Güneş Kremi Önerisi

sylvia-

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2023
631
736
Kızlar merhaba, acil güneş kremi önerisi istiyorum. Cildim karma, t bölgem hafif yağlı sadece. Yüzümde ağırlık yapmayacak, yapış yapış olmayacak bir güneş kremi arıyorum. Missha Aqua kullanıyordum su gibiydi böyle aşk yaşıyorum sürerken ama fiyatı uçtu bir anda ve sanırım içeriğinde alkol oranı fazlaymış. Ne alsam bilemedim. Yine missha alacağım böyle giderse bulamadım bir türlü.

benim de maalesef sulu kıvada olanlar hariç kullanma şansım olmadı asla emmiyor tenim, bembeyaz kalıyor tinted zaten kullanamıyorum.
tr'de var mı bilmiyorum ama yine kore markası isnt tree'nin hyaluranic acid watery sun gel kullanıyorum ben koreden alıyorum beni bi bu memnun etti.

Missha aqua aldım o da kore markası diye biliyorum. kimse bir şey yazmayınca onun alayım dedim. Su bazlı cok hafif zaten. Ben de kullanamıyorum digerlerini ağırlık yapıyor yüzüm kaşınıyor sivilce yapıyor. Teşekkür ederimb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…