Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma yaaGündelikçinin iyisi çok nadir denk geliyor.
Genel olarak asla düzgün iş yapmıyorlar, sadece görüntüde yapmış gibi yapıyorlar
İllallah ettim ben de.
Bir abla vardı bana 8 yıl geldi, hayatımda bir tek ona anahtarımı veriyordum, gerçekten onun gibisini görmedim dört dörtlüktü gerçekten. Ama artık aynı şehirde değiliz. 2 yıldır 10 kişiyi çağırdım, yok hepsi birbirinden beter. Ama sorsan hepsi dolu, hepsi çok iyi yapıyor.
3 çocukla çalışan biri olarak haftasonları yarım gün temizliğe gelen kadın gibi ev temizliyorum, sırf kadın bulamadığımdan.
Uyuz ediyorlar insanı, gözünün yaşına da bakmıyorlar.
Başta anlaşıyorsun, asla anlaştığın gibi yapmıyorlar, fazla para vereyim yap dedim en son gelene, yok saatim dolunca 1 dakika parayla da yapmam dedi, banyoyu tuvaleti temizlemeden çıktı gitti, nefretlik geldi bana da valla. Tok satıcı gibiler bir de, cazgırlar. En son 800 e almıştım, şimdi 1300 diyor. Bir de haftanın 5 günü dolular, boşa okumuşuz, temizlik yapsak paraya para demezdik.
Sorma yaa
Bir toz alıp gidiyorlar üstünkörü
Sadece eve gelen değil
Benim çalıştığım yere gelen de ayenn böyle idi
Parasını fazladan verelim düzgün yap dediğimiz halde yapmadı
En zor buluna şey kesinlikle
Aboooov 1300 ne ? Eviniz çok mu büyük neden bu kadar istiyorlar. İstanbul’da iyi bir semtte oturuyorum. 750 alıyor ama evim ufak biraz benim. Hadi 1000 olsun. 1300 neeeeeGündelikçinin iyisi çok nadir denk geliyor.
Genel olarak asla düzgün iş yapmıyorlar, sadece görüntüde yapmış gibi yapıyorlar
İllallah ettim ben de.
Bir abla vardı bana 8 yıl geldi, hayatımda bir tek ona anahtarımı veriyordum, gerçekten onun gibisini görmedim dört dörtlüktü gerçekten. Ama artık aynı şehirde değiliz. 2 yıldır 10 kişiyi çağırdım, yok hepsi birbirinden beter. Ama sorsan hepsi dolu, hepsi çok iyi yapıyor.
3 çocukla çalışan biri olarak haftasonları yarım gün temizliğe gelen kadın gibi ev temizliyorum, sırf kadın bulamadığımdan.
Uyuz ediyorlar insanı, gözünün yaşına da bakmıyorlar.
Başta anlaşıyorsun, asla anlaştığın gibi yapmıyorlar, fazla para vereyim yap dedim en son gelene, yok saatim dolunca 1 dakika parayla da yapmam dedi, banyoyu tuvaleti temizlemeden çıktı gitti, nefretlik geldi bana da valla. Tok satıcı gibiler bir de, cazgırlar. En son 800 e almıştım, şimdi 1300 diyor. Bir de haftanın 5 günü dolular, boşa okumuşuz, temizlik yapsak paraya para demezdik.
Nereden buldunuz acabaAboooov 1300 ne ? Eviniz çok mu büyük neden bu kadar istiyorlar. İstanbul’da iyi bir semtte oturuyorum. 750 alıyor ama evim ufak biraz benim. Hadi 1000 olsun. 1300 neeeee
Benimki de iyi temizlemiyor ama çamaşırlarımı yıkayıp ütülüyor toz al süpür vileda bitti gitti. Detay yok. Detay aramayı bırakalı çok oldu..
Zam yapmışlar. Daha yeni evimin bütün eşyalarımı yeniledim, yeni eşyanın pisliği de az, çocukların odaları var onlarda da çok eşya yok, döküntüleri de her çocuk gibi. Ben gelmeden toplarım bi d ortalığı, evim 4+1 ama ıvır zıvırım döküntüm yok, adı 4+1 ama. 2 kişi geleceklermiş iş bitmiyormuş, hep bahane, mıy mıy yapınca bitmiyor tabi, ve 30 km uzaktaki evine arabamla bıraktım bi de otobüste rezil olmasın diye, fırsat kollluyorlar fiyatı nasıl artırsak diye. Daha önce gelenler tek kişi geliyordu iş de bitiyordu, isteyen bitirir, tamam madem 1000 vereyim dedim, başkasına 1500 saba 1300 olsun hadi dedi, şaka gibiler ya, bana temizlikçi demeyin nevrim dönüyor :) başak burcuyum bi de, öğle arası işten evw gelip ev süpüren biriyim:)Aboooov 1300 ne ? Eviniz çok mu büyük neden bu kadar istiyorlar. İstanbul’da iyi bir semtte oturuyorum. 750 alıyor ama evim ufak biraz benim. Hadi 1000 olsun. 1300 neeeee
Benimki de iyi temizlemiyor ama çamaşırlarımı yıkayıp ütülüyor toz al süpür vileda bitti gitti. Detay yok. Detay aramayı bırakalı çok oldu..
Aboooov 1300 ne ? Eviniz çok mu büyük neden bu kadar istiyorlar. İstanbul’da iyi bir semtte oturuyorum. 750 alıyor ama evim ufak biraz benim. Hadi 1000 olsun. 1300 neeeee
Banyo WC mutfak yok.Çamaşır ütü toz alma süpürme silme.. daha ne olabilir ki
Valla vileda ile silmeyi ben kabul etmiyorumBanyo WC mutfak yok.
Mutfak dolabı silme yok.
Cam yok.
Eğilerek yer silme yok.
Mersin de 1000-1200 arası ücretler belki daha fazla isteyende vardır .Aboooov 1300 ne ? Eviniz çok mu büyük neden bu kadar istiyorlar. İstanbul’da iyi bir semtte oturuyorum. 750 alıyor ama evim ufak biraz benim. Hadi 1000 olsun. 1300 neeeee
Burada ütü için ekstra para istiyorlar,mutfak dolabı içi silme yok,cam balkon silme varsa sanırım onada ekstra isteyenler varmış öyle duydum.Çamaşır ütü toz alma süpürme silme.. daha ne olabilir ki
Aynen öyle çok kolaysa kendileri yapsınlar o zaman bütün evi en ince ayrintisina kadar temizlesin isterler ama parayi çok görürler. Beden işçiliği de kolay değil.Çamaşır ütü toz alma süpürme silme.. daha ne olabilir ki
Valla vileda ile silmeyi ben kabul etmiyorum
Ben her hafta pazar günü evi süpürüp toz alıp vileda ile silip banyo tuvalet yıkıyorum zaten.
Benim yapamadığımı yapması lazım gelenin.
Yok onu yapmam yok bunu yapmam zorluyorlar bir de.
Başta anlaştığın halde son dakika birşey çıkarıyorlar
Takipteyim, gundelikci kadinlar paylasilamiyor.Merhaba herkese
Ben işini iyi yapan bir gündelikçi arıyorum. Gelenler genelde üstünkörü yapıyor. Kendi başıma da yapamıyorum.
Çevremde de tavsiye edecek kimse yok.
İyi bir gündelikçi nasıl bulurum ?
Sizin oralarda evler de büyük heralde. İstanbul’da 80-90 m2.Mersin de 1000-1200 arası ücretler belki daha fazla isteyende vardır .