güneş gözlüğü???

bu model işte arkadaşlar bunu alırsam üstüne 250tl ye yakın para daha vermem gerekiyor. cok kararsızım sizce ne yapsam lutfenn yardım

Güzel bir model, yüzüne yakıştıysa al bence
yuzum kucuk oldugu içibn yuvarlk olusu iyi durdu buyuk kalmadı yuzumde işte ustne para eklemek bni arada bırakıyr yksa cok begendm modeli kalıteli duruyor. herzmnda almıyrm işte ama..

teşekkürler canım. o senin beğendiğim rayban da çok güzel. atasunda fiyatlar çok uygun aslinda raybanlar bile uygun hep indirimli internet sitesine bak onun orda daha avantajlı olabilir bir de taklidi çok var aldigin rayban'in taklit olmamasına dikkat et yani aldigin yer güvenilir olsun çünkü hepsinin her şeyi orjinal. Neyse o baktığın model için gözlükçu 40 yıllık model dedi ama şimdi çok moda. ben denemedim hiç ama yakismistir eminim çünkü ölçüleri de küçük, başka yerden de bak taksit de yaptır al bence.
güzel gölzük güle güle kullanın

hangi model için 40 yıllık dedi?

hatirlasana biz küçükken altın sarısi metal saat takan kadir inanir a benzeyen pos biyikli yaşlı amcalarin gözünde bu gözlüklerden vardi, :) hehe yani tiksindirmek istemem ama belki daha kare modeliydi ama ayni gözlükler. . Yani gerçekten geçmişi var bu modelin. Erikalar da çok güzel ben hatta neden onu almadım diye düşündüm neyse artık alırım daha nasılsa cam da kolaylıkla takilabiliyormus ve sürekli gozluk takiyorum çeşit olur.

bu modele bayılırım. çok tarz
evet bende begndm ama değitrcgm için üstüne 250ye yakın para vermem lazm o yuzdn kararsz kaldım. ve magazada sıyahı vardı kahvesi kalmams sacmda bal kopugu kahve tonunda kahve rengı daha iyi duru die kahve isttyrm. kahveyıde gormdm fıyat farkda oldugu için şüphedeym ama model agır basıyr cunku cok guzldı:)

resmini koydugım clubround 2016 model canm. clubmaster degl

üstğne 250 daha eklemk bni dusunduruyr yoksa alıcm hemen

Merhaba zican, gözlüğü aldın mı :) Baya zaman geçmiş konu üzerinden ama merak ettim. Bende gözlüğümü değiştirmek istiyorum senin gibi aynı dertten muzdaribim. Kaşık kadar yüzüm var ve ne taksam kocaman duruyor. 2 sene önce Osse marka bir gözlük aldım o da güç bela takıyorum mecbur kalınca. Yoksa hep başımda aksesuar niyetinde geziyorum :))

O kadar sıkıldım ki gözlük bulamamaktan güneşe karşı gözlerim şırıl şırıl yaşarıyor böyle olmasa takmıyorum hiçbişey diyip kafamı rahat ettircem. Bende istiyorum kaliteli bişey olsun Rayban modellerinden beğendiğim oldu ama büyükler bana hep :)

Sen bu resimdekini aldın mı? Mesela ben bunu denedim Atasun'da bana bu model de büyük geldi :S

kesinlikle italia independent modellerine bakmalısın,bayılıyorum bu markaya,hangi modelini taksam harika yakısıyor,benimde yüzüm küçük.genellikle çok hafif sanki gözümde gözlük yokmuş gibi.gözlük sevdam yoktu artık nerde bir gözlükçü görsem gidip hemen independent bakıyorumm.2tane aldım geçtiğimiz yaz.önceki yıllarda serenay sarıkaya kullanıyordu,geçen cesur ve güzel dizisinde gördüm başroldeki kadın takıyordu.fiyatlarıda çok pahalı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…