Hawk :)hangi marka sizinki
Hawk :)
Ben beğenerek aldım ama dışarı çıkıyorum herkesde nerdeyse bu gözlük modelinden var :)iş cıkısında gozlukcuye gidecegim bu tarzlarda bakayım sık duruyor. umarm yuzume olur
sizde mi benimle aynı kaderi paylaşıyorsunuz yüz hakkında:):)Ben beğenerek aldım ama dışarı çıkıyorum herkesde nerdeyse bu gözlük modelinden var :)
Evet her gözlük olmuyo :) eşimde büyük gözlük takınca sinek diyo :))sizde mi benimle aynı kaderi paylaşıyorsunuz yüz hakkında:):)
Eşinizin aldığını iade ettiniz mi? Bir resim atsaydınız. Muhtemelen hiç kullanmadığınız için size tuhaf geliyor.yüzmün resmini cekince büyük gelir. bılemedim ki bana mı oyle geliyr. gözlukcude esıme kucuk yuzler ıcn uygundr dıe. sac rengmde kahve oldugu için kahve alms gözlugude
Eşinizin aldığını iade ettiniz mi? Bir resim atsaydınız. Muhtemelen hiç kullanmadığınız için size tuhaf geliyor.
Büyük gözlük her zaman daha iyi, ne kadar gözlük- kaş mesafesi kısa olursa o kadar iyi duruyor, ve üstlerden, yanlardan güneş girmiyor.
Hani bayanda görseydik diye dedimilk sayfada resim var
Evet her gözlük olmuyo :) eşimde büyük gözlük takınca sinek diyo :))
ilk sayfada var resımEşinizin aldığını iade ettiniz mi? Bir resim atsaydınız. Muhtemelen hiç kullanmadığınız için size tuhaf geliyor.
Büyük gözlük her zaman daha iyi, ne kadar gözlük- kaş mesafesi kısa olursa o kadar iyi duruyor, ve üstlerden, yanlardan güneş girmiyor.
modelin adı ve markası nedir acabaBEN BUNU KULLANIYORUM
YÜZÜNÜZ KÜÇÜKSE SİZE DAHA COK YAKISIR
benimde eşim hem kemdi aldı hemde diyor hiç yakışmadı yüzüne buyuk oldu. moralım bozuluyor umarm bulurum iyi birsey:)
Aman erkeklerin bişey anladığı mı var, bize atmıyacaksınız da bir kız arkadaştan fikir alın
Merak candırBen de gözlük istiyorum. 1 tane var da yenisi iyi olurdu
At at, bakayım merak ettimdur ben sana hedefimdeki gözlüğü bulup ekleyeyim
parayı bulursam ilk iş gidip alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?