Coffee house'u izlediğimde de aşık olmuştum. =D
Onun da etkisi büyük oluyor tabi izlerken zevk almam konusunda.

Ben her koşulda indiriyorum. :)

İkisi de dram o dizilerin ama 49 days'te romantizm daha çok, Iris'te ciddi meseleler ve aksiyon bolca var.
Ama alt yapıda dram mevcut sonuç olarak. Kararını ver. Olmadı afişlerine bak yeniden.

Spo yapmak ne demek ki? :26:

Benim de üyeliğim var ama sadece dizileri incelemek ve indirmek için giriyorum. :)
Bazen konuları okuyorum.

Spo yapmak mı ben de bilmiyorum :26:

Lie to me bitmemiş miydi canım yaa neden ben öyle hatırlıyorum... :44:

Spo yapmak mı ben de bilmiyorum :26:

Lie to me bitmemiş miydi canım yaa neden ben öyle hatırlıyorum... :44:

Ya galiba spo spoiler. :44:
Dizi sonrası olan biteni tartışmanın zevkinden bahsetmiş olsa gerek.
Şimdi çaktım olayı. :)

Ben bitirmedim o diziyi daha.
Zaten sınavlarım var. Çok izleyemiyorum bu yüzden.

49days daha ağır bastı sanki onu izleyeyim o zaman sonra onu izlerim aslında seviyorum hareketli dizileri favorim criminal minds de oldukça hareketli ama hiç kore dizisi izlemedim aksiyon falan.
49days ile birlikte Birth of a Rich Man izlemeye çalışıcam hiç iki dizi birden izlemeiştim bakalım nasıl olacak :) . Yeppudaa dan arkadaş beraber izleylim spo spoiler yaparız diyo. Spo dizinin bölümü hakkındaki işte görüşlerini falan konuşuyoruz.yani spo izlediğim bölümdeki olanlar oluyo izleyen oluyo olmuyo o bölümü ya heyecanı kaçmasın izlemeyenler için diye spo topiklerinde konuşuluyor.Bilmem anlatabildim mi:26::26:

Son düzenleme:
Ya galiba spo spoiler. :44:
Dizi sonrası olan biteni tartışmanın zevkinden bahsetmiş olsa gerek.
Şimdi çaktım olayı. :)

Ben bitirmedim o diziyi daha.
Zaten sınavlarım var. Çok izleyemiyorum bu yüzden.

Hee mantıklı haa iyi çakmışsın davayı Ben de bu ara durulacam biraz ama çok merak ediyorum yaa ikinci bölüme bile geçemedim Secret Garden da...

Spoilerın kısaltması olarak kullandığını anladım. :)
Yazdım yukarıda. Daha önce hiç spo dendiğini duymamıştım. Öğrenmiş oldum. :))

Muhakkak aksiyonlarını izlemelisin korelilerin.
Belki de bir önyargın var, acaba nasıl yapar bunlar diye.
Dramlarına, romantik komedilerine alışmış olduğundandır. :)
Amerikalılar gibi olur mu vs. diye düşünüyorsundur.
Ama inan bana çok çok iyiler.
Iris'de de Athena Goddess War'da da sahneler çok iyi.
Özelikle athenayı izlediğimde ağzım açık kalmıştı. :O
O müthişti ya. Ama 10 bölüm izlemiştim. :s
Kalanını yeniden indirip bitireceğim o diziyi. Bir de jung woo sung var zaten.
Bilmeyenler a moment to rememberdan hatırlasın.
Çok tatlı adam. :97:
Bu sebeple Ghost'un da süper olacağını düşünüyorum. :97:

Son düzenleme:

ya önyargıdan değilde rast gelmedim heralde genelde romantik komedi yeni yeni işte dram izlemeye başladım
Hint yapımı filmlere falan önyargım var aslında o kadar övgüye rağmen yeni izledm 3idiots u
o adamın daisy diye bir filmi var izledin mi nasıldı konusu ilgi çekti ama izlemedim daaha

Benim de ilgimi çekmiyordu hint filmleri ama artık öyle değil.
Çok güzel şeyler yapıyorlar belli ki. Sadece fanaa'yı izledim.
Black, 3 Idiots indirildi, izlenmeyi bekliyor.

Daisy'de çok etkileyici sahneler var. Sevmediğim bir kısmı oldu sadece.
Onun dışında çok estetik görüntüler var. İzlemelisin.

Fanaa hakkındaki yorumun ne canım... Çok oldu ben izleyeli ilk izlediğim Aamir Khan filmiydi benim ama geçen tavsiye ettiğim bir arkadaş küfretti resmen Aksak sahneleri vardı bana göre ama garip bir filmdi işte değişik

bende başroldeki kadını çok beğeniyorum ulusal kraliçe mi prenses mi neymiş lakabı.indireyimde izlerim o zaman sağol
bu yeni başladığım Birth of a Rich Man dizininde güzel bi senaryosu var gibi daha gerçi 11.dk dayım ama güzel gibi :)

Ben de aynen değişik bir filmdi diyorum. Galiba izlediğim ilk hint filmi olmasından kaynaklı.
Eski türk filmleri gibi bağladılar bazı şeyleri, o durumlar hoşuma gitmedi.
Ama genel olarak iyi bir deneyim oldu. Farklı tipte insanlar, farklı bir kültür, farklı bir müzik türü görmüş oldum.
Tam hatırlayamadığımdan pek bir şey diyemiyorum ben de.

Hmm sen birden çok diziyi izliyorsun aynı anda sanırım.

Gianna Jun.
Ben beğenmenin de ötesinde şeyler hissediyorum. Çok fazla güzel.
Bu filme de o kadar yakışmış ki o bebek gibi yüzü.
Lakabını bilmiyorum.

Son düzenleme:

birden fazla dizi izlemedim ama bu sefer deneyeceğım bugece bunu izleyim yarın 49days başlarım bu izlediğim dizi komedi 49daysde dram sanırım dengeler birbirini

Evet benim de ilk izlediğim Hint filmiydi eleştirdiğim çok şey oldu ama değişik bir deneyimdi dediğin gibi, ama ondan sonra izlediğim özellikle Aamir Khan filimleri çok güzeldi, işte en son Black izledim, aralarında en güzeli oydu diyebilirim...

birden fazla dizi izlemedim ama bu sefer deneyeceğım bugece bunu izleyim yarın 49days başlarım bu izlediğim dizi komedi 49daysde dram sanırım dengeler birbirini

Ben iki dizi birden izleyemiyorum ya hatta araya film bile sokmuyorum o derece yanii.. Eğer vaktim varsa başladığım diziyi bitireyim bari diyorum, ona odaklanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…