Güneş Koruyucu

konumu güncelleyeyim dedim.
aslında hawaiian tropics aldım ama onu kollarıma kullanmaya karar verdim
yüzüm için de önerilerinizle solante pigmenta aldım, netten aldım kargoya vermişler de yarın ulaşır elime inş olmadı pazartesi kesin gelir.
teşekkürler önerilerinize.
bir de şu alnımdaki çirkin güneş lekesi gitseydi iyiydi.

Yok mu öneri verecek olan :)
Merhabalar. Ben daha evvel Roaccutane tedavisi gördüğüm için güneş kremi konusunda çok hassasım. Tedavi esnasında Bioderma Photoderm spot mat 50+ kullandım, tavsiye ederim. Güneş lekesi için en yoğun ve hassas korumayı sağlıyor. Şu an Lancome uv expert xl shield 50+ kullanıyorum.

orıflame sun zone 5o faktor gercekten ıse yarıyo vırtılıgosu olan bı arkadaşım kullandı ve hemde lekelerını azalttı:9

Ben sana cvp yazmistim ama sen galiba okumadin tatlim sayfalarda benim cevaba da bi goz gezdir istersen

konumu güncelleyeyim dedim.
aslında hawaiian tropics aldım ama onu kollarıma kullanmaya karar verdim
yüzüm için de önerilerinizle solante pigmenta aldım, netten aldım kamemnunum rmişler de yarın ulaşır elime inş olmadı pazartesi kesin gelir.
teşekkürler önerilerinize.
bir de şu alnımdaki çirkin güneş lekesi gitseydi iyiydi.
Ben solante babe aven vichy vs aklina hangi kozmetik markasi geliyorsa kullandim ama sonuc alamadim hele solantenin hic bi faydasini gormedim uzun ugraslar sonucunda dermaceuticte karar kildim spf 50 super bisey coook memnunun bu arada benim de alnimin ortasinda bi gunes lekesi olustu solante kullanirken gecen yil artik bu kasimda tedaviye basliycam acayip sinirimi bozuykr cunku nasip olursa kasimda dermaceuticin leke serisine basliycam netten epey bi arastirdim cunku sen bi solanteyi kullan bakalim sen de belki farkli olur

Kesinlikle Pure Beauty diyorum.. Watsonsta bulunuyor Kore üretimi sadece 20 tl

Ya Ducray ya Solante (kahverengi olan). Bu ikisi haricindeki bana göre fasa fiso; Ersağ olsun Oriflame olsun yada Avon geçmek lazım. Lekelenme dermo kozmetik alanına girer, bu iki markanın dermo kozmetikle ne ilgisi var?

Bugün clinique aldım spf30 güzele benziyo tabi tatilde daha çok belli olacak memnun kalıp kalmadığım

sadece güneş öncesi olarak düşünmeyin. Güneş sonrası kremlerde var. Cildi nemlendirmek için, onları da denemenizi tavsiye ederim.

X