• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri güneşsiz bronzlaştırıcı kullananlar ve tavsiyeleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

ss123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
73
0
36
İstanbul
kızlar yakında düğünümüz var güneşsiz bronzlaşmak için olan ürünlerde bazıları çok yapay diyor leke yapıyor yada eşit bronzluk olmuyor diyorlar siz nasıl kullananlar varmı varsa tavsiyeleri neler yardımcı olursanız sevinirim :)

heryerine eşit sürersen bı sorun olmaz sürdükten sonra kurumasını bekle ama canım..

kurumusani beklemekmi iyide kurumuyoki bunlar ben tavsiye temm günesten daha az zarari var diye duydum ama olsun bikere tr de cok pahalli 2 pahalli ayrica tam bronzluga gelmedi icin 3 4 defa en az kulklanmn lazim(özellikle mendil olanlari diyrum) ki ayrica kokusu cok kötü sabunla yiksanda gecmiyo birkacgün sonra ancak ve ayrica okadar paraya ragmen 1 banyo yaptiktan sonra o bronzluk geciyor.paraya yazik oluyor ki yaptigi bronzlugun rengide hic güzel degil bende ben hic memnun kalmadm tavsiye etmem

yaaaa böyle demeyinn ya güzelseee kimisi beğenir kimisi beğenmezz :((

memnun kalmamanın nedeni kalıcı bronzluk yaratmaması mı canım ?

zatn böyle birşeyi beklemek saçma olmaz mı ?

tam markasını bilmiyorum ama kuzen kullanmıştıı çikolata kokuyorduu çok tatlıydı ..

ben denemeyi yeğliyorm :gitme:

bence hic güzel degil yaptigii bronzluga karsi paraya yazik .kalici bronzluk yok kokusu igrencki ben bide niveayi kullandim en kaliteli marka düsün

anLadım canımmm bakaLım ben artık sipariş verdm amaa :((

memnun kalmazsam da yapıcak bişey yokk

içimde kaLdıı bi denemem Lazımm kaydirigubbakcemile3

böyle biisiyi beklemek sacma olmazmi demssn ozamn niye aliniyo?biz bronz yapsn diye aliyrz oda olmuyosa niye alalmki .bide biseferde yetmiyo tam bronz luk icin 3 4 defa yapmak lazim bide onn rengi gitmesn diye belirli zamnlarda tekrarlamak da lazim .konu sahibi soruyo bende kullanan olanarak söylüyrum bence senden kullanmadan söyleme.kullan sonra neden dedigimi anlarsn

27785056_tn9_0.jpg

tatLım bunu sipariş verdmm .. katlogdan .. arkadaşdan aldım yanee . Avon

haa.resim kücük gerci ama neyse insallah sen memnun kalirsin allatan sennkisi krem belki biraz daha iyi olur.ama cok dikkatli sür heryerien geldigine emin ol yoksa sonucunu düsünmek istemiyorum:S:S sonucu bildir ama.bide avonu kimse önermiyo makyaj ürünleri disinda ama:S

haa.resim kücük gerci ama neyse insallah sen memnun kalirsin allatan sennkisi krem belki biraz daha iyi olur.ama cok dikkatli sür heryerien geldigine emin ol yoksa sonucunu düsünmek istemiyorum:S:S sonucu bildir ama.bide avonu kimse önermiyo makyaj ürünleri disinda ama:S

tatLım ben açıkcası tırsmaya başLadımm :gitme:

çıkarırken yüzümde leke felan kaldığını düşünsenee ağlarım zırlarımm günlercee dışarı çıkamam yaaa :gitme:

hiç böyle şeylere gerek yokk kıza sölicem iptal etsn onn yerine güneş yağı alimm bi arkadaş önermiş süper bronzlaştırıyo diee

hiç değilse öyle bronzlaşimmm bennn korktum çnkü bu ürünlerdenn :gitme:

canım benim arkadaşım kullandı leke yaptı çil çil sanki güneş lekesi gibi zaten vücudum çilli bi yapıya sahip o yüzden korktum kokusu falanda iyi değilmiş genelde kullanan arkadaşlarım memnun değilleridi o yüzden ama en azından sipariş vermişsin kullan bence sen sonuçta herkezde aynı tepkiyi vermeyebilir

gksu evet bronzlaştırıcı yağsını al o iyi benim arkadaşlarım kullandı kızarmadan karardılar hemen..

beyaz olamktan hoslanmiyosan dene ama dikkatli sürersen heryere esit oldugundan yap mesela benim cilt problemim var güneste bronzlasamiyorum kac yildir bi problem var cenem ve biyik bölgem ve göz üstlerim simsiyah öteki yerler beyaz günese cikinca acayip kötü oluyor denesemmi yüzüme dedim sonra belki önemli bi prpblem vardir diye tr ye gelnce doktora görünmem lazim. bence en iyisi günes yagi gecte olsa onn kadar kötü degildir:D

canımm yaa çok hakLısınn bende vazgeçtim zatenn

kız da getirmişşş çok ayıp oldu ama cildimden de önmli değil hani dimi :(( geri iade edicekk uff :((

ama çok korktum ya bende de çil yaparsa diyee

sen de bi doktora görün tatLımm neyin varmış bi öğrenn :(

Back