Günes Allerjisi

Gxuxlsxuxm Sultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
6.201
43
Ya kizlar belki sizin bir bilginiz vardir bu konuda...

Sicaklar basladigi an ellerimde kücük kücük beyazimsi sivilceler olusuyor, günesde kaldigim zaman feci sekilde kasiniyorda...benneyaptımki

Doktora gittim günes allerjisi dedi, krem verdi ama hicbir faydasini göremedim...sürekli günes kremi sürmem gerekiyormus sürüyorum ama yinede yanma ve kasinma oluyor:nazar:

Görüntüsü bir kenara kasintisi cok rahatsizlik veriyor...:1no2:

Faydasini gördügünüz bir ilac bir bitki falan varsa ne olur bir ilgilenin ya...:1hug:

Bendede aynı durum var ellerimde değilde vücudumda çıkıyor kollarım bacaklarım gögüs aram karnım. terlemeyle meydana çıkan birşeymiş doktora gitmiştim ölü deriyi atamadığımızdan terleme ile oluşan su dışarı çıkamıyor ve küçük küçük su toplamalar şeklinde ciltte bitikiyor. yazın sürekli vücüdu ölü deriden arındırmak gerek yani kese yapmak lazım. 2. si duş jelleri ile değil sebamed tarzında bir sabunla sabunlanmak gerek. güneş kremini ihmak etmeden sürekli kullanmak gerek, birde kaşıntıya karşı bir hap vermişti bana doktor vede bir krem eczaneye gidip isteyebilirsin. hapın adı... idi

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde kızlarımda var böyle özelliklede yüzlerinde bazen kıpkırımız oluyor kücük kücük ici yag dolu bezecikler (pek kafiyeli oldu) kesenin cok faydası oluyor ama yaz geldiginde koruyucu krem kulanmaya başlayacağım insallah faydası olur

Benim birtek ellerimde cikiyor...koruyucu krem kullaniyorum ama nafile...:nazar:

Birde Vitamin almak iyi geliyormus diye duydum...Calcium ve D Vitamini...ilkbaharda baslamak gerekmis, vücüdü günese hazirlamak icin...:nazar:

Bakalim deneyecem biCADIARZU

iki çeşit bu biri kırmızı iltihaplı gibi biride benimki gibi sadece su toplaması şeklinde nerdeyse görünmeyecek kadar küçükler. dokununca pıt pıt patlayıp kayboluyorlar.

X