At at, bakayım merak ettim
güzelllEki Görüntüle 1829850 Eki Görüntüle 1829853
ilki favorim ama bakır rengi çok daha güzel duruyor..
ikincide de kahvesi güzel
Wooo, çok havalı ilki. Yakışır, senden de resim bekliyorum bak.Eki Görüntüle 1829850 Eki Görüntüle 1829853
ilki favorim ama bakır rengi çok daha güzel duruyor..
ikincide de kahvesi güzel
Wooo, çok havalı ilki. Yakışır, senden de resim bekliyorum bak.
güzelll
benmi alsamÖzel sigortamı kullanıyorum gunes gozlugu alırken Osebeble sıpamın bıle 2-3 tane rayban'ı var sımdıden
Yüzün küçük de olsa bir tık büyük durması gözlüğün
Bana göre daha orantılı ve hoş görünüyor.
Onun için boyuta çok takılmamanı ve oval bir model tercih etmeni öneriyorum. bunun gibi.
Eki Görüntüle 1829858
netten arastırdım genlde yuzu kucuk bayanlar oval kullanıyor.
arkadaşlar merhaba malum yaz geliyor güneş gözlüğüne ihtiyacım var. fakat yüzüm küçük ve büyük modeler uymuyor yüzüme yakışmıyor. daha önce aldığım güneş gözlüğünü bikere bile takamdım evde bekliyor. simdi de aynı sey olsun istemiyorum. bugün alacağım sizce nasıl bi model olur yüzüm küçük. yardımcı olursanız sevinirim kızlar
güzelll
benmi alsamÖzel sigortamı kullanıyorum gunes gozlugu alırken Osebeble sıpamın bıle 2-3 tane rayban'ı var sımdıden
normal goz doktoruna gıt , dınlendırıcı ıstıyorum de yazıyor. sonra tanıdık bı gozlukcunuz vardır ıllakı ona goturuyorsun receteyı sen gozulugunu secerken onlarda kıtabına uyduruyor ve faturayı alıyorsun. Bızım yıllık yanılmıyorsam 1500 tl cıvarında temınatımız varözel sigortayı nasıl kullanıyorsunuz güneş gözlüğü alırkenbenimde özel sigortam var ama karşılıyor mu bilmiyorum
Gozluklerde yazdılar mi bilmiyorum yorumlarda ölçüler var bir camın milimetre ölçüsü sonra orta kısım uzunluğunun mm ölçüsü ve sapı. sapin uzunluğu o kadar önemli olmayabilir çok uzun olmadıkça ama netten alırken bile bu uzunluklara göre küçük mü büyük mu olduğunu anlayabilirsin. ben de gözlük almak için gozlukculere gittim ve resmimi çekmelerini söyledim sonuçta hemen karar verilemiyor böyle bir şeye. Sonra eve gelip baktığımda hepsinin yüzüme büyük olduğunu gördüm evet bu yaz büyük gözlükler moda ama bana yakışmadı. Bu yüzden netten ufak bir model aldım ve yakıştı. O ölçülerine göre bak.
hangi modeli aldınız netten acaba
normal goz doktoruna gıt , dınlendırıcı ıstıyorum de yazıyor. sonra tanıdık bı gozlukcunuz vardır ıllakı ona goturuyorsun receteyı sen gozulugunu secerken onlarda kıtabına uyduruyor ve faturayı alıyorsun. Bızım yıllık yanılmıyorsam 1500 tl cıvarında temınatımız var
sızın goz temınatınız ne kadar mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?