Lekeler, Çiller güneş lekelerime sonuç mükemmel:) çok şükür

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Yine mi LR
Ööö geldi
Avonlar oriflameler ersaglar sıradaki ne?

Arkadaşlar benim de geçen yıl Diyarbakır da görev yaparken oranın sıcağından alnımda ve elmacık kemiklerimde güneş lekesi oluştu ve bir türlü geçmiyor :110: LR yi bende duydum ama açıkcası o da geçirmez diye oralı bile olmadım bu ürünü kullanan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz, LR nin hangi ürününü kullanmam gerek ya da ne yapmam gerek...

Ben halen biyik bolgemdeki leke icin lr kullaniyorum ve epey yol aldim.ama sunu soylemeliyim tek bir urunle sonuc alinmiyor.bem lr aloe vera acil durum sprey ve uzerine msm gel suruyorum geceleri.gunduzleri de gunes koruyucu olmadan cikmiyorum gunese cunku tekrar ediyor.lekem neredeyse yok olmustu tatilde tekrarladi yani ne kullanirsan kullan herhangi bir gunes koruyucu sart.

image.png
Arkadaşlar benim de geçen yıl Diyarbakır da görev yaparken oranın sıcağından alnımda ve elmacık kemiklerimde güneş lekesi oluştu ve bir türlü geçmiyor :110: LR yi bende duydum ama açıkcası o da geçirmez diye oralı bile olmadım bu ürünü kullanan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz, LR nin hangi ürününü kullanmam gerek ya da ne yapmam gerek...
Merhaba bu şekilde kullanırsanız olumlu sonuç alabilirsiniz

X