Lekeler, Çiller Güneş kremi önerilerinizi beklyorum

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

maricik

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
901
20
Merhaba hanımlar malum artık bahar geldi güneş yüzünü göstermeye başladı.Bizlerinde yüzümüzü güneşin zararlı ışınlarından koruma vakti geldi. Benim cildim karma daha önceden nivea ve avene marka güneş kremleri kullanmıştım ancak özellikle niveadan hiç memnun kalmamıştım çünkü cildim kremi hiç emmedi ve iğrenç şekilde yağlı bir görüntü oluşturdu. Çok beyaz tenliyim ve cildim hassas krem kullanmadığım zamanlarda güneş lekeleri ufak ufak belirmeye başladı. Şimdi cildi benim gibi olan ve kullandığı güneş kreminden memnun kalan bayanlar lütfen bana yardımcı olun. Tekrar yazıyorum cildim hassas ve beyaz tenliyim parası ne olursa olsun etkili , cildimi yağlandırmayacak ve alerji yapmayacak bir krem arıyorum önerilerinizi bekliyorum.

Ayrıca yazmayı unuttum gözaltı için yüzümüze kullandığımız güneş kremlerini önermiyorlar. Güneş cildi özelliklede gözaltlarını çabuk yaşlandıran faktörlerden birisi bunun için bazı markalar gözaltı stickleri çıkarmış bunun için yardım istiyorum kullanıp memnun kalan arkadaşlardan.

yok kullanmadım ...bende arayıştayım seninle burda...avene den memnunmuydun...?
aslında parfüm ve paraben içermeyen bir ürün olsa...
yüz için biodermanın 50 faktörlü pudrasını almayı düşünüyorum içeriği gayet müthiş...parfüm paraben ve talc yok...

Avene aslında doktorum önermişti seneler öncesinde o zaman kullanırken memnundum ama arada bir belirli bir zaman geçtikten sonra parlama yapıyordu ve bu da benim canımı sıkmıştı o yüzden bırakmıştım sonra niveadan memnun kalanlar vardı ama o tam anlamıyla hüsran oldu benim için. La roche'nin ürünlerini yazmışlar başka bir forumda onu araştırdım içinde paraben yok ama kullanan az olduğu için cesaret edip alamıyorum. Yani para vericeksem bir sefer alıp kurtulayım istiyorum çünkü güneş kremi çok önemli ve lekelerim artsın istemiyorum artık.

Güneş kermi kullanıp memnun kalan kimse yok mu bayanlar?

Yahu koskoca sitede bir Allahın kulu yok mu güneş kremi kullanan?

kızlar la roch solenta acnes hamilton daylong sabamet bioderma kullandım. içlerinde en çok hamiltondan memnun kaldım parlama yapmadı hafif bır yapısı var.

doktorum bana kesinlikle su bazlı güneş kremı al dedi yağlısını kullanma dedi ben kullandıklarım hepsi yağlı parlak bır görüntü veriyor yüzünü parlatıyor. su bazlı bır güneş kremi önerisi beklıyorum bende

Aynen bende böyle bir krem önerisi bekliyorum kaç gündür yüzümü parlatmayacak ve iyi emicek ama malesef buradaki bayanlar ya güneş kremi kullanmıyor ya da konuyu görmediler ya da cevap yazmak istemiyorlar umarım yazarlar artık önerilerini

slm bnde avene kullandim guvendigim bi dermtolog onermisti ben memnun kaldim yogun yagli terleten bi krem degil...kujum msj ktun dolmus msj gondermistim bakarmsn:)

Merhabalar benim cildim gunese cok hassas oldugu icin daylong actinica kullaniyorum cilt kanserleri ve gunese alerjisi olanlar icinmis almadan cok arastirdim bayagi oneren olmustu..ama cildi asiri hassas olmayanlar daylongun dier koruyucusunu alabilirler suan adi aklima gelmedi:) eczanede satiliyo urunler

iki yıldır la rocheninkini kullanıyorum yağsız olan ama bu sefer kuru cildimde pütür bırakıyor az da olsa...bir de beyazlatıyor
bu yıl arkadasımın önerisiyle khilesinkini alcm

avene kullanıyorum,fena diil. daha önce bi kaç farklı marka kullanmıştım aralarından en çok avene i beendim .

Güzellik uzmanı geçenlerde kiss my face diye bir marka önerdi tamamen doğalmış. Bende la roche yi almayı düşünüyordum kafam karıştı.Kiss my face markasını daha önce duyan var mı?

mrh arkadaşlar.bende uzun zamandır iyi bir güneş kremi /losyonu araştırıyorum.daha önce vichy kullandım ama hıç memnun kalmadım.sankı cıldımde bı tabaka gıbı duruyodu.bu arada cıldım hem akneye meyilli arada çıkıyorda hem de çillerim var.nasıl bısey olmalı aklım karıstı dogrusu. solante nın hem aknelı cıltler ıcın olan acnes dıye losyonu var hemde cılt lekelerı ıcın pıgmenta dıye hangısını almam daha dogru olur acaba yada baska markalardan onerılerınız var mı?

Garnier Ambre Solaire Yüz İçin Güneş Koruyucu BB Krem SPF 30 yeni çıktı aranızda kullanan var mı

Eklentiler

• $gggggggggggg.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 143
la roche kullanıyorum kesinlikle çok güzel...nemlendirici bile sürmeme gerek kalmıyor.tavsiye ederimmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…