Gündüz Uykusu problemi

Busran2613

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2022
138
84
30
Arkadaşlar merhaba. 21 aylık bir oğlum var. Oldum olası uykusu hep problemliydi. Sık sık uyanır ve Sallanarak uyurdu. Sonra meme destekli uyudu. Ne yaptıysam desteksiz uyku olayını başaramadım. Hala emiyor. 2 ay kadar önce gece memesini kestim. Çünkü memede uyuyunca gece çok sık emmek için uyanıyordı. Zar zor gece memesiz uyumayı başardık. Hala krizler yaşasakta güneş gittiğinde memenin de gittiğini anlattım bi şekilde kabul etti. Masallar ninniler sohbet derken karanlıkta uykuya geçirmek daha kolay oluyor. Ancak gel gelelim gündüz uykusu felaket (Koyu fon perde olmasına rağmen. )Tek uykuya düşmüştük zaten. En fazla 1 saat uyuyor onuda memede.bi şekilde dalar memeden çıkarırsam 30-40 dk uyuyor sonra uyanıyor ve ne kadar emzirsemde uykuya devam etmiyor. Gündüz uykusunu desteksiz uyumayı öğretenlerin yardımına ihtiyacım var. Tecrübeleriniz fikirleriniz benim için çok kıymetli. Şimdiden teşekkür ederim vakti ayıran herkese

Gündüz uykusu benim içinde çok sıkıntı oldu saati saatine uyutmama rağmen. 1 saatte uyanır hala öyle teke düştü uykusu bayağı ugrastirdikdan sonra 1 en fazla 1,5 saat uyuyor. Emerek uyuyor emerek uyumazsa ayakta sallayarak unutuyorum. Her uyku öncesi uyku saati geldi yatağa çık yat kitap okutuyor bazen gunduzleride, çünkü gece hep okuyoruz.

Meme olmadan yatakta asla durmuyor. Masal anlatmaya çalışıyorum sohbet etmeye çalışıyorum ama yok. Asla yatakta tutamıyorum ancak emerse duruyor. Memede uyuyunca da meme ağzından çıktığı an ağlıyor meme diye. Çevremde herkes memeden kes diyor ama çok memeye düşkün ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…