• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Dizideki bütün şarkılar çok güzel zaten yaa... Ben de en çok "Falling Tears" şarkısını seviyorum, bir de şu şarkı Jung ll Woo söylüyor :16:

[video=youtube;s3zuuhRLdkA]http://www.youtube.com/watch?v=s3zuuhRLdkA[/video]

Hepsine aynısını demiş gibi olacağım:1::1: ama ben bunu da çok sevmiştim ya:24::24::24:
Ah ruh bekçisi ne üzüldüm sana been :50::50:

Hepsine aynısını demiş gibi olacağım:1::1: ama ben bunu da çok sevmiştim ya:24::24::24:
Ah ruh bekçisi ne üzüldüm sana been :50::50:

Çünkü hepsi de çok güzel canım o yüzden... :1:

İnsan ister istemez çok etkileniyor değil mi, ben epey çıkamadım etkisinden... :31:

Askınihan sırada hangi dizi varrrrr??? :)))

:1::1:Sıradaaa Secret Garden'ı çok duyuyorum burda sanırım onu izlerim. Bu arada indiremiyorum dizileri pc.de bir sorun var galiba :( Oysa ben hepsini kaydetmek istiyorum...

Çünkü hepsi de çok güzel canım o yüzden... :1:

İnsan ister istemez çok etkileniyor değil mi, ben epey çıkamadım etkisinden... :31:

Ben de öyleyim çok etkileniyorum işte böyle de üzülüyorum:50::31:

:1::1:Sıradaaa Secret Garden'ı çok duyuyorum burda sanırım onu izlerim. Bu arada indiremiyorum dizileri pc.de bir sorun var galiba :( Oysa ben hepsini kaydetmek istiyorum...

Ama orada da ruhlu durumlar var, biliyorsundur belki.
Üst üste benzer dizileri izlemek sıkmaz mı ki?
Etkisi azalmaz mı üstünde? Araya başka bir şey soksan daha iyi olmaz mı.. :/

Bende de bir sorun oldu bugün sanırım. Çünkü Ghost'un 2. bölümünü yakaşık 6 saattir indiriyor. :/
Son dakikalara gelebildi çok şükür. Dün 1.5 saate inmişti oysa. :(

Son düzenleme:

Evet zaten çok duygusalımdır, böyle filim dizi izleyince epey bir zaman aklımdan çıkmıyor, durduk yere düşünüp ağlıyorum falan :31:

Secret Garden a başladım ben de canım, istersen birlikte izleyelim :9:

Secret Gardenda da mı ruh var :53: Ama tatlı ruhtur heralde eğlenmek için izlemeye başlamıştım :44:

Secret Gardenda da mı ruh var :53: Ama tatlı ruhtur heralde eğlenmek için izlemeye başlamıştım :44:

Canım zaten afişte de gözüküyor ya.
Konusunu okumadın mı? Ruhları değişiyor bunların. :D
Hyun Bin erkek görünümlü kadın oluyor.
Tam bir komedi. Çok tatlııı.
Ama yani sonuçta iki dizide de doğa üstü unsurlar var.
O anlamda demiştim. :)

Canım zaten afişte de gözüküyor ya.
Konusunu okumadın mı? Ruhları değişiyor bunların. :D
Hyun Bin erkek görünümlü kadın oluyor.
Tam bir komedi. Çok tatlııı.
Ama yani sonuçta iki dizide de doğa üstü unsurlar var.
O anlamda demiştim. :)

Yok o kadar içeriğe dalmadım, zira detayıyla okuyup izlemek pek hoşuma gitmiyor, hatta 49 Days i bile öyle izledim.... Türüne bakıyorum, yorumlara bakıyorum, bazen konusunu bile okumuyorum, heyecan yaratsın diye :9:

Yok o kadar içeriğe dalmadım, zira detayıyla okuyup izlemek pek hoşuma gitmiyor, hatta 49 Days i bile öyle izledim.... Türüne bakıyorum, yorumlara bakıyorum, bazen konusunu bile okumuyorum, heyecan yaratsın diye :9:

Ben de öyle yapıyorum ama secret garden'ın afişinde de aşikar olunca bilerek izlemiş oldum.
Zevkinden hiçbir şey kaybetmedi.
Acaba neler olacak diye merakla izliyordum hatta. :31:

Son düzenleme:

Ben de öyle yapıyorum ama secret garden'ın afişinde de aşikar olunca bilerek izlemiş oldum.
Zevkinden hiçbir şey kaybetmedi.
Acaba neler olacak diye merakla izliyordum hatta. :31:

Arada bir bakarım konulara özellikle filmlerde evet, ama dizileri çok incelemiyorum, belki de alışkanlık yaptı, sizlere çok güveniyorum bir de ben yaa neyi güzel yorumlarsanız güzel çıkıyor ondan :9:

ne güzel eskiden bi sürü bi sürü izlerdim şimdi çok gerşden geliyom ben yaaa daha iris e başlayamadım bile :14:
bu arada 49 days in de secret garden ın da soundtrackini indirdimmm dinlicem şimdi büyük bi keyifle :16:

Bende de bir sorun oldu bugün sanırım. Çünkü Ghost'un 2. bölümünü yakaşık 6 saattir indiriyor. :/
Son dakikalara gelebildi çok şükür. Dün 1.5 saate inmişti oysa. :(

Dün elektirikler gitti tam cevap yazarken.
Onda da mı ruh var:18::1::1::1::1:
Alıştım artık da ikisi de benzer unsurlar taşırsa iyi olmayabilir doğru diyosun canım.
Sen ne önerirsin sırada?:34:

Evet zaten çok duygusalımdır, böyle filim dizi izleyince epey bir zaman aklımdan çıkmıyor, durduk yere düşünüp ağlıyorum falan :31:

Secret Garden a başladım ben de canım, istersen birlikte izleyelim :9:

:1::1::1:Tatlı ruh:1::1: Öyledir inşallah His'cim. Birlikte izlemek güzel olur canım da arka arkaya ruhlu öykü nasıl olur bilemedim:26:
Kaçıncı bölümdesin sen, nasıl gidiyor?

ne güzel eskiden bi sürü bi sürü izlerdim şimdi çok gerşden geliyom ben yaaa daha iris e başlayamadım bile :14:
bu arada 49 days in de secret garden ın da soundtrackini indirdimmm dinlicem şimdi büyük bi keyifle :16:

Olsun canım, sen düğün telaşındasın normal vakit bulamaman.
Ben de akşamdan beri 49 days'in müziklerini dinliyorum.. Çok güzeller ya beni alıp götürüyor...
Adamların sesleri de pek güzel.

49 daysin yarısına geldim
çok merak ediyorum sonunu
ilginçliğini kaybetmesin diye spoiler de okumuom :)
normalde bakardım ben öyle kitap film sonlarına filan :))
spoiler sayılabilir belki beyaz yaziim :))

ruh bekçisiyle bedenine girilen kızın arasında bişi olduğunu düşünüom eskiden acaba düşündüğüm gibi mi çıkcak?
kız ölcek mi ölmicek mi?
merak içindeyim :)))
bu arada bence secret gardenla benzemiolar yaa
ruh değişimi kısmı belki hafif benzio ama orda karşılıklı oluo ve de komik olaylar var ya
bence sıkılmazsın kesinlikle izle :))

bu arada ben de secret gardenin ostunu indirimiştim süper ya :))
49 daysinkileri de çok beğendim hatta secret gardenınkilere de benzettim biraz

49 daysin yarısına geldim
çok merak ediyorum sonunu
ilginçliğini kaybetmesin diye spoiler de okumuom :)
normalde bakardım ben öyle kitap film sonlarına filan :))
spoiler sayılabilir belki beyaz yaziim :))

ruh bekçisiyle bedenine girilen kızın arasında bişi olduğunu düşünüom eskiden acaba düşündüğüm gibi mi çıkcak?
kız ölcek mi ölmicek mi?
merak içindeyim :)))
bu arada bence secret gardenla benzemiolar yaa
ruh değişimi kısmı belki hafif benzio ama orda karşılıklı oluo ve de komik olaylar var ya
bence sıkılmazsın kesinlikle izle :))

Şimdi tahminlerine ne desem bilemedim kiii....Birkaç sayfa önce biz de konuştuk bunu.
Tadı kaçmasın öyle daha keyifli oluyor. :1:
Bir iki gün ara verip öyle başlayacağım yeni diziye. Düşünme aşamasındayım ama secret gardenı izlemek istiyorum sanırım.

Şimdi tahminlerine ne desem bilemedim kiii....Birkaç sayfa önce biz de konuştuk bunu.
Tadı kaçmasın öyle daha keyifli oluyor. :1:
Bir iki gün ara verip öyle başlayacağım yeni diziye. Düşünme aşamasındayım ama secret gardenı izlemek istiyorum sanırım.

hatılıyorum konuştuğunuzu ama senin de deiğin gibi heyecanı kaçmasın diye bakmıom ben de :))

secret garden izleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))

49 days çabuk bitsin çatlıcam yoksa :)

hepsini seviyorum ama favorim scar :)
bu arada sen de mi doktorsun :)
oscar bir alem hele dansı Allahım Yarabbim böyle manyaklık olurmu onu ne zaman görsem yüzümde saçma sapan bir tebbessm oluşuyor:P
yok değilim şimdi bizim yepte bir projemiz vardı kendi dizimizi yaptık hala da devam ediyor oradaki rollerimiz:40:backwood la da oradan tanışıyormuşuz meğer:124:

Back