• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş almayan karanlık mutfak:((

kestane_sekeri

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
2.308
91
358
İstanbul
Kızlar benim mutfağım güneş almıyor. 4. katta oturuyorum, üst kat olduğu için biraz aydınlığa bakan pencereden ışık geliyor. Mutfak dolaplarımda koyu renk:( değiştirme imkanım olsa açık renk yaptırıcam. Bi önerisi olan var mı? nasıl daha aydınlık olabilir mutfağım:(

kızlar benim mutfağım güneş almıyor. 4. Katta oturuyorum, üst kat olduğu için biraz aydınlığa bakan pencereden ışık geliyor. Mutfak dolaplarımda koyu renk:( değiştirme imkanım olsa açık renk yaptırıcam. Bi önerisi olan var mı? Nasıl daha aydınlık olabilir mutfağım:(

kesınlıkle beyaz ısık kullanacagın spotlar yaptır

başta perdeni değiştirmekle başlamalısın.:19: içeriye daha çok ışık getiren veya takıldığında içeriyi ferahlatan bir perde takmalısın. ben yeni gördüm ve bence tam sana uygun. sadece tülünü alman yeterli olur. tıkla bi incele istersen... arkadaşım almış böle beyazlık gelmiş odasına gerçekten. çünkü çok şeffaf ve istediğin kadar yukarı kaldırarak aydınlığı daha da arttırabiliyorsun.:16: Tül Stor Perdeler

başta perdeni değiştirmekle başlamalısın.:19: içeriye daha çok ışık getiren veya takıldığında içeriyi ferahlatan bir perde takmalısın. ben yeni gördüm ve bence tam sana uygun. sadece tülünü alman yeterli olur. tıkla bi incele istersen... arkadaşım almış böle beyazlık gelmiş odasına gerçekten. çünkü çok şeffaf ve istediğin kadar yukarı kaldırarak aydınlığı daha da arttırabiliyorsun.:16: Tül Stor Perdeler

dolapların kağıt kaplanması cok kötü olur sakın yapmayın fotodan iyi gibi durabilir ama yakından berbat oluyor..yazık günah dolap kapaklarına cok adi gözüküyor ancak dolaplar cok cok eskiysekısa süreliğine kaplanabilir sonra değiştirilecekse dolaplar yani.
koçtaşta led ışık var metreli satılıyor mutfakdolaplarının altına şerit gibi yapışıyor prize takınca yanıyor ama gece için hoş gündüz yakınca da faydası olabilir belki..

benim mutfağı görsen :( kendi mutfağını öper başına koyarsın :)
benim mutfak arka ormana bakıyor ağaçlardan ışık gelmiyor...birde üstüne üstlük balkon kapısının tepesinden iki metre kadar uzanan bir branda var hani şu sarı plastik olanlardan :( resmen hapishane gibi..bende çözüm bulamadım...
gündüzleri bile ışık yakıyorum düşün...

benim mutfağı görsen :( kendi mutfağını öper başına koyarsın :)
benim mutfak arka ormana bakıyor ağaçlardan ışık gelmiyor...birde üstüne üstlük balkon kapısının tepesinden iki metre kadar uzanan bir branda var hani şu sarı plastik olanlardan :( resmen hapishane gibi..bende çözüm bulamadım...
gündüzleri bile ışık yakıyorum düşün...
bende ışıksız hiç bi şey yapamıyorum... spotlar ve şerit ışık mantıklı geldi çok... dolaplar da kesinlikle açık renk olmalı.. eski ev sahibi hangi mantıkla o kapkaranlık mutfağa koyu renk dolap yaptırdı anlamış değilim:36::47:

dolapları komple değiştirmek yerine sadece açık renk bir kapak seçerek kapakları değiştirtebilirsin daha az maliyetli olur..beni bi komşum da evi 1. kattı ve apartmandakilerle anlaştı ve penceresini kırdırıp yere kadar ve geniş pencere yaptırdı aydınlaması için..dolap altlarına da yani tezgah üzerindeki dolapların alt kısımlarına da aydınlatma yapılabilir...

dolapları komple değiştirmek yerine sadece açık renk bir kapak seçerek kapakları değiştirtebilirsin daha az maliyetli olur..beni bi komşum da evi 1. kattı ve apartmandakilerle anlaştı ve penceresini kırdırıp yere kadar ve geniş pencere yaptırdı aydınlaması için..dolap altlarına da yani tezgah üzerindeki dolapların alt kısımlarına da aydınlatma yapılabilir...

çok teşekkür ederim

Back
X