güneş gözlüğü???

güzelll
benmi alsam Özel sigortamı kullanıyorum gunes gozlugu alırken Osebeble sıpamın bıle 2-3 tane rayban'ı var sımdıden

oo süpermiş..
güneş gözlüklerinizi sunglass hut mağazasından almanızı tavsiye ederim..
raybanın falan distrübütörü bu firma.. mesela gözlük aldınız seneye başka gözlük alıcaksınız götürüyorsunuz belli bir miktar indirim yapıp yeni gözlük veriyorlar.. yada kırıldı vs yine belli miktar karşılığında geri alıyorlar..

Gölükçüye gidip denemeniz lazım, bana eşim güzel modeller getirirdi, olmazdı, arkadaşlarınkini denedim filan olmazdı. Bana gözlük yakışmadıpğına karar vermiştim ki, gözlükçüde deneyerek kendi yüz tipime uygun olanı buldum, en güzel yöntem deneyip, baktığında güzel hissettiğini almak.

Yüzün küçük de olsa bir tık büyük durması gözlüğün
Bana göre daha orantılı ve hoş görünüyor.
Onun için boyuta çok takılmamanı ve oval bir model tercih etmeni öneriyorum. bunun gibi.

kucuk yuvarlak camlilardan olur, rayban dan aviator tarzi olur, klasik kucuk wafer tarzi olur yani yuzun kucuk olmasi degil sekli onemli yuvarlakmi uzunmu falan gibi..

güzelll
benmi alsam Özel sigortamı kullanıyorum gunes gozlugu alırken Osebeble sıpamın bıle 2-3 tane rayban'ı var sımdıden

özel sigortayı nasıl kullanıyorsunuz güneş gözlüğü alırken benimde özel sigortam var ama karşılıyor mu bilmiyorum

özel sigortayı nasıl kullanıyorsunuz güneş gözlüğü alırken benimde özel sigortam var ama karşılıyor mu bilmiyorum
normal goz doktoruna gıt , dınlendırıcı ıstıyorum de yazıyor. sonra tanıdık bı gozlukcunuz vardır ıllakı ona goturuyorsun receteyı sen gozulugunu secerken onlarda kıtabına uyduruyor ve faturayı alıyorsun. Bızım yıllık yanılmıyorsam 1500 tl cıvarında temınatımız var
sızın goz temınatınız ne kadar mesela

Gozluklerde yazdılar mi bilmiyorum yorumlarda ölçüler var bir camın milimetre ölçüsü sonra orta kısım uzunluğunun mm ölçüsü ve sapı. sapin uzunluğu o kadar önemli olmayabilir çok uzun olmadıkça ama netten alırken bile bu uzunluklara göre küçük mü büyük mu olduğunu anlayabilirsin. ben de gözlük almak için gozlukculere gittim ve resmimi çekmelerini söyledim sonuçta hemen karar verilemiyor böyle bir şeye. Sonra eve gelip baktığımda hepsinin yüzüme büyük olduğunu gördüm evet bu yaz büyük gözlükler moda ama bana yakışmadı. Bu yüzden netten ufak bir model aldım ve yakıştı. O ölçülerine göre bak.

hangi modeli aldınız netten acaba

Aaaaa çok mantıklı:) bilmem bi bakayım göz teminatı ne kadarmış. Teşekkürler :)

Yalnız benim gözlerim bozuk o yüzden camlarını degistirttim normalde olsa polaroid özellikli daha iyi camı olan bir gözlük alirdim belki bunun da camı iyidir de ben camına bakmadım zaten camdan bakınca göremiyorum heheh.

rayban su damlası her daim favorim. modası hiç geçmiyor, klasik. aynı modelin boyutları ve renkleri var, genelde her yüze yakışıyor.

Rayban aviator in yakışmadığı yüz görmedim daha. Bütün gözlüklerim arasında hala göz bebeğim odur. Canım benim.

gunaydın arkadaslar dun aksam gözlükçüye gittm baya model denedim. cok kararsız kaldım bu modeli almak zorunda kaldım. ama raybenın bir modeli var resmini yolıcm sımdı. o modelide cok guzl 2016 modeli raybanın. yanlız sıyahı vardı modelin kahvesini istersm sipariş verecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…