gunesten ufak ufak aşk sözleri

darned

Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
4.166
2.080
773
Beynimden atamam biliyorum ama....Yüreğimden söküp atacağım bu gidişleVe bu gidişle kulağım kapalı olacak sesine,Ne de gözlerimde sen olacaksın.Kış uykusuna yatıracağım tüm anıları;Sana ait ne varsa....Sabrım tükenecek birgün,Ve sonunda isyan edip,Şöyle haykıracağım sana;Ben’de ben’i tüketmeden gel...Öylesine arama beni,Öylesine gelme bana;GELECEKSEN ADAM GİBİ GEL..

Beni neden sevmedin? niye yetmedi seni bu kadar sevmem? senle uyanıp, senle uyuyakaldığım için mi? hayallerim, hatıralarım, rüyalarım sen dolu olduğu için mi? sen üzülsen en çok canı yanacak olan kişi ben olduğum için mi? sensiz eksik hissettiğim için mi? en ihtiyacım olan kişi olduğun için mi? senin en ihtiyaç duyduğun i:2::2:nsan olmak istediğim için mi? söylesene neden sevmedin beni?

:5::5bağırsam çagırsam kırsam doksem heryeri yada SOYLESEM OLMUYOR LAN OLMUYOR İŞTE KALBİM ACIYOR MUTLUMUSUN DİYE .AMA SUS ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ KİMSE DUYMASIN HELE O HİÇ KES SESINI SEN GÜÇLÜSÜN BUNUDA ATLATACAKSIN O KİMMİŞ DEMİ:(:((((MUTLUYUM BEN İYİYİM HİÇ BİŞEYİM YOK TAAMMI:

♥Hαni `Özledimmmm ` diyehαykırαrαk sαrılmαk gelir içinden ,Kαrşılαştığındα sαdece ' Nαsılsın 'dersin yαα ; Orαlαrdαsürünüyorum işte ßen .♥'

Gururun olurum bazen. Hiç ummadığın zamanda zekâmla şaşırtır, yine beklemediğin bir anda aptalı oynayarak hayretler içerisinde bırakırım seni. Farklı özelliklerimle yaşamına renk katarım. Biraz gizemli, biraz tutkulu. Bazen de isteyerek aptal...

BEN KADINIM…Çok güçlüyüm. Dört bir tarafım demirden kale gibi. Hiçbir düşmanın girmeye cesaret edemeyeceği kadar güçlü. Ama bir o kadar da
kırılgan ve narin. Hiç beklemediğin bir anda kırılıveren, bir yüreğe sahibim. Bu anlarda beklerim sevgi sözcüklerini. Korkma şımarmam. Sevgini duymak isterim senin ağzından .

BEN KADINIM…Çelik gibi sağlam, bir o kadar da naif. İçime karlar yağar bazen, üşür yüreğim, incinirim ufacık bir sözden. Sevgini hissetmek ısıtır beni, yakar bedenimi kulağıma fısıldadığın o iki kelime...

BEN KADINIM…Sana senin canından can verebilir, o canlara gözümün bebeği gibi bakarım. Tıpkı ve hâlâ sana baktığım gibi...

• “İyi ki varsın” demenin borç para vermek olmadığını,• “Lütfen” demenin utanılacak bir şey olmadığını,• “Özür dilerim” demenin küçültücü olmadığını,• Paylaşmanın kendini azaltmak olmadığını,• Yüz yüze konuşmanın, arkadan konuşmaktan daha etkili olduğunu,• Küçücük bir "gülümseme"nin tüm kapıları açacağını...

UNUTMA !

Bazen, uzaklaşmak gerekir yakınlaşmak için, Bazen, hatırlamak gerekir hatırlanmak için, Bazen, ağlamak gerekir açılmak için, Bazen, anmak gerekir anılmak için, Bazen de susmak gerekir duymak için,

Eğer çok konuşmak faydalı olsaydı, Allah iki ağız, bir kulak verirdi. Onun için, çok dinleyip az konuşmak gerek!

Eğer susarsan, konuşman daha aydınlık olur. Çünkü sükutta, hem sessizliğin ışığı, hem de konuşmanın faydası gizlidir.

Sığ suları, en hafif rüzgarlar bile coşturabiliyor. Derin denizleri ise ancak derin sevdalar.

Anladım ki, derin ve esrarengiz olan her şey susuyor. Anladım ki susan her şey, derin ve heybetli.

Back