Canım hayırlı olsun.çok iyi oldu.yaz gelmeden buluruz İNŞALLAH :)Merhaba.
Güneşkremi secerken neye dikkat ediyorsunuz?
Benim şuan kullandığım bir güneş kremim var fakat az kaldı
Yenisini alırkende farklı bir ürün denemek istiyorum
Ben solante pigmenta kullanıyorum(doktor tavsiyesiyle)
Yogun bir krem cilde çok fazla yedirilmediğinde beyazlık kalıyo.
Aklımda olan ürünler
Eki Görüntüle 1791607
Eki Görüntüle 1791608
Eki Görüntüle 1791609
Bu ürünlerden kullanıp memnun olan var mı?
Kullanıp memnun kalanlardan fikir almak daha iyi olur diye dusundumCanım hayırlı olsun.çok iyi oldu.yaz gelmeden buluruz İNŞALLAH :)
Çok haklısınız biliyorsunuz bu konuda çok hassasım devamlı yazıyorum.ama hep diyorum yıllarca kullanıp asla leke yapmayan lekeyi önleyen çok iyi krem bulmak istiyorum diye...Kullanıp memnun kalanlardan fikir almak daha iyi olur diye dusundum
Netten arastirdim ama cogu blog hediye olarakgonderildigi icin abartili super yorumlar yapmislar
Okurken alti ustu gunes kremi be sanki yokeden mucize anasini satim diye okudum
Reklam yapmak icin nasil abartmislar.
Ben surekli kullanip memnun kalanlardan ögrenmek istiyorum
Biodermanin likit temizleyicisi hosuma gitmisti bioderma ürünlerine bi tik sicak bakmami sagladi
Sebamed in de likit yuz temizleyicisii kullandim sanki fazla kuruttu
(Benim cildim karma ama yaglanmaya pek musait)
Benimde cildim biraz aydinlandiÇok haklısınız biliyorsunuz bu konuda çok hassasım devamlı yazıyorum.ama hep diyorum yıllarca kullanıp asla leke yapmayan lekeyi önleyen çok iyi krem bulmak istiyorum diye...
Cok tesekkur ederim yorum icinAnnem yıllarca sebamed kullanır yaz kış ve çok memnun. Yağlı ve sivilce problemi yaşadığı bir cildi var ama bunu kullandığında sivilcelere bile olumlu etki ediyor der her zaman. Sebamed i öneririrm yani.
Solenta dan baska bisi kullanmadigimdan belki kivamlarini bilmiyorumSolante kullanıyorum.
Kullanmadan önce termal su sıkıyorum yüzüme. Çok kolay sürülüyor ve emiliyor. Bütün kremler bu şekilde malesef.
O saydıklarının çoğunu kullandım. İnan solantenin yanından geçmez. Kıvamlari da aşağı yukarı aynı. Sivilce ve kaşıntı yapmadığı ve cillerimi baya azalttığı için ben devam ediyorum.Solenta dan baska bisi kullanmadigimdan belki kivamlarini bilmiyorum
Doktor tavsiyesiyle aldim bende.
Aslında korumasi güzel cildimde sivilce de yapmadi
Sadece biraz fazla yedirmek gerekiyo sanki(digerleride ayni olabilir baska urun kullanmadigimdan tecrube edemedim)
Ama benimde kullandigim urunleri böyle sizin gibi baskasida kullanip yorum yapinca iyi oluyo
En azidan devam etmekde tereddut etmiyo insan.
Gecen yildan bu yana kullaniyorum bendeO saydıklarının çoğunu kullandım. İnan solantenin yanından geçmez. Kıvamlari da aşağı yukarı aynı. Sivilce ve kaşıntı yapmadığı ve cillerimi baya azalttığı için ben devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?