Lekeler, Çiller güneş lekelerimden nasil kurtuldum?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

kesinlikle haklısın. bu gün aynaya daha farklı baktım. inanılacak gibi değil , sağ yanağımdaki leke rengi gözle görülmeyecek hale geldi.sol taraftakide açıldı ama biraz daha açılması lazım. artık herkes cildimdeki değişimin farkında.zenzem demekki benim leke çok derinde değilmiş. kremi gece sürerken hafif bir yanma oluyor. ama acıma değil. sanırım cildimi hafiften tahriş etmeden soyuyor yada kan dolaşımını hızlandırıyor.bilemedim.ama sonuç mükemmel:):) lütfen sorunu olan herkes en azından denesin.zenzem hanıma sizde benim gibi duacı olacaksınız
sevgilerimle......

şunu merak ettim, acaba hala aynı kremimi satıyorlar, içerik olarak. senin kreminde yağlı ve pütürlü beyaz bir krem mi? minik kapaklı bir kutuda? benim kullandığımda yanma olmuyordu. ama kızarıklık olabiliyordu ilk zamanlar.

evet küçük bir kutu, yoğun bir krem ve sanki içinde kum tanecikleri var.kızarma hiç olmadı bende.yanmada hafif yani.

tekrar sipariş verdm on lira yatrdm iş bankasın atmden 5 lira masraf kestiler bende daha yatrmadım göndermediler kremi aradım bakalım parayı yatrmşmsnz die size dönelim daha dönüolar

expigment zararlıymış evet doğru

expigment kullandım ve burnumun kenarlarında yanık oluştu.Eczacı yurt dışında bu kremin yasaklandığını söyledi.

canım expigmenti bende bi süre kullandım.. kullandığın sürece işe yarıyor.. bırakınca fazlasıyla geri gelebiliyor başka başka yerlerde. ve evet amerikada yasaklandığını duydum bende..

merhaba arkadaşlar,
lekelerimde renk açılması hala devam ediyor.bayramda denize gittim.ama o kadar çok korktum ki lekeler tekrar kararcak diye.hiç birşey olmadı:):) yalnız denizden her çıktığımda hemen 50 faktör koruyucumu sürdüm.korktuğum olmadı çok şükür.benim cildim zaten kuru olduğu için krem biraz daha kuruttu sanki.bir gerginlik var cildimde.bende bir akşam leke açıcımı sürüyorum bir akşam gece kremimi sürüyorum artık.cildimi zorlamadan kurtulmaya karar verdim.zenzemin ve benim önerdiğimiz şu kremi lütfen deneyin.
sebgilerimleeeeee

acaba bu krem güneş kararmalarını açar mı, omzum falan amele yanığı gibi karardım güneşte :)) kaç gündür yoğurt limon sürüyorum ama pek açılmadı :))

acaba bu krem güneş kararmalarını açar mı, omzum falan amele yanığı gibi karardım güneşte :)) kaç gündür yoğurt limon sürüyorum ama pek açılmadı :))

canım onunla ilgili bir bilgim yok. aynı eczanede renk açıcı ayrı bir krem satılıyormuş.istersen bir ara sor.ondanda memnun kalanlar var.

punka, çok sevindim senin adına.. yazın ortasında bile fayda görüyorsan ne güzel :)
elifbursa86 güneş kararmaları nasılsa açılacak bence kremlerle falan cildini zorlamaya değmez. iki hafta sonra kese yap baya bi açılacaktır cildin.. sevgiler..

canım onunla ilgili bir bilgim yok. aynı eczanede renk açıcı ayrı bir krem satılıyormuş.istersen bir ara sor.ondanda memnun kalanlar var.

Cnm benim ten rengim beyaz bayaa beyazim we antalyada yasadigim icin surekli gunese mazur durumdayiz ee bembeyaz bi ten oluncada lekeler oluyor malesef ben lekelerimden kurtulmak istiyorum beyazlamak diil leke kaybeden beyazlatmiyo dimi? We gercekten fayda ediyomu oncesi sonrasi fotolarini eklemen mumkunmu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim keseye giriyorum sürekli ama deüişen pek bişey yok 16sında nikahım var amele yanığı gibi oldum yaa :))

canım benim keseye giriyorum sürekli ama deüişen pek bişey yok 16sında nikahım var amele yanığı gibi oldum yaa :))

abboouuvvv :) hayırlı olsun diyelim de, sen amele yanığını geçireceğim derken cildini mahvedip tam düğünlük olma. boşver hem esmer ten beyaz gelinlikte güzel durur.. amele yanığı gibi görünen yerlere güpür müpür ek yaptır gelinliğe

gelinliğin hazılıkları bitti geçen hafta, olmadı fondoten falan sürücem artık yada denize gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…