• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş & Çiçek foto

ne gibi ne anlamanız gerekiyor. eğer güneşle çiçeği soruyorsanız eşimin hayatında beni herkes çiçek diye tanıyordu bende ona güneş diyordum. bizde arabanın arkasına baş harflerimizi yazmaktansa çiçek ve güneş resmi koyduk bizim için daha anlamlı oldu hatalıysak ara yazısına gelince çok sıkıldık artık bi espiri katalım dedik. ilk resmi açıklamak gerekirse kimse engellemeden evlendik :lepi:

ne güzel olmuşş canım yaa alla allaa diyorum ben de anlayamadım o güneş ile papatyayı.. çok hoş gerçekten Allah mutluluğunuzu daim etsin..

çiçek diye bayan tanıdıgım var güneş adında da erkek tanıdıgım var ben gercek isimleriniz sanmıştım aslında .....
ama cok hoş olmuş gercektende 3 yıl once görseydım bı kopya alıp plakaya bunu yazdırabılırdım ama cok gec canım mutluluklar diliyorum bir ömür boyu.....

o zaman çiçekcim hayırlı olsun....mutluluklar dileirm..gülen yüzünüz solmasın agız tadınız bozulmasın...herşey gönlünce olsun....iyi fikirmiş....espiri yapan yoktu uuzn süredir.....çok yakışmışsınız çıtı pıtılar....

daha ayrıntılı fotoların yok mu canım gelinliğinin üst kısmı çok hoş ama altını göremiyoruz mutluluklar dilerim bu arada saçında çok hoş olmuş :nazar:

tebrik ederim canım . bir ömür boyu sağlık ve mutluluk dilerim . çok yakışmışsınız. . çokta güzel gözüküosun

tebrik ederim

yuvanızdan huzur ve mutluluk eksik olmasın gülen yüzünüz hiç solmasın :nazar::1hug:

Back