canımm kullandığım ürünler cildin nem dengesini koruyor aynı zamanda . bu sebep ile bir taşla iki kuş vurmuş oldum.. benim dudaklarım kuruluktan çatlardı artık kanardı resmen. yves rocker falan kullandım fayda etmedi. bir de dudaklarımın üstünde bir kitle duruyor gibi oluyordu kullanınca ... düşün o kremlere rağmen sürekli kuruyan dudaklar soyulan .... ama şimdi dudaklarımdan yana da çok sanşlıyım. çok şükür :) ona da fayda verdi.hem nemlendirici hemde leke gidericimi
derkennn anlamadımmm kim için öyle konuştunuzReklamlarrrr
saygılarımı iletiyorum arkadaşım. :)Konu Sahibi için yazdım
hmm siz kullandınız mı
Yahu bu markayı bende duydum hatta arkadaşım uye bana da onerdi ama çok pahalıya geliyor.☹ yok spreyi yok kremi derken☹ gerçekten güzel sonuç olumlu sonuç verecekse alalım. Neler neler deniyoruz yüzümüzdeki lekelere bıyık lekelerine ama geçmiyor geçmiyor geçmiyor☹ markanın reklamını yapmaya gerek yok. Hem o markanın buna ihtiyacı da yok. Bu sitede çaresiz arkadaşlara yardım amaçlı çıkar yol bulma amaçlı bilgi paylaşıyoruz. Buna da ihtiyacımız var. Gerçekten gözle görülür etkisi var mı? Yoksa geçici bs mi bu? 3lu seti var peelingi hariç sanırsam ? Peelingle 4oluyor. Sen bunların hepsini kullandın mı? Ben günlerdir bu LR yi araştırıyorum. Ama bi türlü guvenip alamıyorum. Gerçekten geçti mi cilt lekelerin. 3-4 gün gibi kısa surede?Arkadaşlar merhaba;
yıllar var ki cilt lekelerim beni rahatsız eder. onca şey denedim bir sürü ürün kullandım ama bir türlü geçiremedim. kremler cildimin nemine bile yemiyor. her abdestten sonra dudaklarımın etrafı falan kupkuru olur benim. illa bir nemlendirici kullanırım. şimdi LR diye bir markadan ürün aldım. inanın ben bu kadar etki edeceğini düşünerek almamıştım. ama sonuç benim çok hoşuma gitti. 3-4 gün de etkisini gördüm. ve bir haftada gözle görülür şekilde değişti cildim. kuruluktan eser kalamdı. ayyy ççççoooookkkkkk mutluyum:) holeyyy
Canim lekeler icin 1 ay bence ve duzenli kullanim gerek eger kesin cozum istiyorsan.benim cillerim yok oldu lekelerim acildi ama devaminda gunes koruyucu sart tatile gittim ciller cikti yeniden.ben geceleri sprey concentre lekelere de msm jel surup yatiyorum gunduz de normal nemlendirici suruyorum gunese cikacaksam koruyucu suruyorum.bu sekilde sonuc aldimYahu bu markayı bende duydum hatta arkadaşım uye bana da onerdi ama çok pahalıya geliyor.☹ yok spreyi yok kremi derken☹ gerçekten güzel sonuç olumlu sonuç verecekse alalım. Neler neler deniyoruz yüzümüzdeki lekelere bıyık lekelerine ama geçmiyor geçmiyor geçmiyor☹ markanın reklamını yapmaya gerek yok. Hem o markanın buna ihtiyacı da yok. Bu sitede çaresiz arkadaşlara yardım amaçlı çıkar yol bulma amaçlı bilgi paylaşıyoruz. Buna da ihtiyacımız var. Gerçekten gözle görülür etkisi var mı? Yoksa geçici bs mi bu? 3lu seti var peelingi hariç sanırsam ? Peelingle 4oluyor. Sen bunların hepsini kullandın mı? Ben günlerdir bu LR yi araştırıyorum. Ama bi türlü guvenip alamıyorum. Gerçekten geçti mi cilt lekelerin. 3-4 gün gibi kısa surede?