Lekeler, Çiller güneş lekelerimden nasil kurtuldum?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

evet farklı sonuçlar ortaya çıkabiliyor. bence sen gene zeki gündüzün kremini düşün derim.. bak hatta burada bi konu açılmış. bir arkadaş deneyimlerini yazıyor orada. bi bak istersen..evde boşuna beklemesin kremin :)

zeki gündüzün kremi rengimi açrmı blmyrm asıl amacım renk açmak .ben senin kremden sipariş ettim :))bakim belki onuda kullanrm ne kadar çok şey o kadar fayda

zeki gündüzün kremi rengimi açrmı blmyrm asıl amacım renk açmak .ben senin kremden sipariş ettim :))bakim belki onuda kullanrm ne kadar çok şey o kadar fayda

ha pardonn,, zeki gündüzün kremi renk açma amacı yok. cilt yenileme kremi o. cildin bağışıklığını güçlendirip her türlü cilt kusurunu iyileştiriyor. eğer cildinde problem yoksa kullanma tabi. bir de başka kremlerle etkileşebileceği için gündüz kremle başka bir krem KULLANILMAMALIYMIŞ. aman güzelim, sakın birlikte kullanma. benim sana önerdiğim krem rengi açıyor evet.. ben kasımda kullanmaya başlamıştım, 2 ayda vampir olmuştum.. kışında büyük etkisi var tabi kremin etkisini göstermesinde. Hem o kremi hemde güneş kremimi düzenli kullanmıştım.. alem bronzlaşmak için solaryuma girer, biz beyaz olmaya çalışıyoz gerçi cildim sağlıklı, lekesiz olsun, koy buğday yada bronz olsun.. ben razıyım :)

kullandığınız ürünleri dermarollerla yedirin. cildin altına temas ederek çok daha güzel sonuç alınıyor. internet üzerinden bulabilirsiniz, ben ilk önce en pahalısını aldım lavabayo düşürünce yeniden almak istedim. daha sonra en uygun olanını aldım, inanın hiç bir fark yok sakın paranızı boşuna kaptırmayın, uygun olanları da aynı işi fazlasıya görüyor.

ucuz derken mesela ne kadarlık bir üründen bahsediyoruz? benim aldığım 65 tl idi, ucuz mu oluyor pahalı mı? :)

nerden alabiliriz bunu önerebeliceğin site varmı ?cildi bıozar felan anlamıyoruz hangisi iyi

zaten pürüzzssüz olunca bronz esmerlik göze batmıyo manenler felan esmer bronz halleriyle ne kadar güzel görünüyolar bizimkisi pürüzssüz değil o yüzden zaten ama genede beyaz ten daha güzel bi kaç yaş genç gösteriyo insanı :)) bu arada kremlerim elime bugün ulaştı bakalım artık

nerden alabiliriz bunu önerebeliceğin site varmı ?cildi bıozar felan anlamıyoruz hangisi iyi

benim aldığım ürünün linki aşağıda arkadaşım. bilmiyorum ben memnun kaldım, olumsuz bir tarafınıda görmedim açıkcası ancak iğne boyu küçük olsun 0,50 gibi mesela. acıtmaktan ziyade ufak ufak kanama olabiliyor. plus dermaroller 40,50 tl id galiba. dezenfektanlısı 50 liraydı geçen hafta

gittidiyora gir ne aradınız kısmına 114198582 ürün kodunu gir, ürün direk çıkıyor, yine aynı fiyat şimdi baktım.

Son düzenleme:
ucuz derken mesela ne kadarlık bir üründen bahsediyoruz? benim aldığım 65 tl idi, ucuz mu oluyor pahalı mı? :)

canım arkadaşım bende ilk ondan aldım fakat lavaboya düşürünce güvenemedim tekrar aldım. bu sefer ucuzunu almıştım. 40 liraydı galiba. ve hiç bir fark yok. yüzde yüz aynı hatta daha iyi çünkü içinde koruma kabıyla çıktı ayrıca. ) şimdi yine siteden baktım, gitti gidyordan ürün kodunu arama kısmına yazınca çıkıyor hemen. tavsiyee ederim, ürün kodu: 114198582 mavili bir görseli var.

canım ben biraz araştırıp öyle aldım. pergusa nkta com dan aldım. zgts nin 540 iğneli 0.5 mm lik olanını.. ama iyi mi kötümü bilemem tabi. ben kullanıyorum. sıkıntı yok gibi.. hayırlı olsun kremlerin de :)

anladım canım. ben zaten aldım alacağımı :) sıkıntı yaşamıyorum. gayet kullanışlı. ayrıca dezenfektanlı ve koruma kabıda var . 540 iğneli benimki.. bakıvereyim seninkine de :) sen nezamandan beri kullanıyorsun? memnunmusun? işe yararlılığı nasıl sende?

ben çok memnunum, dediğim gibi bende ilk önce zgs markadan almıştım lavaboya düşürdüm yenidem aldım hiç fark yok şimdi aldığımla. ilk boşuna fazladan para vermiş oldum. yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum henüz 3 seans yaptım hafta sonu özellikle üzerinde durduğum lekelerde soyulmalar başladı. altta leke yok denilecek durumda. deri kendini tamamlasın bakalım göreceğiz inşallah. :)

bu çok iyi.. ne sıklıkta yapıyorsun bu işlemi? ben haftada iki kere yapmaya çalışıyorum. bir de fazla bastırınca çizikler oluşabiliyor cildimde. o yüzden çok bastırmadan yapıyorum. cildim kızarıyor ve yanmaya başlıyor.. bir de senin gönderdiğin siparişteki ürüne baktım. benimkinin aynısı. ama bir tane daha foto koymuşlar yanına o değişik. kırmızı başlıklı o. seninkisi mor başlıklı olan mı kırmızı başlıklı olan mı? bir de tarifteki gibi lekenin üzerinden 5 kez mi geçiyorsun?

Son düzenleme:
gittiğim güzellik merkezinde uzman lekelerim için qua pilling diye bir cihazla cilt bakımını yaptıktan sonra karboksi yapıyor.ama yazın bu işlem yapılmıyor daha çok kışın ve güneş olmayan zamanlarda.uzmanın bana söylediği soyulmalar başladıktan sonra özellikle güneş kremini ihmal etmiceksin ,yaz aylarında özellikle 2 saate bir süreceksin ki yeni cilt güneşten en az etkilensin

bendekinin tekeri sarı ama fark etmez herhalde renkten. hic zannetmiyorum. uygulama yaparken de pek dikkat etmiyorm daha ziyade sivilce ve leke üzerlerinde daha fazla kullanıyorum.

bendekinin tekeri sarı ama fark etmez herhalde renkten. hic zannetmiyorum. uygulama yaparken de pek dikkat etmiyorm daha ziyade sivilce ve leke üzerlerinde daha fazla kullanıyorum.

hmm, anladım canım.. bu gün benim dermaroller uygulama günüm :) yine kızarıcam anlaşılan

tşk edrm cnm :)kullanmaya başladım bugün 3 oldu heralde ama dediğin yastığa yorgana kara bulaşmadı bende ya neden acaba

tşk edrm cnm :)kullanmaya başladım bugün 3 oldu heralde ama dediğin yastığa yorgana kara bulaşmadı bende ya neden acaba

hahahah Alemsin kız vallahi bulaşmasın daha ne istiyosun benim yastık kılıflarından ve pijamamın kollarından (yatarken yüzüme kapatıyorum kollarımı o yüzden) lekeler çıkmadı.. bir de ilk başta benimde bulaşmıyordu. sanırım zamanla deriyi attıkça mıdır nedir baya leke bırakmaya başlamıştı.. hatta havlularımda bile lekeler var

Çenemde ufacık bir leke vardı. Bayağı büyüdü, bir bende mi var dedim ama meğer ne çokmuşuz. :) Okudum, okudum ve doktora gitmeye karar verdim. Siz de etkili oldunuz. :)

etki etsinde bulaşmasın tabi etki etmiyomu acaba diye korkum neyse biraz dha kullanalım bakalım belki sonra etki eder gerçi benim derim kalındır biraz sen nasıl kullanıyodun bu arada az mı sürüyodun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…