güneş gözlüğü???

iş cıkısında gozlukcuye gidecegim bu tarzlarda bakayım sık duruyor. umarm yuzume olur
Ben beğenerek aldım ama dışarı çıkıyorum herkesde nerdeyse bu gözlük modelinden var :)

BEN BUNU KULLANIYORUM

YÜZÜNÜZ KÜÇÜKSE SİZE DAHA COK YAKISIR

Eklentiler

• dg4190polsiyah-1.jpg
    14,5 KB · Görüntüleme: 98
yüzmün resmini cekince büyük gelir. bılemedim ki bana mı oyle geliyr. gözlukcude esıme kucuk yuzler ıcn uygundr dıe. sac rengmde kahve oldugu için kahve alms gözlugude
Eşinizin aldığını iade ettiniz mi? Bir resim atsaydınız. Muhtemelen hiç kullanmadığınız için size tuhaf geliyor.
Büyük gözlük her zaman daha iyi, ne kadar gözlük- kaş mesafesi kısa olursa o kadar iyi duruyor, ve üstlerden, yanlardan güneş girmiyor.

ilk sayfada resim var

ilk sayfada var resım

Erika modelinin fiyatı ben aldığımda 200₺ idi, şimdi artmıştır.
Clubmaster 350₺ civarında. O bu yıl hediye olarak geldi.
Ben Rayban dışında gözlük kullanmadım ve çok memnunum.

clubmaster tarzındaki gözluklere bakayım dıorum aksama sık duruyormus. tabi yuzume yakısması onemlı

Aman erkeklerin bişey anladığı mı var, bize atmıyacaksınız da bir kız arkadaştan fikir alın

Merak candır Ben de gözlük istiyorum. 1 tane var da yenisi iyi olurdu

dur ben sana hedefimdeki gözlüğü bulup ekleyeyim
parayı bulursam ilk iş gidip alacağım

Benim de yüzüm küçük, gerçekten gözlük bulmak bir problem, çok dolaşmak gerekiyor. Bende bu iki model var : Gucci Sonnenbrille 1067/SJJ4VV lacivert olan, diğeri Dolce & Gabbana DG6087 55 tavsiye ederim.
l

gecen sene oakley marka aynalı gözlük kullandım ama bu sene kesınlıkle yuvarlak bısey almalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…