• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri güneş kremii arıyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kulanx

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
61
5
18
Kayseri
*terleme yapıp yapış yapış olmayan,sivilce yapmayan,yüzümde yazın çıkan çilleri çoğaltmayacak hatta azalmasına yardım edebilecek bişey arıyorum..yardımcı olabilirseniz sevinirim..

*terleme yapıp yapış yapış olmayan,sivilce yapmayan,yüzümde yazın çıkan çilleri çoğaltmayacak hatta azalmasına yardım edebilecek bişey arıyorum..yardımcı olabilirseniz sevinirim..

canım 2 haftadır achromin adlı bir krem kullanıyorum. sanırım çillerin var, bende de var. bu kremin ciltteki lekeleri, çilleri geçirdiğini okumuştum bende başladım yüzümde hafif bir beyazlama hissediyorum, bilmiyorum belki psikolojiktir :))) 6 haftada belirgin farklılıklar gözleniyormuş bakalım sonuç ne olacak... bu krem ayrıca güneşten koruyucu özelliğe sahip ekstra bir krem kullanmıyorum. hem güzel kokusu var hem de yapış yapış bir his bırakmıyor ciltte. çilleri azaltmasa bile (ki bence azaltıyor, renk açıyor :)))) koruyucu özelliği gayet iyi deneyebilirsin....

canım 2 haftadır achromin adlı bir krem kullanıyorum. sanırım çillerin var, bende de var. bu kremin ciltteki lekeleri, çilleri geçirdiğini okumuştum bende başladım yüzümde hafif bir beyazlama hissediyorum, bilmiyorum belki psikolojiktir :))) 6 haftada belirgin farklılıklar gözleniyormuş bakalım sonuç ne olacak... bu krem ayrıca güneşten koruyucu özelliğe sahip ekstra bir krem kullanmıyorum. hem güzel kokusu var hem de yapış yapış bir his bırakmıyor ciltte. çilleri azaltmasa bile (ki bence azaltıyor, renk açıyor :)))) koruyucu özelliği gayet iyi deneyebilirsin....

teşekkür ederim eliz cok saol araştırıp bakıcam bu kremi inş dediğin gibi renkde açıyodur esmerim çnkü:)

Ben bi kaç site gezdim bunun hakkında uygun fiyata krem satan yerler var mesela sebamed ürünlerini deneyebilirsin faydasını göreceksin www.seba-med.com

sebamed,roc,hamilton, kullandım sebamed cok vıcık vıcık hepsi suratımda kalıyo..güneşe çıkıncada suratım resmen parlıyo terden..roc danda bişi anlamadım kokusu çok kötü.hamiltonda çamur gibi sürüyosun o dakka cilt yiyo onu koruduğuna bi türlü inanmdaım onunda.bilmiyorum:(

teşekkür ederim eliz cok saol araştırıp bakıcam bu kremi inş dediğin gibi renkde açıyodur esmerim çnkü:)
inşallah işe yarar. gelişmeler olursa seni haberdar ederim :)) bu arada bulgaristanda üretiliyormuş ama sitelerde satılıyor ben gittigidiyordan aldım.

GARNİER marka güneş koruyucu kullanıyorum yıllardır çok memnunum yüzünü beyazlatıyor ben beyaz tenliyim ama yinede beni bile daha beyaz yapıyor deneyebilirsin tavsiye ederim :)

OLAY in hassas ciltler için 15 faktörlü yüz kremi fena değil. benim çillerim yok ama vıcık vıcık yapmıyor, terleme yapmıyor ve yüzüne sürdükten sonra hemen emiliyor

Güneş kreminde sebamed i tek geçerim... Kesinlike çok hassas cildin varsa bunu kullan. 50 faktörlü 75ml 38 tl gibi birşey.
Bana iki yaz yetti seneye de yeter sanırım...

Back
X