Lekeler, Çiller güneş lekelerimden nasil kurtuldum?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
etki etsinde bulaşmasın tabi etki etmiyomu acaba diye korkum neyse biraz dha kullanalım bakalım belki sonra etki eder gerçi benim derim kalındır biraz sen nasıl kullanıyodun bu arada az mı sürüyodun

ben leke kremini sadece lekelerin üzerine sürüyordum, ama benim lekeler baya bi geniş :) özellikle banyoda kese yaptığım günün akşamı sürünce daha da etkili oluyordu. lekenin üzerine baya bi sürüyodrum. hatta bazı günler beyaz bi tabaka halinde sürdüğüm olurdu. lekede kuruma ve pullanma oluyordu. ama iki günde açılmadı tabi... atıyorum, 1 ay sonra falan açılmaya başlamıştır.. ondan sonra zaten sabit bi beyazlık geldi yüzüme :) (taa ki bırakana kadar)

Çenemde ufacık bir leke vardı. Bayağı büyüdü, bir bende mi var dedim ama meğer ne çokmuşuz. :) Okudum, okudum ve doktora gitmeye karar verdim. Siz de etkili oldunuz. :)

benimde çevremde lekesi olan insan yok açıkçası... lekesi olanlar başka yerde ve onlarda burada bir araya gelmiş gibi burada kendimi farklı hissetmiyorum.. en azından biliyorum ki burada kimse yüzüme bakıpta "aaaa o yüzüne noldu öyleee??!!! " diyecek insan yok.. çözüm üreten insanların mekanındayız :) bu arada iyi yapmışsın doktora gitmekle.. umarım represant kurbanı bir doktora gitmezsin..

soyulma pullanma gram derece yok şuan belki daha erken

soyulma pullanma gram derece yok şuan belki daha erken

mutlaka erken tabiki de, öyle soyulma çok gözle görlür derecede olmuyor. elini lekenin üzerine koyduğunda sertleşmiş olduğunu hissediyorsun. birde minik minik pullanıyor.. ben arada bir kremi kalın bir tabaka halinde lekenin üzerine sürerdim. öyle yedirmezdim yani. ilerleyen süreçte etkisini gösterir. merak etme

dediğin gibi dün tabaka halinde yaymadan kremi bırakmayı denedim ama kara sarı renk tonum döndü gibi normal duruo en azından şu an ama sivilcede çıkmıyo eskisi gibi öyle kremin etkisi sanırım devam bakalım:)

döner döner. sabret.. bir de krem yağlı gibi duruyor ama aslında cildi kurutuyor.. değişik bir bileşik. senin iki kremin var bir de, etkisini daha fazla görürsün..

Son düzenleme:
döner döner. sabret.. bir de krem yağlı gibi duruyor ama aslında cildi kurutuyor.. değişik bir bileşik. senin iki kremin var bir de, etkisini daha fazla görürsün..

bakalım inş :) ....

arkadaşlar kremi kullanalı tam bi ay oldu kremden gördüğüm faydalar geçmeyen inatçı sivilcelerim bu krem sayesinde kurufdu tek bir sivilcem kalamdı diyebilirim.sivilce izlerimde belirgin fark yok ama hafifledi ten rengimde ana rengime yakın hale geldi ama istedğim kadr beyazlamadı malsf sırf sivilcelere iyi gelmesi bile muhteşem

Kızlar gunesle benimde başım dertte cildime hiç iyi gelmiyo hemen kahverengi leke oluşuyor.kullandıgınız bu lekeleri geçiren bir şey önerirmisiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canm dediğin gibi yazın oldğu içn ama yinede cildim çok esmer deil artk öle diğer kutumu babama tmş yeni sipariş verdm bi daha bakalım artkbide achromin kremi almayı düşünüyorm ama bakalım

canm dediğin gibi yazın oldğu içn ama yinede cildim çok esmer deil artk öle diğer kutumu babama tmş yeni sipariş verdm bi daha bakalım artkbide achromin kremi almayı düşünüyorm ama bakalım

anladım. ben artık kesin çözüm olsun istiyorum. her sene yeni bi kremle tanışıp 6 ay sonra yeniden eski haline dönmesini istemiyorum.. 6 senedir uğraşıyorum lekelerle.. geri dönüşsüz düzeleceği söyleniyor bu gündüz krem ile. achromin kremi duymuştum.. ama ne kadar etkili ve kesin çözümlü bilemiyorum..

inş gündüz kremden fayda görürsün öyle az buz para değil hani insan üzülür

merhaba zenzem;
dün bende sıhhat eczanesinden kremi aldırttım. inşallah senin gibi faydasını görürüm. dün gece hemen başladım.kaç günde etkisini görmüştün acaba?

bugün 2. günüm.sanki lekelerimde açılmalar başladı.azimle devam...

merhaba zenzem;
dün bende sıhhat eczanesinden kremi aldırttım. inşallah senin gibi faydasını görürüm. dün gece hemen başladım.kaç günde etkisini görmüştün acaba?

bugün 2. günüm.sanki lekelerimde açılmalar başladı.azimle devam...

maşallah sende çabuk etki göstermiş, benim 1 ayı bulmuştu tamamen düzelmesi. cildim de beyazlamıştı. yaklaşık 6 ay düzenli kullandım. 6. aydan sonra bıraktım.. 6 aydan fazla hiç bi kremi kullanmamak gerekiyormuş diye. gündüzleri güneş kremi de kullanmayı ihmal etme..

günaydın zenzem;
evet gerçekten gözle görülür bir fark oldu. ben de bu kadar çabuk etki beklemiyordum.yani 10 tl . lik bir ürünün bu kadar çabuk etki göstermesi harika :) bu konuda sana duacıyım. ben lazere bile gitmeyi düşünüyordum.korkum cildimde bir problemim yok acaba lazer kaş yapayım derken göz çıkartır mı diyeydi.çok şükür buna gerek kalmadı. gerçekten sana müteşekkirim...50 faktörlük kremimide yanımdan ayırmıyorum :)eskiden kışın 50 faktör kullanmıyordum. ama anladımki bizim gibi problemliler yaz kış demeden cildimizi korumalıyız.
sevgilerimle......:

çokk sevindim senin adına :) evet bana doktor söylemişti, kışında 50 faktörlük kullanacaksına rtık demişti.. lazer olayından benden korkkuyorum açıkçası.. yüzünde kocaman iz kalanlar olmuş.. hatta düzellmemiş falan.. hadi hayrını gör kreminin..

teşekkür ederim canım.kremi etrafımda kim varsa tavsiye ediyorum.sıhhat eczanesinde patlama olacak sanırım:):):) acaba eczaneyle anlaşıp prim mi alsak ne dersin

teşekkür ederim canım.kremi etrafımda kim varsa tavsiye ediyorum.sıhhat eczanesinde patlama olacak sanırım:):):) acaba eczaneyle anlaşıp prim mi alsak ne dersin

aynen, kendi ürettiğim krem olsa bu kadar iyi pazarlayamazdım diyorum ama işte insan bir şeyden memnun kalınca herkes faydalansın istiyor, çünkü çeken bilir hesabı, bu sıkıntıyı başkaları yaşamasın istiyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…