- 8 Mart 2019
- 129
- 287
-
- Konu Sahibi begonvillll
Madecasol
Merhaba Lazerin adı ne acaba .kaç seans yaptırdın. Ben de yaptıracağım bu ay içinde.Valla krem falan işe yaramıyor ,ben de kahverengi lekeler vardı lazerle yaktırdım baya farketti , bir yıl oldu , şimdi küçük küçük nokta şeklinde çıkıyor ama yaşla alakalı ..
Elma sirkesi karbonat yoğurt falan filan ben denemiştim..cildi inceltiyor. Lutfen denemesin kimse doktora gidin .kilcal damarlarım bile ortaya çıktı. Ciltler farklı. Kimse benim düştüğüm.hataya düşmesinElma sirkesini yarı yarıya sulandırıp hergün yüzü silmenin lekelere iyi geldiğini okumuştum bir yerde. Bende de güneş lekeleri çıkar yazın ama güneş kremi sürüyorum artık ve geçen yaz hiç leke çıkmadı, inşaallah bu senede çıkmaz.
Elma sirkesi karbonat yoğurt falan filan ben denemiştim..cildi inceltiyor. Lutfen denemesin kimse doktora gidin .kilcal damarlarım bile ortaya çıktı. Ciltler farklı. Kimse benim düştüğüm.hataya düşmesin
KTP tedavisi, cildiye doktoru yapıyor .. Estetisyen falan değil .. Ben iki seans yaptırdım, en mantıklı zamanları Kasım-Şubat arası , çünkü özellikle ilk zamanlar güneşten çok sakınman gerekiyor ..Merhaba Lazerin adı ne acaba .kaç seans yaptırdın. Ben de yaptıracağım bu ay içinde.
KTP ilkkez duydum ben ışıklı bir uygulama sanırm .teşekkür ederim sizede geçmiş olsun umarım bir daha oluşmaz.KTP tedavisi, cildiye doktoru yapıyor .. Estetisyen falan değil .. Ben iki seans yaptırdım, en mantıklı zamanları Kasım-Şubat arası , çünkü özellikle ilk zamanlar güneşten çok sakınman gerekiyor ..