gundelik temizlik isine ihtiyacim var

drenka

Gul
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
21
0
286
İstanbul
titizligimden memnun kalacaginiza eminim ,ucret ve detaylar ve gorusulur avrupa yakasi tercihimdir.
saygilar

selam benim temizlikçiye ihtiyacım var. nerde hizmet vereceksin istanbul esenyurtta oturuyorum ben o yüzden sordum.

Haftada 1 kere benim belirleyeceğim bir gün sabah erkenden gelmenizi istiyorum. 70 tl verebilirim, ev hanımıyım sadece eşim çalışıyor, size bebeğim küçük olduğundan ev işlerine yetişemediğim için ihtiyaç duyuyorum. Yemek ve yol masrafınızı ben karşılayacağım.(Hizmetinizden memnun kalırsam ve daimiyetiniz olursa ücreti eşimede danışarak artırabilirim.)
Camlar silinecek, çerçeveler silinecek.(kirliyse)
Tüm sert zeminler elektrikli süpürge ile süpürülecek.
Sert zeminlerin tamamı silinecek.
Evdeki tüm tozlar alınacak.
Standart aydınlatmalar silinecek.
Tüm set üstleri (mutfak) raflar ve dolaplar silinecek.
Mutfak evyesi ve tezgahı ovulacak.
Mutfak fayansları (tezgah üzeri) silinecek.
Tüm aydınlatma anahtarları silinecek.
WC klozetleri ovulacak.
Küvet - duşa kabin ve levyesi ovulacak.
Lavabo ve levyesi ovulacak.
Aynalar silinecek.
Dolaplarımın dışı ve çekmeceleri silinecek.
Banyo fayansları silinecek.
Kapılar silinecek
Yıkamışsam perdeler asılacak. (çok sık yıkamam)
Buzdolabı temizlenecek(kirliyse)
Varsa ütü yapılacak.
Koltuklar silinecek( her hafta yapılmayacak)
Vitrin büfe temizliği (her hafta yapılmayacak)
Not: Evim 90 m2 civarında çok büyük değil.

ŞARTLAR UYGUNSA MAİL ADRESİNİZİ BIRAKIN.

konu : is bolumu
sartlarinizi okudum fakat sizde biliyorsunuz ki butun bunlarin 1 gunde olmasi imkansiz buna ne zaman nede guc yeter ayni fikirdeyseniz goruselim

Son düzenleyen: Moderatör:
bunların hepsi aynı günde olmaz mümkün değil ama süpürmek ,silmek,toz almak (aydınlatmalar,aynalar,vs, ) ve diğer tozlu herşey :) ıslak zemin temizliğinde de zaten evye, küvet, kabin vs. kirli ne varsa yapılır.Ama mutfak dolabı her hafta silinmez yani kapak kirliliği varsa silinir ama duvarı ve dolap içleri her hafta silinmez özellikle cam temizliğiyle aynı güne denk gelirse mümkün değil yetişmez keza koltukta öyle... yani her hafta bunları istemezseniz :) diğer herşeyi içinize sinecek şekilde yaparım msn adresimi size özelden yazmıştım sanırım okumadınız dilerseniz görüşürüz hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…