Gündüz Diş Sıkma

Devlet diş hekimliğine destek konusunda malesef henüz yeterli durumda değil. Avrupada sigorta kapsamında bir çok tedavi yapılabilirken Tr'de hala özellere gitmek durumundasınız. Üniversite hastaneleri bu konuda daha iyi ama oda sıra alma, öncelik vs derken sağlam dişinizden oluyorsunuz. Sizin durumunuz baya ilerlemiş gözüküyor, hele ki diş minesinde çatlak vs. diyorsanız bence geç kalmayın derim. İstanbul'da hangi klinik iyidir derseniz açıkçası bu konuda fikrim yok çünkü ben Antalya'dayım.. Araştırın, referanslara bakın, kişiler bu konuda en iyi referanslardır. Ön dişlerinizdeki bu yamukluk ortodontik tedavi ile düzelebilir. Ortodonti istemiyorsanız o zaman alternatif başka çözümler de mevcut..

Çok teşekkürler

Rica ederim ne demek, ne zaman isterseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Merhaba benim dişlerime kaplamalar yapıldı altı tane ama ön iki dişim en estetik dişlerim çürüdünüz için çekildi orası boş üstüne kaplama yapıldı. İki ay sonra düştü ve ben Antalya da yaptırdım şuan İstanbul dayım ne önerirsiniz başka dişçiye gidip yapıştırdım ama yine sallanıyor işçiliği falan iyi dedi buradaki doktorum ne yapcam şaştım kaldım küçük bebeğimde var git gel zor oluyor

gündüz diş sıkma psikolojiktir muhtemelen, stres fazlalığındandır,

Kesinlikle masseter botoxu o olanlardan ben de yaptırdım midem bulanıyor takınca bir de steril bulmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…