*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

49 days ilk bölüm izledim
sardı beni ya güzel gibi :)

Sarmayacak gibi değil ki çok keyifli... Utanmasam ikinci kez izleyeceğim Yani sırf ruh bekçisi ile başroldeki kız arasında geçen muhabbetler için bile ikinci kez izlenir yaa

Sarmayacak gibi değil ki çok keyifli... Utanmasam ikinci kez izleyeceğim Yani sırf ruh bekçisi ile başroldeki kız arasında geçen muhabbetler için bile ikinci kez izlenir yaa

daha 2. bölüme yeni başladım ama ruh bekçisinin bomba olduğu belli :)

daha 2. bölüme yeni başladım ama ruh bekçisinin bomba olduğu belli :)

Ben o ruh bekçisini ilk gördüğümde hani motorla geliyor olay yerinde duruyor bekliyor ya işte o sahnede ıykkk bu ne böyle ne uyuz tip dedim kendi kendime... sonra müptelası oldum adamın bence en keyif verici karakter o dizide o Han Kang da çok tatlı dizi boyunca

personal taste bitti nihayet
fena deildi ama birazcık da sıkıldım ben
secret garden forevaaa :))

yeni dizi önerileriniz bekliyorum canlar :)
hangi türleri sevdiğinizi sööylerseniz yardım edebilirim:)
şu anda athena yı ve alice yi izliyorum park shi hoo nun dizisi herkese şiddetle tavsiye ederim:)

Son düzenleme:
hangi türleri sevdiğinizi sööylerseniz yardım edebilirim:)
şu anda athena yı ve alice yi izliyorum park shi hoo nun dizisi herkese şiddetle tavsiye ederim:)

aslında romantik komedi ya da içinde aşk olan drama tarzı bişi olabilir.

ama mesela 49 days daha fantastik öğeler içeren değişik bi dizi 3. bölümü izliyorum ama beğendim o tarz bişi de olabilir :)
teşekkürler :))

romantik komedi olarak
elbette ilk başta önerebikeceğim favori dizilerimden biri secretgarden
beautiful spy
personal taste
paradise ranch
prosecutor princess
sungkyungwan scandal
centilmenler
eğer güncel dizileri izlemeyi seviyorsnız tabi k alice mükemmel bir romantik komedi
dram olarakta ilk aklıma gelenler
giant ve misa
edit:eğer online izliyorsanız dizileri lütfen başka sitelerden çalarak kendileri çevirmiş gibi gösteren sitelerden izlemeyin
çünkü çevirmen arkadaşlarımız hiç bir ücret almadan özel hayatlarından vakit ayırarak çeviriyorlar:)

bu akşam kısmetse innocent steps i izlicem film olaraktan..
ondan sonra da iris e başlıcam artıkın

teşekkürler:)
secret gardena hayran oldum zaten :)
personal taste izledim
şimdi 49 days izliyorum
diğerlerine o bitince bakıcam :)
yeppudadan bakıom ben o da mı öyle acaba

alice mükemmel bir romantik komedi

backwood da bahsetmişti.
Cheongdam-dong Alice'miş tam adı. İzlemek için çok sabırsızlanıyorum.:97:
Kim Ji Suk'a Chuno'da bayılmıştım çünkü. Çok komikti. :))
Övenler çoğaldıkça izleme hevesim artıyor. :125:

Bu arada allegria, So Ji Sub Ghost dizisindeki rolüyle, en iyi erkek oyuncu ödülünü almış.
İzlemesek ayıp olur.

Ghost dizisi benim de aklımda yaa ama o kadar çok dizi var ki aklımda olan hangisini izleyeceğimi şaştım

Hepsini sırasıyla izleriz. :97:
Ruh halimize göre. :)
Zaten çabuk bitiyorlar.

Ghost dizisi benim de aklımda yaa ama o kadar çok dizi var ki aklımda olan hangisini izleyeceğimi şaştım

His Ghost için sharebus sitesinde harika bir sürüm buldum. HDTV.H264.720p.
Her bölüm 1.4Gb sanırım.
Görüntü kalitesi doğal olarak olağanüstü ve sarangni.infodaki alt yazı da tam uyuyor.
Mutluluktan ölebilirim.

Neyse hem senin haberin olsun, hem de yüksek kalitede izlemek isteyenlerin.
Çünkü hareketli diziler düşük kalitede olunca görüntü bozuluyor. Kareler çok hızlı akıyor neticede.

İyi görüntü kalitesi dizi zevkini katlıyor her zaman.

evet tam adı öyle şiddetle tavsiye ederim ben 9ve 10.bölümün çevirisini bekliyorum:18:
biri ghost mu dedi
mutlaka ama mutlaka izleyin bence biran önce başlayın

evet tam adı öyle şiddetle tavsiye ederim ben 9ve 10.bölümün çevirisini bekliyorum:18:
biri ghost mu dedi
mutlaka ama mutlaka izleyin bence biran önce başlayın

Hmm o zaman ben az daha bekleyeyim. :)))
Bölümler tamamlansın. Sonra sabırsızlanıp ekstra beklemek istemem.

Yeppudaa iyi ki var gerçekten de.
Müthiş bir site.

Ghost 'u Lie To Me'den sonra izleyeceğim.
Az önce alt yazı uyumuna bakarken gördüğüm kadarı bile yetti bana.
Sjs gözlere bayram yaşatacak yine belli ki.

Bu güzel haber işte... Normalde dizi ve film indirmeyi sevmem o kadar zamanım olmuyor, online izliyorum ama bunu SJS için indirebilirim

Bu güzel haber işte... Normalde dizi ve film indirmeyi sevmem o kadar zamanım olmuyor, online izliyorum ama bunu SJS için indirebilirim

Online olanların kalitesi çok kötü.
İndirirsen bir daha izlemek istemezsin belki de o şekilde.
Renkler çok farklı kılıyor gördüğümüz her kareyi.
Düşük kalitede olanlar ya da online izlediklerimiz yanına bile yaklaşamaz bunların.

Hem sjs için hem de hızlı sahneleri net izleyebilmek için iyi bir sürüm süper olacaktır.
Iris'i de çok kaliteli sürümden izlemiştim. Harikaydı.

Bu arada ben yeppudaa'dan indirdiğimde hemen iniyor.
Yüksek sürüm değil ordakiler. Onlinedan çok daha iyi görüntüleri var ama.
Dene bence. Bir bölüm izlerken bir yandan da başka bir bölüm indirebilirsin.

Son düzenleme:

Bir bölümü izlerken diğerini indirmek mantıklı aslında hem arşivde durması da güzel olur ama ne bileyim yıllardır online alışmışım herhalde o yüzden böyleyim.. Denemek de fayda var... Yeppudaa ya takılıyorum ama hiç indirmedim secret gardenı indireyim bari... Bu hafta ara vermek zorunda kalacağım yazılılar yüzünden o arada indiririm belki...

beklemesi bile ayrı bir zevkli hele spo yapmak tadına doyulmuyor
siz demi üyesiniz yep bağımlılık yapan bir site sıcak bir ortamı var ben bayılıyorum bir gün girmesem eksikliğini hissediyorum
hem de ne bayram ayrı bir havası var so jinin burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…