emreaydinfan Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2009 570 23 32 23 Temmuz 2010 Konu Sahibi emreaydinfan #1 Kızlar umarım yasak deildir burdan bişi istemek...Bn günes gözlüğü almak istiorum ama öğrencym öle pahalı deil uygun fiayata satmk istyn olursa resm koyabilir mi acaba şimdiden tşkler :))
Kızlar umarım yasak deildir burdan bişi istemek...Bn günes gözlüğü almak istiorum ama öğrencym öle pahalı deil uygun fiayata satmk istyn olursa resm koyabilir mi acaba şimdiden tşkler :))
Serap0691 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2010 114 0 19 Eylül 2010 Konu Sahibi emreaydinfan #2 bende yeni aldıımmm avondann
anzilhaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2011 129 0 26 Haziran 2011 Konu Sahibi emreaydinfan #3 emreaydinfan .!.: Kızlar umarım yasak deildir burdan bişi istemek...Bn günes gözlüğü almak istiorum ama öğrencym öle pahalı deil uygun fiayata satmk istyn olursa resm koyabilir mi acaba şimdiden tşkler :)) Genişletmek için tıkla... son 3 adet kaldı.. chanel, burberry ve bvlgari.. fiyatlarını yazsam sanırım kapısılır :).. istersen resimlerini atarım tabii
emreaydinfan .!.: Kızlar umarım yasak deildir burdan bişi istemek...Bn günes gözlüğü almak istiorum ama öğrencym öle pahalı deil uygun fiayata satmk istyn olursa resm koyabilir mi acaba şimdiden tşkler :)) Genişletmek için tıkla... son 3 adet kaldı.. chanel, burberry ve bvlgari.. fiyatlarını yazsam sanırım kapısılır :).. istersen resimlerini atarım tabii
C caala91 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2010 33 0 10 Ağustos 2011 Konu Sahibi emreaydinfan #4 bu aralar ykm ve boynerde güneşgözlüklerinde %50 ye kadarindirim var bi bak istersen hem modelleri de dener karar verirsin tabi ben istanbuldayım sen nerdesin bilmiyorum oralarda da geçerli midir ama uzun süredir devam ediyor kampanya :)
bu aralar ykm ve boynerde güneşgözlüklerinde %50 ye kadarindirim var bi bak istersen hem modelleri de dener karar verirsin tabi ben istanbuldayım sen nerdesin bilmiyorum oralarda da geçerli midir ama uzun süredir devam ediyor kampanya :)
blind_girl Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2011 26 0 4 Mayıs 2012 Konu Sahibi emreaydinfan #5 bende almayı düşünüyorum ama model alarak bi karar weremedim
zeynep_sevin Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2013 237 3 13 Mayıs 2013 Konu Sahibi emreaydinfan #6 yaz geldi artık bnce almalsın :)