Cnm benim ten rengim beyaz bayaa beyazim we antalyada yasadigim icin surekli gunese mazur durumdayiz ee bembeyaz bi ten oluncada lekeler oluyor malesef ben lekelerimden kurtulmak istiyorum beyazlamak diil leke kaybeden beyazlatmiyo dimi? We gercekten fayda ediyomu oncesi sonrasi fotolarini eklemen mumkunmu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba canım;
bende açık tenliyim.e biliyorsun böyle olunca da bu lekeler daha çok göze batıyor.kullandığım bu krem henüz tamamen lekeleri geçirmedi ama renk açılınca göze batmamaya başladı.resim iyi fikirmiş hiç aklıma gelmedikeşke ilk başladığımda resim çekilmeye başlasaydım. krem lekelerin rengini açtı kesinlikle yalnız tüm yüzüme uygulamadığım için diğer yerlerde renk açar mı bilmiyorum.lekeler üzerinde başarılı , emin olabilirsin.çok yüksek faktör koruyucunuda unutma.
sevgilerimle....
sadece lekeleremi sürüyosun cnmm zaten yok dahada beyazlamak istemem lekelerim gitsin yeter bana :)
evet canım sadece lekelerin üstüne sürüyorum.şunu yine belirtmek isterim ki; kuru cilde sahipsen dahada kurutuyor. ben o yüzden artık bir gece leke kremi bir gece de yoğun nemlendiricili gece kremimi sürüyorum.
sende inşallah olumlu etkisini görürsün.
sevgilerimle....
aa doğru ya, kapatıcı denen bir şey varsür fondöteni boşver :) hatta bi gün dene sürüp, nasıl olduğunu da görürsün..:)
zenzem sen bu gündüz kremini ne kadar zamandır kullanıyorsun ve faydasını görmeye başladınmı merak ettim bende kararsız kaldım bu sıhhıye eczanesi hakkında bi sürü olumlu bi okadar da olumsuzu var olumlulara bakıyorum reklam amaclı mı diye 10 tl lik kremin ne reklamı olcak içerigini sordum expigment varmı dedim hayır dedi ne var dedim sölemedi bi dr abimiz yaptı bunu 40 yıldr aynı formulu uyguluyoruz formülü veremem dedi bazı ciltlerde kızarıklık ve yanma yapabiliyormus buda alerjiniz varsa oluyormus bırakın ozamn dedi kafam karıstı 10 tl lik bi ürün küçük bi alanda denesemmi diye düşünmüyo değilim
ben de aldım eczanenin bu kreminden ciddi anlamda yüzümde ilk sürdüğümde yağlanma oldu ama benm cildim sivilceye meyilli olmadgından kullanmayı düşünüyorum.gündüzleride biodermanın 50+ güneş korumasını kullanıyorum bütün gün işteyim zaten pek dısarı cıkmıyorum düzenli kullansam belki faydası olur.yenisi cıkmaması içinde korunucam bol bol seninde bu gündüz kremiyle ilgli yorumlarını bekliyor olucam :)) umarım faydası olur canım.canım sana şöyle açıklayayım, konunun başında bahsettiğim kremi sıhhat eczanesinden almıştım. geçen sene kasım ayında aldım ve kullandım 6 ay kadar. cildimin rengi açıldı lekelerimde yok olmuştu.. kumralken bildiğin beyaz bir kız olmuştum :) ama bırakınca lekeler gani gani geri geldi ne yalan söyleyeyim. gündüz krem dediğim ise ayrı bir krem.. ona yeni başladım. şu an yüzümde kocaman yaralar var. kabuklanıyor ve sonra kabukları attırıyor krem.. kullanmaya devam etmekteyim. henüz bu son kullandığım krem hakkında kesin bir şey söyleyemem..sonucu bekliyorum.. muhakkak bilgi veririm sonuç alırsam. diğer krem de dediğim gibi eczacıların kendi yaptığı bir krem içerik falan yazmıyor kremin üsütnde. ismi falan da yok yani.. bende duyup almıştım.. kullandığın sürece işe yarıyor. ilk hafta hafif bi kızarma olmuştu ama yanma falan olmadı. o da sonradan geçti çabucak.. bir de yağlı bir krem olmasına rağmen cildi kurutuyor. denemek istiyorsan sipariş verebilirsin.neticede çok bi para değil. aldığın krem lekelere uygulayıncax 6 aydan fazla gidiyor. benim artmıştı bile bıraktığımda..
evet başta sürdüğünde yağlı his veriyor ama gece yatarken kullanıyorsun ve ilginçtir sabahları kuru bir cildin oluyo.. ben gündüz kremden 2 gün öncesine kaddar hayıflanıyordum iyice yüzüm yara bere içinde kaldı çok çirkinleştim diye. dün banyodan çıkınca kabukların hepsini attığımı gördüm :) lekeler yok denecek kadar azalmıştı. sadece yara olduğundan dolayı iz bırakmış şimdilik yaraların karaltıları var hafiften. ama güneş kremi falan kullanmıyorum bile bu yaz sıcağında. yine de olumlu olumsuz konuşmak için erken diye düşünüyorum. ilerleyen süreçte yazarım tekrarben de aldım eczanenin bu kreminden ciddi anlamda yüzümde ilk sürdüğümde yağlanma oldu ama benm cildim sivilceye meyilli olmadgından kullanmayı düşünüyorum.gündüzleride biodermanın 50+ güneş korumasını kullanıyorum bütün gün işteyim zaten pek dısarı cıkmıyorum düzenli kullansam belki faydası olur.yenisi cıkmaması içinde korunucam bol bol seninde bu gündüz kremiyle ilgli yorumlarını bekliyor olucam :)) umarım faydası olur canım.
ama canım derin iyice inceldi suanda o kadar savunmasız ki niye güneş kremi kullanmıyorsun :/ bence yüksek faktörlü bi krem mutlaka kullan bak okadar para harcıyosun emek veriyorsun yok etmeye calısırken yenileri cıkacakevet başta sürdüğünde yağlı his veriyor ama gece yatarken kullanıyorsun ve ilginçtir sabahları kuru bir cildin oluyo.. ben gündüz kremden 2 gün öncesine kaddar hayıflanıyordum iyice yüzüm yara bere içinde kaldı çok çirkinleştim diye. dün banyodan çıkınca kabukların hepsini attığımı gördüm :) lekeler yok denecek kadar azalmıştı. sadece yara olduğundan dolayı iz bırakmış şimdilik yaraların karaltıları var hafiften. ama güneş kremi falan kullanmıyorum bile bu yaz sıcağında. yine de olumlu olumsuz konuşmak için erken diye düşünüyorum. ilerleyen süreçte yazarım tekrar
yaa kremin özelliği zaten bu, deriyi inceltmiyor yeni deri tabakası oluşturuyor, ve cildi güçlendiriyor diyor. o nedenle güneş kremi kullanmanıza gerek yok diyor kremi yapan.. hakkaten de hiç gerek duymadım, snelerdir güneş kremi kullanan ben..!ama canım derin iyice inceldi suanda o kadar savunmasız ki niye güneş kremi kullanmıyorsun :/ bence yüksek faktörlü bi krem mutlaka kullan bak okadar para harcıyosun emek veriyorsun yok etmeye calısırken yenileri cıkacak
aa süper bişi ozamn ben kullanıyorum koruyucu ama sadece sabah evden cıkarken üstüne makyaj yapıyorum çünkü gün içinde yenileyin deniliyor ama makyaj oldugu için yenileyemiyorum neyse sen biraz daha kullan bakalım inş faydasını görürsün bizi de burdan bilgilendirrsin ve bizde kurtuluruz :))bu arada bu eczanediki üründe kullanıyorum 4 gün filen oldu sanırım sadece geceleri sadece düz gece dus aldıktan sonra soyulan maskelerden yaptım ve ardından bu kreemi sürdüm cildimde ilk defa yanma hissettim ama yoğun değildi biraz korktum acıkcası 3 gün hiç yanma hissetmemiştim.birde benm cildim karmadadır hatta bazı yerler pul pul dökülecek kadar kurudur ama bu krem cildimde henüz bir kuruma yapmadı bakalım ilerleyen günlerde neler olacak üstelik sanki rengimde özellikle lekelerde biraz acılma var :)) ben bayramda tatildeydim yüzümdeki lekeler koyulaştı yeni lekeler oldu ve baya esmerleşti yüzüm ki yüzümü o kadar korumama ragmen bu krem şimdilk iyi gidiyor umarım lekelerimle vedalaısırım :))yaa kremin özelliği zaten bu, deriyi inceltmiyor yeni deri tabakası oluşturuyor, ve cildi güçlendiriyor diyor. o nedenle güneş kremi kullanmanıza gerek yok diyor kremi yapan.. hakkaten de hiç gerek duymadım, snelerdir güneş kremi kullanan ben..!
aa süper bişi ozamn ben kullanıyorum koruyucu ama sadece sabah evden cıkarken üstüne makyaj yapıyorum çünkü gün içinde yenileyin deniliyor ama makyaj oldugu için yenileyemiyorum neyse sen biraz daha kullan bakalım inş faydasını görürsün bizi de burdan bilgilendirrsin ve bizde kurtuluruz)bu arada bu eczanediki üründe kullanıyorum 4 gün filen oldu sanırım sadece geceleri sadece düz gece dus aldıktan sonra soyulan maskelerden yaptım ve ardından bu kreemi sürdüm cildimde ilk defa yanma hissettim ama yoğun değildi biraz korktum acıkcası 3 gün hiç yanma hissetmemiştim.birde benm cildim karmadadır hatta bazı yerler pul pul dökülecek kadar kurudur ama bu krem cildimde henüz bir kuruma yapmadı bakalım ilerleyen günlerde neler olacak üstelik sanki rengimde özellikle lekelerde biraz acılma var ) ben bayramda tatildeydim yüzümdeki lekeler koyulaştı yeni lekeler oldu ve baya esmerleşti yüzüm ki yüzümü o kadar korumama ragmen bu krem şimdilk iyi gidiyor umarım lekelerimle vedalaısırım )
Yorumları heyecanla okudum eczaneden yarin siparis vermeyi dusunuyorum lekelerle bogusmaktan biktim artik benim kışın cok olmuyor ama yazin cok
Gunduz kremi nedir ve ayni eczanedenmi siparis verdiniz cevap yazarsaniz cok sevinirim tsk ler
canlar öncelikle bikullanıcı ya cevap vereyim, gündüz kremi kullanmaya devam, dün sağ kaşımın üzerindeki genişce bir ben vardı o düştübenimi elime aldım lekeler iyice hafifledi.. bu arada ben dediğim et beni değil yüzeysel bir bendi. kabuk bağladı ve düştü. annem bile şaşırdı duruma süreci yazmaya devam edeceğim
sudelveda, sana gelince şunu söyleyeyim, leklerin açılması için evet o eczaneden vereceğin krem işe yarıyor.. ben artık tamamen kurtulmak istediğim için "gündüz krem" adlı kremi kullanıyorum. -zeki gündüz- isimli kimyacı üretmiş. onu da zeki gündüzün kendi sitesinden aldım. 16 mayıstan beridir kullanıyorum. ilk bir ay lekeler karardı koyulaştı.. ve çok çirkin oldumsonra yavaş yavaş kabuk bağladı yaralar oluştu, şimdi döklüyorlar ve lekelerim bitti bitecek cildim tamamen güçlenince hiç bir şey kullanmama gerek kalmayacakmış. ben de bir ümit bekliyorum. şimdilik iyi gidiyor. ama ilerde durum ne gösterir bilmiyorum. süreci paylaşıcam
aaa cok sasırdım bu cok iyi bi gelişme bencecanlar öncelikle bikullanıcı ya cevap vereyim, gündüz kremi kullanmaya devam, dün sağ kaşımın üzerindeki genişce bir ben vardı o düştübenimi elime aldım lekeler iyice hafifledi.. bu arada ben dediğim et beni değil yüzeysel bir bendi. kabuk bağladı ve düştü. annem bile şaşırdı duruma süreci yazmaya devam edeceğim
sudelveda, sana gelince şunu söyleyeyim, leklerin açılması için evet o eczaneden vereceğin krem işe yarıyor.. ben artık tamamen kurtulmak istediğim için "gündüz krem" adlı kremi kullanıyorum. -zeki gündüz- isimli kimyacı üretmiş. onu da zeki gündüzün kendi sitesinden aldım. 16 mayıstan beridir kullanıyorum. ilk bir ay lekeler karardı koyulaştı.. ve çok çirkin oldumsonra yavaş yavaş kabuk bağladı yaralar oluştu, şimdi döklüyorlar ve lekelerim bitti bitecek cildim tamamen güçlenince hiç bir şey kullanmama gerek kalmayacakmış. ben de bir ümit bekliyorum. şimdilik iyi gidiyor. ama ilerde durum ne gösterir bilmiyorum. süreci paylaşıcam
yok gündüz kremi zeki gündüz diye bir kimyacının kendi yaptıgı özel bir formül yani kendi sitesinden alman daha mantıklı ben incelemiştim 149 tl gibi bir rakamdı fiyatıda.kullananlar filen var hatta adam tv ye cıkmıstı gazetelere bana rakam biraz fazla gelmişti cünkü bu ugurda bi sürü para harcadım bu eczanedki kremin etkisi de varmıs ama korunmak kaydıylaYorumları heyecanla okudum eczaneden yarin siparis vermeyi dusunuyorum lekelerle bogusmaktan biktim artik benim kışın cok olmuyor ama yazin cok
Gunduz kremi nedir ve ayni eczanedenmi siparis verdiniz cevap yazarsaniz cok sevinirim tsk ler
Cok tesekkur ederim cevap icin bugun eczaneyi aradim gunduz kremini sordum onuda yapiyoruz dediler size sormadan siparis vermek istemedigimden sadece bilgi aldim kremi aldiginiz siteyi mesajla gondermeniz mumkunmu rica etsem ve fiyati ne kadar
Yorumları heyecanla okudum eczaneden yarin siparis vermeyi dusunuyorum lekelerle bogusmaktan biktim artik benim kışın cok olmuyor ama yazin cok
Cok tesekkur ederim cevap icin bugun eczaneyi aradim gunduz kremini sordum onuda yapiyoruz dediler size sormadan siparis vermek istemedigimden sadece bilgi aldim kremi aldiginiz siteyi mesajla gondermeniz mumkunmu rica etsem ve fiyati ne kadar
aaa cok sasırdım bu cok iyi bi gelişme bence) bende eczaneden aldıgım kremi kullanıyorum acılma oldu ama ten rengimde yani bronzlaşmıstım tatilde onlar baya azaldı ve bitane yanagımda güneş lekem vardı capı bi leblebi kadardı onunda rengi baya azaldı ama benler üzerinde hiiç bi değişklik yok ben dedğim et beni değil çil gibi de duruyor ne oldugunu anlayamadım ) ve bugün sabah ilk kez yüzümün kurudugunu hissettim ama soyulma yok ben expigment de kullandım ama 15 gün ondada soyulma olmadıydı bende acaba benim derim mi cok kalın ne neyse bakalım bu ara cok para harcadım gündüz kremi biraz daha beklesin olmadı 6 ay sonra bu kremi kullanamıycakmısım ya ozamn gündüz kremini alırım senin de etkilerini görmen falan filen anca olur ) bu arada senin adına cok sevindim canım :*
sudelveda, o eczanede yaptıkları gündüz krem başka bir şey. yani gündüz kullanılabilen krem olduğu için öyle demişler. benim bahsettiğim krem zeki gündüzün yaptığı krem. "bikullanıcı" adlı arkadaşın da dediği gibi google a zeki gündüz krem yaz sayfası çıkar.. hem incelersinde sayfayı bilgi edinirsin. ve öyle ucuz da değil hani.150 tl ve 1.5 ay kadar gidiyor bi kutusu. telefonları da var ayrıca, telefon edip bilgi edinebiliyorsunuz.
bikullanıcı, senin şu anda kullandığın kremler benlere etki etmiyor. yani en azından ben öyle deneyimledim :) aman aman soyulma falan da olmazdı bende expigmentte ise hiç soyulma olmazdı. sadece renk açardı. bu arada şimdiden aklında bulunsun, 6 ay sonra bu kremi bıraktığında biraz ara verirsin cildini dinlendirmek için. sonra başlarsın başka kremlere. cildini çok yorma demek istediğim..
canım ben bir kutu ile 6 ay idare ettim yarısı kadarı arttı bile :) ama sadece lekelerin üzerine sürüyordum. 6. ayda da bıraktım . hala var yani :) ama sen garanti olsun istiyorsan 2 kutu al.. tabi yine karar senin.Cok tesekkur ederim eczanenin kremi pazartesi siparis vericem bir kutu ne kadar gidiyor kutular kucukmus sanirim 3 tane siparis vericem yurt disinda yasiyorum dahami fazla alsam 6 ay yetmez sanirim 3 kutu