- 2 Ağustos 2024
- 653
- 600
- 25
-
- Konu Sahibi atlasokyanusu
Hiç bilgim yok Allah belalarını versin. Çocuğunuzun hayatta olduğunu duyunca yüreğime su serpildi.Kasım başı/ortası gibi doğum yapacağım aşırı etkiledi bu olay beni korku içindeyim gerçekten.
Çok iyi anlıyorum ya gerçekten çocuklarımız yoğun bakıma ihtiyacı olan bir şekilde doğarsa nasıl güvenicez diye düşünüyor hamile insanlar şimdiHiç bilgim yok Allah belalarını versin. Çocuğunuzun hayatta olduğunu duyunca yüreğime su serpildi.Kasım başı/ortası gibi doğum yapacağım aşırı etkiledi bu olay beni korku içindeyim gerçekten.
E nabızda bu işlem bana ait değil diye bir bölüm var ordan yapsam silinir mi acabaCocugu Allah kurtarmis.
Bence dimdirekt Saglik Bakanligina basvurun, kaydinizi duzenleyip o yogun bakimlari silsinler
Çocuğu bana teslim etmeden önce bu çete lideri olan doktor dedi ki ayağında bi yara var sakın korkma çok uzun sürecek iyileşmesi , uzun süre ayağında damar yolu açık olduğu için oluştu vs dedi e bunu bana diyen doktor yani aklıma hiç kötü bir şey gelmedi hala ayağında izi var oğlumunYarayı sordunuz mu ne yarası?
Bence bununla yetinmeyin. Cimere yazın, Xde sağlık bakanini etiketleyin fotograflarini paylasın ses getirsin, tanıdiklarınıza da yaptırın. Savciliğa gidin bir şeyler yapın mutlaka.E nabızda bu işlem bana ait değil diye bir bölüm var ordan yapsam silinir mi acaba
Çocuğu bana teslim etmeden önce bu çete lideri olan doktor dedi ki ayağında bi yara var sakın korkma çok uzun sürecek iyileşmesi , uzun süre ayağında damar yolu açık olduğu için oluştu vs dedi e bunu bana diyen doktor yani aklıma hiç kötü bir şey gelmedi hala ayağında izi var oğlumun
Sağlikçı arkadaşlar daha iyi bilir uzun süre damar yolu açılı hasta böyle olabilir mi ya bana çok ekstrem geldi.
Ben o zaman bebek ve hareketli diye ayağını sürekli salladı vs bu şekilde olur diye düşündüm ama bebeğim doğduğu gibi yoğun bakıma girse bu kadar aptallaşmazdım kendimi öyle durumlara hazırlamıştım ama doğdu eve geldik 1.5 2 ay geçti bana alıştı bu şekilde yoğun bakıma aniden girince geri alırken sadece kavuşmak derdindeydim akılıı davranamadım demek ki o zamanSağlikçı arkadaşlar daha iyi bilir uzun süre damar yolu açılı hasta böyle olabilir mi ya bana çok ekstrem geldi.
İlgilenmediler demek ki başka şeyler peşindelermiş test bile yapmadan sadece muayene ederek hemen yatırmışlardı ama doktor sonuçta şüphelenmedim aslaÇok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış bence çok şükür yavrunuz iyiymiş şu an. Şu haberleri ilk duyduğum andan beri kafayı yiyorum pislikler ya ne hale getirmişler dokunmaya kıyılamayan bebişin ayağını